26 Şubat 2015 Perşembe

Yurtdışı Kozmetik Alışverişi: E.L.F. Kontür Kiti ve Lipgloss

Aslında kozmetik yazısı yazmayacağıma dair bir karar vermiştim malumunuz on100binlerce kozmetik blogu oluşundan mütevellit ama hem bugün bahsedeceğim ürünün çok merak edilmesinden hem de azıcık kafa dağıtma isteğinden dolayı yazmak istedim. Özellikle de sevgili İnci ürüne dair yorumlarımı çok merak ediyormuş hadi yorum gelsin o zaman. Buarada diğer yurtdışı alışveriş tecrübelerimi okumadıysanız fikir sahibi olmak isteyenleri için bu ilki bu ikincisi bu da üçüncüsü ben gümrükte mimlenmediysem kimseler mimlenmez sanırım :D 





Yılbaşından sonraki hafta Mua'dan kozmetik alışverişi yapmıştım ancak gümrüğe takıldı ve maalesef hem benden vekaletname istendi Ups tarafından hem de ben kabul etmedim diye Mua'ya ürünleri geri yollamak için gümrük tarafından 250 dolarlık bir bedel biçildi.. Hal böyle olunca da Mua Türkiye'ye ürün göndermekten vazgeçtiğini sitesinde duyurdu... Bana paramı geri ödediler tabi sağolsunlar ve ürünlerim de Ups'e kaldı sözde kayıp eşya departmanına gönderilecekmiş Ups'in ya da atılacakmış.. Bari gümrük satışına gitseydi de... Neyse.. Artık uğursuzluğuna inandığım insanlarla kozmetik alışverişi yapmayacağım.. 3 kişi birleşip almıştık o ürünleri hem de %35 indirimden :((( Bürokratik krize neden olacağımızı ne bilirdim... 



Bu durumun üzerine ben de Elf'in ücretsiz kargo hem de alt limitsiz ve kodsuz! şeklindeki çağrısını duyunca dayanamadım sevgili İncice Blog'un sahibesi İnci'nin de önerisiyle bir adet kontor kiti aldım bir de lip gloss.. Kendimi İngiltere'den alışveriş yapınca iyi hissetmem çok komik değil mi? Oradan beklediğim başka biri vardı ama 7 yıldır gelmedi sanırım bunu ona yormak lazım :D Bir de orada geçirdiğim çok ama çok güzel zamanlara.... Neyse ürünlere geçersek bana ücretsiz kargoyla tam 1 ayda geldi ama geldiler ya neyse :) 




Kontür Kiti 3.95 pounddu krem yapılı olanı ve toz olanı vardı. Ben ürün yorumlarını dinlediğim ve genelde krem yapılı olan önerildiği için onu tercih ettim. İyi ki de almışım!!! İnanılmaz şahane bir ürün. Krem üründe sadece tek renk alternatifi vardı o da St Lucia idi. Ürünün kabı az biraz Nars'ı mı andırıyor ne? :)) Ürün inanılmaz pigmentli bir bronzer ve şeftali tonlu tüm cilt renklerinin tölere edebileceği bir allık içeriyor. Dışarı çıkarken bir kez uyguladım ve cildime verdiği o parıl parıl sağlıklı ifadeye BAYILDIM!!! Kesinlikle herkese tavsiye ederim özellikle de kargosuz zamanları tutturursanız kaçırmayın derim gerçi geçen baktım siteye ürün tükenmişti stok için bir tane daha almak istedim çünkü ürün 5'er gramlık allık ve bronzer olarak geliyor ve haliyle krem yapıda olduğu için de bitmesi çok kolay olur. Diliyorum kısa zamanda bir ücretsiz kargoyla yakalarım yeniden bu ürünü :))





Alışverişimin diğer parçası ise 1 pounda indiği için kendimi almak zorunda hissettiğim Elf Hypershine Gloss serisinden Vixen isimli rujdu :) Bu ürün sıradan bir lipgloss tek artısı yapış yapış olamaması dudakta çok doğal ve baskın olmayan bir renk bırakması haaa bir de şeker gibi tadının olması :)) Ürünün gramajı da testervari olup sadece 1,5 gram. Alıp çantaya atmak için ideal. Alttan çevirmeli olması ve güzel de bir fırçasının bulunması bu fiyata alabileceğiniz en iyi gloss kategorsine yükseltiyor kendisini :))) Benden bu kadar hepinizi seviyorum ama yorum bırakanları daha çok sevdiğimi söylemişimdir :D 

18 yorum:

  1. Makyajla ilgili yazılarını okudum da benim için bayramdan bayrama sürdüğüm the Balm eyeliner+mascara ve doğal görünmelerinden mütevellit aldığım Clinic chubbystick rujlarımdan ibaret olan makyaj ritüelini adeta sanata çevirmişsin. Yakında olsan benim kaportayı da bir elden geçirirdin, ne güzel olurdu. Ben de eli yüzü düzgün bir öğretmen kız olmaktan çıkar, seksi bir Bad Teacher Cameron Diaz olurdum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Sen sanki çok güzel bir kızmışsın gibi geliyor bana yazdıklarından öyle yansıdı yani benim yapacağım hiçbir şey ekstra güzellik sağlamayacakmış gibi sana :)) Yakına gel her zaman beklerim Sakarya'ya :)) Haa bak aklımda kaç gündür diyemedim de keşke oğlumuz olaydı alırdık seni böyle sit-com tadında bir ailem var tam bizlik bir gelin olurdun kaderimi seveyim :D

      Sil
  2. Güle güle kullan kuzucum. Ben Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğim öyle görünüyor. Çok güzel ama bu yaa :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelmesin Türkiye'ye ya :D Sana da alalım işte kargo bedava olunca hayır bir başlayınca bırakamayacaksın yurtdışı alışverişi :)

      Sil
    2. Beceremem ben alışmış kudurmuştan beter ya yok yoook alışveriş yapmayayım ben yurtdışından :D

      Sil
    3. Yahu bir başla bak kuduramıyorsun zaten riske atmamak adına :D

      Sil
  3. Güle güle kullan canım Elf ürünlerini bende çok severek kullanıyorum henüz yurt dışına açılamadım ama ig hesapları ile hevesimi gideriyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Esra :) Ben sırf inadımdan yurtdışından yapıyorum kar ödememek için ama ne kadar doğru yapıyorum tartışılır :D

      Sil
  4. ELF ürünlerini çok merak ediyorum ama kısmet olmadı. Hatta, şu an Amerika'da bulunan eşimin kuzenine sipariş vermiştim, kızcağızın bavulu siparişlerden tepeleme dolu şu anda. Benim siparişlere sıra gelecek mi, bilemiyorum :)
    Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Ya bence şu kontür kitini el çantasına filan atıp getirsin orada daha ucuz İngiltere'den hem de :) Muhakkak dene kiti beğeneceksin :)

      Sil
  5. Ben seviyorum alışveriş yazılarını. Hic Elf kullanmadim ama bilgentolis sayesinde o mat kırmızı rujlarindan istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severim hem yazmayı hem okumayı :) Kontür kitine de muhakkak bak :)

      Sil
  6. Güle güle kullan, ikisi de harikaymış...Kontür kremi çok ilgimi çekti özellikle, çok kaliteli görünüyor sürümü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) O kontür kiti büyük kolaylık deneme fırsatın olursa çekinmeden al derim yüze sağlıklı bir parıltı veriyor :)

      Sil
  7. Ben de neden bu mua turkiye gonderimini durdurdu diye yakiniyordum sebep kişisi belli oldu :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki sebebi oldum yurtdışı gönderiminin ama suçun hepsi benim değil Ups ve bir hafta aralıkla bana takipli kargo yollayan Mua da hatalılar. :)

      Sil
  8. bende güvenilir bir site söyliyim o zaman. viabox.com adlı bu siteden amerika üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. rakiplerine göre (myus.com, fishisfast, borderlinx, shipito, ws1) çoook cüzi miktarda kargo ücreti alıyorlar ve onların aksine üyelik için, işlemler için falan filan para ödemiyorsunuz. müşteri hizmetleri de baya ilgili. amerika üzeri alışveriş yapacak arkadaşlara tavsiye ederim mutlaka bi bakın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Serdar Bey. İlgilenenler muhakkak bakacaktır. İyi oluyor değişik site önerileri :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)