22 Ekim 2015 Perşembe

Bir Kardeş de Senin Olsun mu? :)

Merhaba canım blogger arkadaşlarım inanılmaz özlemişim sizinle konuşmayı!!!!
Yok hastalıktı aman ameliyattı derken hooppp baktım ki tam 23 gün geçmiş :)

Şimdilerde tatlı bir heyecanım var :) Facebook'ta bir sayfam var bilmeyenler için hemen tık tık lütfen :) ismi Bir Kardeş Seç.

Sayfanın mini bir özetini yapayım, bireysel olarak 2. kez etkinlik yapıyorum çocuklar için ve bunu artık bir sayfaya taşımaya karar verdim. Şu an sayfamın ilk benim de 2. etkinliğimi başlatmış bulunmaktayım :)

Sayfadaki öğrenciler kendi tanıdığım ve bir kısmı da arkadaşım olan arkadaşlarımın ihtiyaç sahibi öğrencileri.

Müsait olan herkesi etkinliğe ve sayfaya göz atmaya beklerim enazından duyurarak bile bir çok çocuğa ulaşmamı sağlayabilirsiniz :)

Henüz 24 saat geçmeden 3. okulumun da listesini kapattım ancak yeni okullarım var yarına :)

Buarada etkinlikten hiç bahsetmemişim ama görsel kendini anlatıyor değil mi? İhtiyaçlı çocuklara kışlık bot ve mont sağlamaya çalışıyorum etkinlikle :)

Ulupamir, Ergani ve Talas'ın ardından yarın Diyarbakır Kulp ve başka şehirlerde görüşmek için bir kardeş seçmek ister misin? Ya da enazından duyurur musun? :)

24 yorum:

  1. Öyle güzel bir düşünce ki!
    Helal olsun diyorum,kutlarım.
    Ben de blogumda duyurarak da katkı sağlamak isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim kutlanacak bir şey değil naçizane.. Paylaşımın beni çok sevindirir :)

      Sil
  2. Harikasın... G+'da duyuruyorum hemen!

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun Dilek kızım.Hemen yavrularımızı düşünmeye başlamışsın.Seni çok takdir ediyorum yavrum.Benim facebook hesabım yok ama kızımınkinden girip birşeyler yapmak isterim.Daha da iyi olman dileğiyle.Sevgiler.Ece ablan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Abla,

      Ama siz böyle güzel yorumlarla destek olursanız ben daha çabuk iyileşirim ki :) Çok çok teşekkürler duyurmanız dahi çok fayda sağlayacaktır bana ve çocuklarıma.

      Çok sevgiler :)

      Sil
  4. Gönlünü sevdiğim...
    G+ da paylaştım. Facebook'ta sayfayı da beğenip takibe aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel bir cümle bu tarif edemem mutluluğumu :) Çok çok teşekkür ederim bu destekler çok kıymetli bizim için :)

      Sil
  5. Kardeşte seçerim, olurum, duyururum da... Bildiğin, bir ara fellik fellik aramıştım face hesabını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Zülal'im çok teşekkürler çok tatlısın güldürdün beni. Çok teşekkürler duyarlılığın ve desteğin için :)

      Sil
  6. Canım,
    Duyuruyorum ben de. Bakalım inşallah yapabilecek bir şeylerimiz olur, bir faydamız dokunur.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın duyurman bile yeterli olacaktır çok teşekkürler :)

      Sil
  7. İyi niyet ve yardımseverlikle çıkılan yol hep güzel yerlere varır.. Kutluyorum seni. Paylaşımlarını gördükçe paylaşarak katkıda bulunmaya çalışıyorum. Büyüyerek çok büyük bir aile olacağına inanıyorum. Miniklerin ne güzel bir ablası ve öğretmeni var...:) Hepsinin ablası ve öğretmeni sayılırsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok büyük bir aile olma kısmı biraz gözümü korkutuyor ama mütevazı fakat derhal yerine ulaşan bir aile olarak kalma fikri her dem en çok istediğim :) Çok teşekkür ederim destekleriniz için :)

      Sil
  8. Gerçekten çok güzel bir etkinlik, hayran kaldım cidden :) Ellerinize sağlık, kısa zamanda ben de bu etkinliğinizi duyurmak için bir post hazırlayacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İrem Hanım. Destekler ulaşabileceğim çocuk sayısını artırmamı sağlayacaktır iyi ki varsınız. Duyarlılık gösteren tüm herkese bir kez daha teşekkürler :)

      Sil
  9. Öncelikle çok geçmiş olsun güzel ve anlamlı bir etkinlik olmuş benim de facebbok hesabım dan duyuru yaparım ne kadar duyuru olursa o kadar iyi olur elinizde sağlık

    YanıtlaSil
  10. Bu hoş etkinlikten dolayı kutluyorum seni. Benim de minik bir oğlum var ve ailenin tek torunu olduğu için hediyeler fazlaca geliyor. Paylaşmak isterim. Yaşına yakın varsa bana yazarsan mutlu olurum. Ben şahsi olarak birden fazla aileye yardımda bulunuyorum ( kıyafet, oyuncak vs ) Birkaç miniği daha mutlu edebiliriz diye düşünüyorum. Oğlum üç yaşında. Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Etkinlik dahilinde köylerimizin gelir seviyesi düşük olduğu için buna çok sevinecek kardeşler tanıyorum :) dilekce54@outlook.com adresinden benimle iletişime geçersen hemen bilgilendiririm seni. Çok teşekkür ederim duyarlılığın için :)

      Sil
  11. bu fotoları görüyorum bloglarda. bu etkinlikmiş ne güzel bişi taam duyurcam ben de pazartesi yapayım çok arkadaşımız görsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları hocalarımızdan rica ettim sağolsunlar kırmadılar. Oturup düzinelerce yazı da yazsam görsellerin etkisini sağlamayacaktı..

      Çok teşekkür ederim ilginize 6 okula 48 saatten az bir sürede ulaşıp listeleri tamamladım son 2 okulumu da haftaya alıp akabinde kırtasiye yardımlarına geçip etkinliği bitireceğim destek olan herkese sonsuz teşekkürler :) Rekor sürede olanlara hala inanamıyorum.

      Sil
    2. ne güzel bişi yapmışsınız. kutlarım ki :)

      Sil
    3. Duyarlılığınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)