15 Ekim 2015 Perşembe

Bitenler 3

Halihazırda taslağa bıraktığım yazılardan biri. Öncelikle mailler, telefonlar ve yazılarımın altına bıraktığınız yorumlarla kendimi müthiş hissetmemi sağlayan siz blogger arkadaşlarıma kocaman teşekkürler!!!
Nasıl olduğumu merak edenleriniz var hemen mini bir açıklama yapayım, 15 gün önce ameliyat oldum daha iyiceyim ama bir müddet daha dinlenmem gerekiyor bunu bildiğim için de bu yazıyı taslağa atmıştım :) Bir hafta sonra bloglarınıza ziyarete geleceğim beni bekleyin! :)))


Şimdi şu kasvetli havayı dağıtıp bana önceki yazılarda verdiğiniz desteğe de teşekkür ettikten sonra gelelim biten ürün yorumlarıma. Bu ürünler bitirip de saklamayı unutmadıklarımdan derlediklerim. Hala şu biten ürün ambalajı saklama fikrine alışamadım sanki çöp istifliyormuşum gibi geliyor yani neticede atacaksın ne bu tavırlar Dilek? 




Colgate Plax: Bu ağız çalkalama suyunu bir kaç aydır kullanıyorum ve çok memnun kaldım eğer bu tarz bir ürün arıyorsanız muhakkak şans verin derim. Bir de böyle bir iddiası yok ama benim dişlerimi beyazlattığını farkettim tabi anlık kullanımda geçerli bir şey bu ama dediğim gibi güzel bir ürün ciğerini ciğerini de yakmıyor insanın muadilleri gibi :) Yedeği var ama o da bitince yenilerim.

Avon Waterfall Duş Jeli: Duş jelleriyle ahbaplığımı daha önceki bitenlerde belirtmişimdir eminim. Duş jellerini çok seviyorum ve Avon'u bu bağlamda başarılı buluyorum. Bu jel bitti ancak Avon'dan sipariş ettiğim 3 farklı jel daha elimde mevcut. Bittikçe yineleyeceğim için tavsiyem olan ürünlerden kendisi de.

Bioblas Şampuan: Uzun zamandır nereden bakılsa birkaç yıldır Bioblas kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Ara ara Dermokil'in şampuanlarıyla dönüşümlü kullanıyorum ve bittikçe yedeklenecek benim adıma olmazsa olmazlardan olduğunu söyleyebilirim.

Nivea Creme Care: Markanın duşta vücut jeli üretiminde başı çektiği ancak şimdilerde yığınla muadilinin çıktığını söyleyebilirim fakat içlerinde en iyisi kesinlikle Nivea'nın ürünü bence. Kendisini kesinlikle yeniden alacağım elimdekiler bitince.

Femme Erotics Vücut Losyonu: Kendisini Gratis'te yanında parfümüyle yok aslında parfümü yanında kendisiyle kofre olarak almıştım. Ciddi ciddi hem cilt tarafından emilişini hem de kokusunu beğendim. Yedekler miyim? Elimdekiler bitince yeniden alırım bu losyonu bulursam.



Benri Pompalı Aseton: Vallahi azizim sanki hayat kurtaran bir şeymiş gibi bunları piyasaya sürdüler ben de "aman kamber'siz düğün olmaz deneyeyim" diye aldım ancak pompalı aseton fikri bizimle değil! İnanılmaz zor ve ürün israfına yol açıyor. Onun dışında performans olarak da bildiğimiz aseton yani. Şimdi yeni aseton alacağım ve mümkün mertebe yurdum markalarından seçeceğim. Denemek isterseniz alın tabi.

Gratis El Kremi: Aman aman bayıldığım tek şey Gratis'te satılan bu kremlerin şahane kokuları! Onun dışında şöyle iyi böyle harika diyemeyeceğim zira benim elimde kuru bir his bırakıyorlar ne yazık ki... Ben sevmedim.

Avon Footworks Ayak Kremi: Her akşam düzenli olarak kullanmaya çalıştım ama muazzam bir performansı yok. Bence almazsanız da bir şey kaybetmezsiniz.

Dalan El Kremi: Hem boyutlarıyla hem de işleviyle tam bir olmazsa olmaz. Çantama atıyorum gün boyu ihtiyaç duydukça elime uyguluyorum. Nemlendirmesi kadar kokusu da şahane. Yedekleri bolca mevcut.

Gabrini Oje: Rengine vurularak almıştım bu koyu yeşili ve görenler "ne bu çok güzel" dedikçe doğru karar vermişliğin keyfini yaşadım ya ah şu doğru kararları bir de hayatımın geneline yaysam ama değil mi? Neyse rengi şahaneydi ancak ne yazık ki bitti. Bulursam alırım bu rengi fakat göremedim şu ana dek.

Golden Rose Oje: Golden Rose'un ojedeki başarıları artık tescilli sanırım değil mi? Severek kullanıyorum ve tabi ki bittikçe de yeniliyorum sevdiğim renkleri.

Benri Peeling Etkili Pamuk: Vay arkadaş ünlü makyaj bloggerları öve öve bitiremediler bir aldım bazı pamuklar yarım bazıları tuhaf şekilli çıktı en önemlisi de ben kuş kondurur filan diye bekledim onca övgüye ama yok kuş da kondurmadı... İpek'in pamuklarına bayılıyorum ve bunu değil de onları yedekleyeceğim zira Benri'nin pamukları İpek'inkinin yarısı kadar hem bereketsiz hem de peeling tarafı çok sert eğer yüzde hassasiyet varsa pek de kullanılacak gibi değil...

Lagrita Pamuk: Bim'de dolanırken 1 liraya denk geldim aldım ve memnun kaldım neticede pamuk yani cidden kuş kondurmuyor bence alınabilir altı üstü oje sileceğiz değil mi?


Garnier Misel Makyaj Temizleme Suyu: Kendisinden önce Bioderme kullandıysanız bunu hiç sevmeyeceksiniz... Ben sevmedim zaten yarısından biraz azı duruyordu.. Göz makyajında sıfır.. Cilt makyajını da çok iyi temizlediğini söyleyemem.. Hiç beğenmedim zaten Garnier de sevdiğim bir marka değil gidip de yenisini almam.. Biraz hatta baya politik olacak ama geçen yıl İsrail Ordusunda yaptığı propagandanın ardından daha da Garnier'e asla uğramam! Böyle de atarlanıp sıradaki ürüne geçiyorum ama Garnier alırken cidden gözümün önüne Filistin geliyor ne yapayım :(

Emotion Deo: Terlemeyi durdurmak gibi bir vaadi yok ama kokusu güzel ağır kokular ve gül kokusu sevenlere şiddetle tavsiyemdir. Ben yeniden alır mıyım? Aman aman sevmedim üstelik de şu an pembe kapaklısını kullanıyorum o bitince de yedekte farklı deodorantlar var ama olur da yeniden bir rafta denk gelirsem alırım.


Otacı Gülsuyu: Gülsuyu 15 yaşımdan beri cildimin en iyi arkadaşı. Otacı'nın gülsuyunu sevdim bolca da tükettiğim için yenisi gelsin diyorum. Buarada mini bir ipucu gülsuyu alırken "cilt" için üretilmiş olanları alın muhakkak ben o hatayı sık sık yapıp hem cilt hem de mutfak için üretilmiş olanları alıyorum. Sonuçtan memnunum ama daha iyisi olabilir elbette.

Estee Lauder Repairwear Serum: Bu serumu cildim o kadar sevdi ki! Zaten Estee Lauder'in şuana dek kullandığım tüm ürünleriyle aramız çok iyi. Benim cildim o kadar burjuva ki gidip en pahalı ürünlerle arasını iyi tutar zaten. Şu ana dek sitesinden yaptığım alışverişlerin yanına hep mini boylarını ekledim o yüzden elimde tam boyu olmuş oldu. Çok çok mutluyum ve muhakkak deneyin derim.

Avon Argan Yağlı Saç Serumu: Bu ürünün bitirdiğim 3. şişesi sanırım ve pek de bayılmadım zaten şu bitsin diye de uğraştım açıkçası. Ben saçımda bir fark oluşturduğunu göremedim hala dökülüyor saçlarım o nedenle de yenisini almayı düşünmüyorum.

Clinique Göz Kremi: Vallahi bilmiyorum o nereden kaynamış araya. Ben onu atacaktım çünkü bozuktu :( Evet Clinique de olsa gözden kaçabiliyor demek ki bozuk ürünler... Ama çok sağlıksız bir durum zira farkedilmeden kullanılabilir ve kötü sonuçlar doğurabilir.

Estee Lauder Nemlendirici: Bu ürünü benim cildime göre yapmışlar yemin ederim hiçbir nemlendiriciye vermediği kadar iyi tepkiler verdi elimde tam boyu da var bittikçe dönüşümlü kullanacağım diğer kremlerle çünkü cildimi tek bir kreme alıştırıp etkisini azaltmak istemiyorum.

Bende durum bu. Siz neler bitirdiniz? Neler tavsiye edersiniz? Ürün tavsiyelerinizi bekliyorum muhakkak.

34 yorum:

  1. Colgate Plax ı beğenmedim, muadilleri kadar etkili olmadı bende.
    Emotion kırmızı renge de bayılıyorum ve uzun zamandır kullanıyorum.
    Benri pompalı aseton bence pompasından kaynaklı başarılı.
    ayrıca tekrardan geçmiş olsun :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikirlerimiz taban taban zıt desene :D Çok teşekkür ederim benden de çok sevgiler oğlunu öp yerime lütfen.

      Sil
  2. bioblas şampuanları ben de seviyorum .. baya ürün bitmiş darısı diğer aylara...

    YanıtlaSil
  3. ben genelde cilt bakım ürünlerini dolapta istiflemeyi seviyorum:/ :P bana geri dönüşü çok pis olacak bu durumun biliyorum lakin bişi yapıyo muyum? cık! bazen gaza gelip kullanıyorum ama genelde çok üşengecim:/ ama dolapta dizi dizi dursun seviyorum bak onu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O dediğinden ben de muzdariptim ama şimdi şimdi artık kendimi frenlemeye başladım ama senden farklı olarak ben kullanıyorum onları haaa ama tembellik edip iki üç günde hatta haftada bire indiriyorum :D :D

      Sil
  4. Merhabalar,
    Gri palyaconun baslattigi etkinlik sayesinde blogunuzu takibe aldim , ben de beklerim :)

    deneyenbayandan.blogspot.com
    instagram deneyenbayan

    YanıtlaSil
  5. İyi olmana çok sevindim canım.İyi yaptın haber vererek :* Yokluğun hissediliyordu baya.Biraz daha dinlen kendine gel.En kısa zamanda senden eski performansı bekliyorum :*:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :D Elbette eskisi gibi döneceğime emin olabilirsin bu kadar tatlı moral verilince aksi imkansız! :D

      Sil
  6. Öncelikle geçmiş olsun canım, epey ürün bitirmişsin maşallah :) Yenilerinin de yazılarını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Tabi ki bittikçe yazacağım :D

      Sil
  7. Ailecek yıllardır Nivea'nın kremlerini kullanırız. Kolay ulaşılabilmesi bunda en büyük etken... Gülsuyu alırken hiç dikkat etmediğim bir özellik gerçi mutfakta kullanmıyorum ama herhalde zaten cilt için olanlardan alıyorum herhalde, şişeye yinede bir bakmalı... Yazıda 20 tane ürün var ;) Bioblas Şampuanı bir kaç yıl önce denemiştim ama benim saçlarımda istediğim etkiyi yaratmamıştı...
    Son günlerde kendime bir güzellik yapıp Avon'un Candessence parfümünü aldım. Bloglarda tanıtımını okumuş youtube den izlemiş sonrada okulumda Avon işi yapan bir arkadaşımdan denemeden körlemesine almıştım. Şükürler olsun ki güzel çıktı 10 gündür kullanıyorum kullandıkça da sevdim. Kutusu yanımda olsa içerdiği kokuları da yazardım şimdi... Ama tabi riskli bir alışverişti kabul ediyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea cidden iyi bir marka hem de dediğin gibi ulaşılabilir olması da seçiminde etken benim için de. Bioblas'a bir şans daha ver derim :)

      O parfümü ben de çok seviyorum şişesini yenilediler şimdi cidden çok iyi seçim yapmışsın tesadüfen de olsa :D Koku zevklerimiz benzermiş bak :)

      Sil
    2. Bioblas hala duruyormuş saç dökülmesine karşı olanını almışım. Neden iyi gelmedigini şişeye bakınca anladım. Şampuan+Bakım kremli olanını almışım. Hiç bir şampuanın 2 si 1 arada olanı bana iyi gelmez. Zamanında alırken yanlışlık yapmışım. Kremsiz olanına bir şans daha verebilirim ;) Ama önce elimdeki bir bitsin...

      Sil
    3. :D Ben de şampuan alırken saç kremi içereni tercih etmiyorum bana da iyi gelmiyor. Kesinlikle kremsiz olanı bir dene derim ben yağlı saçlar için olanla saç dökülmesine karşı olanını kullandım ikisi de gayet iyiydi :)

      Sil
  8. Çok şükür atlatmışsın daha da iyi olacaksın inşallah :)
    Gülsuyu bi ara çok kullanırdım memnundum aslında tekrar alayım en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim aslında hala atlatmış değilim ama şükür tek parçayım değil mi? :) Gülsuyu dışında tonik sürmüyorum cildime ve cidden çok memnunum bu durumdan muhakkak yeniden başla derim.

      Sil
  9. Merhaba, bende gri palyaço'dan atlayıp gelenlerdenim :)) ürün yazına bayıldım, gayet samimi ve tanıdığımız şakşakçı kervanına katılanlardan olmadığın için severek takibe aldım seni... Bana da beklerim <3 www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin :) Şakşakçılık hayatımın genelinde yer almaz ama bir kaç ürün gelecek diye düzgün yorum yapmayan bloggerları yazık ki ben de sevmiyorum. Geliyorum sana şimdi :)

      Sil
  10. Geçmiş olsun canım, ben de merakla bekliyordum senden gelecek yazıyı... Ne iyi ettin habersiz bırakmadın bizi..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Buarada dün aklımdan geçtin bugün yorumunu gördüm kalp kalbe karşıymış :)

      Sil
    2. Öyle mi :) Çok sevindim. Gerçekten kalbim kalbine karşı her zaman canım bilesin.

      Sil
    3. Çok sevindim :) Çok kıymetli insanlardansın sen :)

      Sil
  11. Ben kendi bitenlerimden bıktım, bazılarını atmaya başladım bile. Ama senin bitenler yazını görünce anladım ki ben iflah olmam. Yine ilgiyle, yine içine düşerek incelerken buldum kendimi :))
    Özellikle de henüz kullanmadığım değişik bişeyler görüyorum ya sende, ooo, bendeki merak kedide yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Güldürme beni ya vallahi dikiş yerlerim sızlıyor özlemişim seni ben!!!

      Vallahi ben de sıkıldım da arada da farklılık olsun diye yazılarını yazayım diyorum ne yapayım hep neden evlenmediğimi anlat anlat da bir yere kadar :D

      Sil
  12. Merhaba, Sade ve Derin 'nin güzel öneri listesinden sizi kesfedip takibe aldim.
    Bana da beklerim :))
    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendisine çok teşekkür ederim :) Siz de hoşgeldiniz hemen geliyorum ben de :)

      Sil
  13. Merhaba.. Nasılsın sevgili dilek:)) Yazılarını gördüğüm için sevindim doğrusu. Çeşitli ürünler kullanmışsın:)) Gülsuyunu ben de öneriyorum cilde doğal bir temizleyici oluyor. Otacı markasını denemedim bir ara onuda denemek isterim. Her cilt kremi de bana yaramıyor cildim çabuk alerji oluyor. Daha çok kokusuz ürünler kullanıyorum. Avonun parfümlerinde güzel koku çeşitleri var. Zevke göre benim genel tercihim hafif kokular. Paylaşım için teşekkürler:)Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Çok teşekkür ederim daha iyiceyim. Gülsuyunu tavsiye ederim yüzüme hiç tonik kullanmıyorum varsa yoksa gülsuyu senelerdir çok da memnunum :)

      Evet markanın hoş parfümleri var gerçekten içlerinde benim de tercihim olanlar var :)

      Sil
  14. Dilek Argan diye bir marka var direk onun serumunu kullanmanı tavsiye ederim. Saçlarımda anında farkı hissettim ben :) Bir de John Frieda'nın saç kremi var (işlem görmüş saçlar için) ikisi birleşince kırılmış parça parça saçlarım çok daha sağlıklı bir hal aldılar. Demem o ki tavsiyemdir.
    :D Bu arada bende bir Note eyeliner kalmış acep o senin mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Bilge,

      Kesinlikle deneyeceğim iyi bir ürüne çok ihtiyacım var inanılmaz güzel öneriler oldu bunlar :)

      Note marka eyeliner'ım yok ki benim ama hiç olmadı :)

      Sil
  15. Merhaba
    Blogunu takibe aldım benimkine de beklerim:)
    http://makyaj101.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)