7 Kasım 2016 Pazartesi

SADECE 12 LİRAYA BİR ÇOCUK SEVİNDİRMEK İSTER MİSİN?


Yaklaşık 10 gündür ne sosyal medyaya ne bloguma bakabildim. Hem yoğunluk hem de kışın habercisi hastalıklar birleşince pek de vakit olmuyor. Okuduğum ve aldığım kitapları yazdığım 2 yazı var ama öncesinde bu hafta şahane bir oluşuma yer vermek istedim. Eskiden beri takip edenler bilir Facebook'taki Umut Atölyesi (@Umutatolyesi) kurucularından sevgili Sercan ve Tuğba çok sevdiğim arkadaşlarımdır. Bu güzel sayfada ihtiyaçlı köy okullarına yardım yapıyorlar. Geçen yıl kırtasiye seti duyurusu yapmıştım. Bu yıl aynı projeyi yeniden hayata geçirmişler. Efendim setler sadece 12 lira!!! Patron çıldırdı :)))) 






Setin içinde neler mi var?


1 ADET PASTEL BOYA

1 ADET KURU BOYA

1 ADET SULU BOYA

3 ADET KIRMIZI KURŞUN KALEM

6 ADET  KURŞUN KALEM

2 ADET SİLGİ

1 ADET KAPAKLI KALEMTRAŞ

1 ADET KÜÇÜK BOY RESİM DEFTERİ 20 YAPRAK

4 ADET OKUL DEFTERİ KÜÇÜK BOY 40 YAPRAK

1 ADET GÜZEL YAZI DEFTERİ KÜÇÜK BOY 30 YAPRAK

Setin içeriğini tek başına 12 liraya almak pek de mümkün değil hadi aldık kargo ücreti var.. İşte Umut Atölyesi'nin verdiği linkten alırsanız hem uygun fiyatlı ürünleri alıp hem de kargo ödemeden yardıma ihtiyaç duyan miniklere yollamış olacaksınız çünkü kargo yok :)

Kırtasiye setinin bulunduğu sitenin linkine gitmek için buraya tıklayın :) Kaç adet almak isterseniz sepete ekleyip ödemeyi yapmanız yeterli adres yazmakla uğraşmıyorsunuz çünkü okulların ihtiyaçları karşılandıkça Umut Atölyesi onları topluca yolluyor adreslere :) Eee daha ne olsun?

Düzeltme: Ödemeyi eskiden kredi kartıyla da yapabiliyordunuz ancak şu an sadece  havaleyle mevcutmuş.





"Paylaş sevindir. Bir gülücük de senindir" diyen bu kocaman kalpli gencecik insanlara kocaman teşekkürler sadece çocukların yüzünde değil biz büyükleri de bu güzelliğe dahil ederek yüzümüzde oluşturdukları tebessüm için :)

En azından sayfayı ve ilanı paylaşarak destek veren herkese kocaman kocaman teşekkürler :)