29 Eylül 2015 Salı

BİR MÜDDET BLOGGER'DA YOKUM :(

Merhaba!

Uzun bir tatilin akabinde nasılsınız? Ben iyiyim.. Ama bir 15 gün kadar ne yazık ki Blogger'da sizlerle olamayacağım. Gerek blog yazılarınızı okuyamayacağıma gerek de aktif paylaşım yapamayacağım için üzgünüm... Çünkü,...







Mini bir açıklama yapayım hemen, bir sağlık sorunu nedeniyle 1 ekimde bir operasyon geçireceğim ve bu yazıyı gören herkesin dua ve iyi dileklerini bana yollamasını istiyorum. Ciddi bir sağlık sorunum olmamakla birlikte yazık ki geçireceğim operasyon zor ve kısım kısım riskleri mevcut her operasyonda olduğu gibi tabi..

Her neyse lütfen bana dua edin zira yavaştan stresim artmaya başlamadı desem yalan olur. Buarada ciddi bir sorun yok sağlığımda sadece daha iyiye gitmek adına bu operasyona karar verdim hepsi o yani telaş yok! :)

Hepinizi çok seviyorum ve dilerim 15 gün sonra burada gülen yüzüm kalemime yansımış bir şekilde görüşmek dileğiyle diyorum :)

Taslağa atmak adına cebelleştiğim 2 yazım var yetiştirebilirsem onları sizinle paylaşacağım :)


Beni beklerken çay için tamam mı bir de bana 1 ay yasak olan kahveyi için bol bol!?  :D

66 yorum:

  1. Geçmiş olsun. Sağlıkla dön İnşallah.. İstirahatine dikkat et. Önemli olan sağlık... Biz buralardayız nasıl olsa...
    Küçük bir nasihat: 3 defa ameliyat masasına yatmış, narkoz almış biri olarak(sezaryen) kalbini serin tut derim. Stres yapma. Bir de kızımı zoraki bademcik ameliyatı yaptırmıştım. İstemeye, istemeye... Çok korkuyordu ve çıkınca bana dediği şey şu oldu. Ameliyattan önceki korkum ve stresim ameliyattan daha zordu.
    Geçmiş olsun... Kendine iyi bak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah inşallah ben de öyle derim... O kadar geriliyorum o kadar geriliyorum ki anlatamam. Dualarınızı esirgemeyin anne duası tutar bence başkasının çocuğuna da olsa :)

      Sil
    2. Dualarım seninle...:)

      Sil
    3. Çok çok teşekkürler adımın geçtiği dualar ve iyi dilekler ihtiyacım olan tek şey şuara ve parayla tanımlanamaz benim adıma önemleri :)

      Sil
  2. Canımcım, Allah kolaylıklar versin. Rahatlıkla atlatırsın inşallah operasyonunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim dualarınızda olayım lütfen :)

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa zamanda yine aramıza dönersin. Bak eylül ayı da bitiyor. Daha eylülde okuduğun kitapları yazacaksın :-) Seni özleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Şule ya sizin yorumlarınızı mı bekliyordum ne 3 yorum gördüm gözlerimden yaşlar boşandı resmen :)

      Bu ne şımarıklık canım bendeki de! :) Dualarınızı eksin etmeyin ben çok inanırım gıyapta edilen dualara :)

      Ben de sizleri çok özleyeceğim :(

      Sil
  4. Canımm çok çok geçmiş olsun.Önemli bir şey değil demişsin inşallah bir an önce gelip geçer ameliyatta çabucak iyileşirsin :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah dilerim ben de çabucak atlatırım. Dualarınızda olayım dönene dek :)

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun, çabucak iyileş gel. Ben gitmekten vazgeçtim sen ve senin gibiler sayesinde...
    Dualarım seninle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika bir haber bu!!! Kesinlikle gitmemelisin zaten birçok güzel şey yapacağız daha en çok da onun için istiyorum bir an önce düzelip dönmeyi...

      Çok çok kıymetli benim için dualarınız dilerim planladığım vakitte ve sıkıntısız dönerim ve yine kaldığım yerden devam ederim ve seni de burada bulacak olmak cidden çok güzel haber :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim, yazdıklarınla beni onure ediyorsun.
      Bu arada ortak bir arkadaşımız çıktı :) Uygar Atasoy :)

      Sil
    3. Bana attığım mailde "umut" vardı. O umudu saklıyorum ihtiyacı olan çocuklara ben de sağlıkla dönersem senin adına onlara ulaştıracağım onur veren senin uzattığın iyi niyetli eldi. Bir mail bile inanılmaz kıymetli benim adıma hele "neler yapabiliriz?" demen...

      Evet farkettim blogunda takipçisi olduğunu gördüm. Çok kaliteli bir de grupları var Facebook'ta çok sevindim ortak tanış olmasına :)

      Sil
  6. Geçmiş olsun. Umarım operasyonun kaygından daha hafif geçer ve gittiğinden daha sağlıkla dönersin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Bu güzel dileklerinize inşallah diyorum. İyi dileklerinizi, dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Hepsi çok kıymetli benim için.

      Sil
  7. Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İnşallah her şey planlandığı gibi geçer. Dualarınızı ve iyi dileklerinizi esirgemeyin lütfen.

      Sil
  8. Dilekcim canim cok cok gecmis olsun diyorum insallah sorunsuz saglikli bi sekilde geri donersin kahveyi senin yerine de icicem uzulme olur mu sadece iyilesmene bak! Opuyorum simdiden cok cooook gecmis olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derin çok çok teşekkür ederim :) İnşallah planladığımız gibi sıkıntısız olur biter her şey ve sonucu yüzümü güldürür. Köfte'yi de yerime ye Derin tamam mı?! :D

      Dualarını eksik etme lütfen :)

      Sil
    2. Dualarım seninle Dilekçim inşallah kısa zamanda aramıza dönüceğini umuyorum Köfte de sana geçmiş olsun dileklerini sunuyor!:)

      Sil
    3. Çok teşekkürler ameliyatım bitti 4. günümdeyim ama henüz tam iyileşemedim hala dualarınıza bolca ihtiyacım var. Köfte'cim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  9. oyyy kahve işi kötüymüş:/ Allah şifa, güç, kuvvet versin inş!:) Dualarım seninle:)
    Özleneceksin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki çay serbest aksi halde çıldırırdım :D Çok teşekkür ederim eksik etmeyin dualarınızı çok kıymetliler benim için.

      Bilmukabele ben de sizi özleyeceğim güzel anne :)

      Sil
  10. Çok geçmis olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun Dilekçim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nil. Lütfen iyi dileklerini ve dualarını esirgeme benden :)

      Sil
  11. İçimden bir ses bizim bu taraflara geldiğini söylüyor ama belki de yanılıyorum... Dilekçiğim inşallah başarılı bir ameliyat geçirip çabucak ayağa kalkarsın. Aslında ameliyat işin korkulacak kısmı değil bence 100, 99, 9... diyorsun sonra gözlerini açıyorsun. Dualarım dönene kadar seninle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru oralara geliyorum :) 10 bilemedin 15 gün oralardayım bana mail atar mısın numaranı?

      Ah evet ameliyattan değil de sonrasından korkuyorum ben aslında ya sonuç beklediğimiz gibi olmazsa dönüşü de pek yok... İçim kararıyor lütfen eksik etme dualarını. Çok kıymetli benim için edilen her dua, dilenen her iyi dilek...

      Sil
  12. Canım benim çok geçmiş olsun, bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz. Ayrıca seni çok seviyoruz ve dönmeni bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adaşım çok teşekkür ederim. Güzel dileklerini ve dualarını esirgeme benden. Ben de sizi çok seviyorum ve sabırsızlanıyorum dönmek için :)

      Sil
  13. Canım geçmiş olsun. Ne yalan söyleyim merak ettim neden ameliyat olacağını? Yazını okurken hep bekledim şimdi yazmışsındır diye ama yazmamışsın! Sakın ameliyatının videosunu izlemeye kalkma o hataya ben düştüm, doğum yapmama yakın gittim sezaryen videolarını izledim.;) Kimseyi dinleme herkes farklı şeyler yaşıyor ve bakış açısı farklı oluyor. Allah yardımcın olsun. Hep pozitif düşün ki iyiliği çek üzerine. Biz burada seni bekliyor olacağız, dualarım seninle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok video izleyemem giderayak sedyeden kaçarım diye korkarım :) Aslında çok paylaşmak istediğim bir şey değil izninle kendime saklamayı tercih ederim ama şu kadarını söyleyeyim sonucu istediğimiz, planladığımızın aksi olursa hayatımı dar edebilecek bir ameliyat...

      Evet aslında olumlu düşünüp iyiyi çekmek daha makul. Diliyorum her şey daha iyi olsun ve ben 15 gün sonra size "her şey istediğim gibi benden mutlusu yok" diyerek yazayım :)

      Dualarınızı eksik etmeyin ben çok inanıyorum ki şu yorumlardan sonra bana gelecek güzel enerjiler her şeyin daha iyi olmasını sağlayacak. İyi ki varsınız her birinizin duaları, güzel temennileri benim adıma o kadar kıymetli ki şu an...

      Sil
  14. Korkulacak kısmı yazmadan gönderdim yorumumu ;) İlk ve tek narkozumdan çıktığımda bayağı bir gevezelik ettim, farkındayım, ama ne söylediğimi bilmiyorum. Sonrasında hemşireye sordum ayılırken neler konuştuğumu, hiç dedi kafasını iki yana sallayıp. Ve ben aklıma geldiği zamanlarda hala merak ederim ne demiş olabileceğimi ;))) En kısa zamanda görüşmek dileğimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Kimbilir ne dedin hemşire seni rahatlatmak için demiştir öyle :D Vallahi ben 2005'te deviasyon ameliyatı oldum burnumdan 6 yaşımdan sonra aldığım 2. narkozdu ve ikisinde de pek bir şey dememişim ama bu kez çok doluyum vallahi çok kimsenin dedikodusunu yapacağım şüphesiz hele de eski dostum Serdar'ın "seni çok yakışıklı bir adamla tanıştıracağım" deyip de çark etmesini hala unutmadım bence ayılır ayılmaz "O Serdar var ya dünyanın en yalancı adamı şimdi o dediği kişinin fotoğraflarına bakıp bakıp platonik aşkımı törpülemeye çalışıyorum" diyeceğim bak o kadar doluyum yani şurada sana iki dönüm cevap yazdığıma göre :D :D

      En kısa zamanda diliyorum şu psikolojimi korur halde görüşmek dileğiyle :)

      Sil
    2. Buraya yazdığından dolayı içini boşaltmış durumdasın. Bu yüzden rahat olabilirsin:)) hem dediğin gibi her bünyenin tepkisi aynı olmuyor... Moralini yüksek tutmaya çalış. Sevgiler.

      Sil
    3. :) Hakikaten içimi sana döktüm :) Çok teşekkür ederim Zülal iyi ki varsın. İyi ki blog yazıyorum iyi ki sizleri tanıdım.

      Sil
  15. Geçmiş olsun şimdiden canım. Rabbim şifa nasip etsin. Ameliyat dendidiği zaman insan stres yapıyor ancak önemli bir operasyon değil demişsin, buna sevindim:)) Dualarımız seninle,.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Çok şükür büyük bir rahatsızlık değil ama bu operasyonun sonucu istediğim gibi olmazsa tabi can sıkıcı olacak. Esirgemeyin dualarınızı inanın çok kıymetli benim için :)

      Sil
  16. Çok geçmiş olsun geçsin gitsin bitsin inşallah hiç bir şey anlamadan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

      Sil
  17. Geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
    Operasyonun sorunsuz bir şekilde geçip, sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

      Sil
  18. Geçmiş olsun. Şifa diliyorum.

    İyilikle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler. Dualarınızda olmak dileğiyle.

      Sil
  19. Geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel atlatırsın sağlık sorunlarını...
    Sevgiyle ve sağlıkla kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkürler. Lütfen dua ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin.

      Sil
  20. Çok geçmiş olsun tekrardan Dilekçiğim. Ameliyata gireceksin ve sorunsuz çıkacaksın Allah'ın izniyle, her şey çok güzel olacak. Yüreğini ferah tutmaya çalış, güzel kalbin pır pır edecek ameliyata girerken elbet ama herşey güzel olacak.
    Kahveyi de dert etme, bak bende demir eksikliği var diye hap kullanıyorum, 3 aydır çay kahve yok :) yaşasın ayran ve taze sıkılmış meyve suyu :)
    Bizim dualarımız her daim seninle canım arkadaşım.
    Kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok çok teşekkürler. İnsan geriliyormuş vakit yaklaştıkça... Açıkçası beni tedirgin eden sonucu diliyorum iyi olur her şey. Kahve değil de çay olsaydı zor olurdu benim için neyse allahtan o serbest :)

      Dualarını eksik etme lütfen o kadar kıymetli ki hepsi benim için.

      Sil
    2. Elbette canım, Sonuç da güzel olacak. Sonra bu yazıdaki yorumları okuyup, boşuna endişe etmişim diyeceksin ;)
      Sevgi ve dua ile...

      Sil
  21. Çok çok geçmiş olsun , kendine çok iy bak ve stress yapma . En kısa zaman da eski sağlığına geri dönmen dileğiyle
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Güzel dileklerinizi ve dualarınızı eksik etmeyin benden. En kısa zamanda en iyi halimle dönmek dileğiyle.

      Sil
  22. Çok geçmiş olsun, güzelce dinleen. Allah en acilinden şifa versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Dualarınızı esirgemeyin lütfen.

      Sil
  23. ayy çok geçmiş olsun güzellik :( ne operasyonu. sağsağlim atlatırsın İnşaallah ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canım benim. Ne olduğunu şimdilik yazmak istemiyorum. Dualarını esirgeme lütfen.

      Sil
  24. Çok çok geçmiş olsun . Operasyon başarı ile sonuçlanır ve daha da sağlıklı olursunuz inşallah . Sağ salim sahalara bekliyoruz sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah her şey yolunda olur. Lütfen dualarınızı ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin. Özleyeceğim buraları dilerim moralli bir şekilde dönerim :)

      Sil
  25. cok yoğun olmakla birlikte blogları ne takip edebiilyorum nede yazı yazabiliyorum.. insanın kafasının karışık olması tüm dünyasına nasıl da kötü yansırmış öğrenmiş oldum:( çok geçmiş olsun cnm.. şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin de mi kafan karışık? :(Çok teşekkür ederim güzel dileklerini ve dualarını eksik etme benden.

      Sil
  26. Tatlım çok geçmiş olsun... Tüm dualarımız seninle <3 <3 <3
    En kısa zamanda sağlıkla aramızda olacak ve bizi o güzel yazılardan mahrum bırakmayacaksın diliyorum ki...
    Ben de pek yokum bu aralar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Bak dualarını, iyi dileklerini eksik etme tamam mı? Anne duası tutar Kahve'm :)

      Sil
  27. Dualarım seninle. İnşallah kolayca atlatırsın bu operasyonu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim. Dualarını, iyi dileklerini esirgeme benden :)

      Sil
  28. Biraz kendime gelince blogunuza uğrayacağım.

    YanıtlaSil
  29. Çok geçmişler olsun Dilekçim...

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)