20 Aralık 2015 Pazar

Yılbaşı Hediyesi Alternatifleri


Hala hediye seçimi yapamamış olanlar varsa yamacıma buyurun lütfen!! Her bütçeye hitap edebilecek birkaç alternatif yazmak istedim sizlere :)






Bu Türk Kahvesi fincanlarını ve tepsiyi Migros'ta gezerken gördüm ve onlarsız eve gelemedim :D Fincanların 4 deseni bulunmakta Noel Baba, kardan adam, geyik ve çam ağacı. Açıkçası çam ağacı bana çok hitap etmeyince ben de bu 3 deseni alıp döndüm :) Bu şekerlik abidesi fincanların paketli halini de görün diyerekten onu da fotoğrafladım. Üzerinde "to-from" (benden-sana)  şeklinde bir de etiket kısmı var artık kime hediye ediyorsanız ona özel ismini de yazabilin diye düşünülmüş. Fiyatları da aşırı makul fincanların tanesi 4.90 tepsi ise 5.90dı. 




Avon Katoloğu bakmayı aşırı seviyorum her ne kadar sadece rujlarını, parfümlerini ve duş jellerini kullansam da koca kataloğu her ay istiyorum eve :) Bu ay da rutinim değişmedi bolca parfüm ve bir de görseldeki hediye setlerini aldım. Duş jeli ve el sabunundan oluşan set sadece 10.95 idi açıkçası bir kaç tane aldım çam sakızı çoban armağanı olsun diyerek. Şık torbasıyla bence uygun fiyatlı hediye seçenekleriniz arasında muhakkak bulunmalı :) Buarada farklı set alternatifleri de var ama renginden dolayı bunu seçtim ben.





Sevil Kozmetik 2. ürüne %50 indirim yapmışken bunu kaçırmak istemedim. Uzun zamandır sevgili yengeciğime hediye bakıyordum en sonunda Versace Bright Cristal'de karar kıldım. Ona onu alırken kendimi de unutmayıp Jean Paul Gaultier'in bu parfümünü aldım. Bende klasik versiyonu da bulunan bu parfümün intense hali de hoşuma gitti. 2 parfüm cidden normal fiyatının çok altına geldi bana. Sadece parfüm değil herhangi uygun fiyatlı bir ürün de seçebilirsiniz Sevil'e bir bakın derim. Bright Cristal 245 lira JPG ise 285 liraydı. Ve evet bu yazıyla farkettim ki, öyle böyle değilmiş parfüm sevgim :D 





Duymayan kaldı mı bilmem ama Bim Star Wars'ın lisanslı ürünlerini getirdi :) Bugün bir bakayım dedim açıkçası filme dair kültürüm sıfır bir  Yoda'yı bilirim o kadar :D Bu havluları görünce dayanamadım 2li fiyatı da 12,5 lira olunca uygun geldi ne bileyim kenarını oyalar iyice bizden biri de yaparsam benimserim kendilerini  :P Şaka bir yana ilginiz varsa ürünlere bir bakın derim.




Bir adet tombili yavru kedi! Onu bulmak için zahmete bile girmenize gerek yok bir perşembe gecesi kendisi beni bulmuştu :D Her sokak başında miyav da miyav diyerekten naralar atan bu şeker pareleri hayatına minicik de olsa espri ve tebessüm katmak isteyen herkese öneriyorum! Yalnızım bakamam günahına girmeyeyim ıvır zıvır şeklindeki bahanelere hiç gelemem! Siz alın bir tane ev arkadaşı o size bakar, derler toplar! O kedi o eve gelecek işte o kadar! O değil de eve alamıyorsanız bile civarda bir adet besleyip alıştırın ki, vazgeçemeyeceksiniz zaten :) 


Hadi ben kaçıyorum. Sizin de alternatifleriniz varsa lütfen yazın yorum kutusuna ben de değerlendireyim :) 

42 yorum:

  1. En son hediye en güzeli bayıldım bayıldım ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama? 2015'i güzel uğurlayabilmem adına aldığın en güzel hediyeydi o :)

      Sil
  2. Güzel seçimler bunlar..Yeni yıl coşkusu başlasın..:)

    YanıtlaSil
  3. Bu hediye işleri çok zor benim gibi kararsızlar için... Bloğunuz hem Google hemde GFC den takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog takibinizi gördüm ben de her ikisinde de takipteyim ancak anonim görünüyor yani yeni uygulamadan sonra görünmüyor olabilirim... Hediye seçimi zor bir iş evet.

      Sil
  4. fincanlara tepsiye bayıldım. Ama o boncuk gözlü minnoştan bii bana hediye etse keşke. çok güzel maşallah... Bu arada blogunuzu takip etmeye başladım. Sizi de beklerim sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de bayıldım onlara :) O zaman boncuk gözlüden size çok selamlar! Tabi ki gelirim sevgiler benden de.

      Sil
  5. Süüüpppersin!! Öncelikle şu bi türlü ısınamadığım Star Wars mevzuuna, kenarına dantel detayı kondurarak ısınma projene bayıldım. :D Çok güldüüümmm!! O halde madem kendim gibi bi arıza buldumdu konuyla ilgili, gel el elele verip şu işi bi şekil çözelim derim mirim. ;)

    Bir deee şu dombili kediciğe bittim. İçim kaynadı dakikada. <3 <3 Ve ne ilginçtir, aynı anda, benzer konuya değinmişiz. Bizim gibiler çığ gibi çoğala, mantar gibi her bi yandan pırtlaya ve hayvan sevmeyengillerin de kökü tiz zamanda kuruyaaağ!! Cümleten aaamiiinn!! :) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi kenarına koyacağım danteli dahi seçtim şaka da yapmıyorum azıcık güleriz işte :) Filmlerini hiç izlemediğim için bu şekilde birbirimize adapte olalım istedim Star Wars'la :)

      Kendisi de seni çok sevmiş çok selamları var sana ve ev arkadaşın yumak kediye :) Evet şaşırdım ben de senin yazını görünce :) Amiğğğğnnnnnnnnnnn diyorum da başka bir şey demiyorum buna ben! :D

      Sil
    2. Oyyy, yirim onu ben. Minnak mıymın! Maşallah onyüz kere... :)

      Sil
  6. benim en iyi yılbaşı hediyem özlenen bir küçüğü görmek olacak sanırım.
    Avon'dan Oriflame'dan uzun süredir bir şey almıyorum, ilgimi çeken bir şey olmuyor. alacak bir şey de kalmadı sanıyorum. Aldığın parfümler de güzel görünüyor ama çok pahalı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eve yolculuk var demek :) Vallahi alınacak kozmetik benim için de kalmadı aşırı sıkılıyorum bakarken bile ama parfümler vazgeçilmezim :) Daha Marc Jacobs'lara da elimi attım ama frenledim hemen kendimi onu da önümüzdeki yıla bıraktım :)

      Sil
  7. O havlulardan almaliyim😍😍 bim bekle beni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyahları var bir de bunların ama onda bu karakter yok (sanırım Darth Wader kendisi :) Ajanda, kupa, tişört, çanta, şapka... Hayranıysan koş derim büyük şehirdeysen stoklar daha çabuk bitiyormuş :)

      Sil
  8. İlk hediyelerin fiyatları gerçekten uygunmuş, (Versaceler bana göre pahalı onlara bakmadım:)))Star Wars hastasıyım ama havluya kötü karakteri işlemişler:))en güzeli en sondaydı bayıldım maşallah güle güle büyüsün, ben de sokaktan almıştım Bücürük'ümü minnakken hem de:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aradaki tek pahalı şey onlar oldu :) Kocaman teşekkürler Bücürük'e de bizden çok sevgiler Platon'la tipleri benziyor da :) Bim'deki benim gördüğüm her üründe aynı karakter vardı. Ama havlu almak istersen siyahı da mevcut üstünde sadece Star Wars yazıyor :)

      Sil
  9. Karı koca Star Wars hayranı olduğumuz için Bim'in ürünlerini kaçırmadık. 4 kupa, 2 şapka, bir çanta ve bir tişörtle alışverişimizi yaptık. Hatta bugün serinin yeni filmini sinemada izledik. Bizim için bir filmden öte bir şey.

    Sen sevmiyorsun ama Watsons'ta da güzel setler oluyor yılbaşına özel. Ben öyle sepetin veya kutunun içindeki setlere bayılıyorum. Bence onlar da güzel hediye olur.

    Ben pek parfüm sevmiyorum ya. Bir parfüme 200 küsur verdiğimi hayal bile edemiyorum. limitim 50 lira olur herhalde :-)

    Aldıkların çok güzel. Hepsini iyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o kadar bihaberim bu filmden :) Ama anlayabiliyorum Doctor Who deseler aynısı benim için de geçerli :) Vallahi her an her şeye bir sürü para verebilitem mevcut şu dönem parfümdeyim geçen zamanlar çantaydı ondan hiç bahsetmeyeyim :P

      Teşekkür ediyorum siz de Star Wars ürünlerinizi iyi günlerde kullanın diyorum :)

      Sil
  10. O dantel işine girme, yemin ederim 9gag'e koyarım seni :P Işın kılıçları muazzez diye açılacak bak, yapma aman diyeyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk sana atacağım fotoğrafını madem öyle tehdit filan! :D

      Sil
    2. Ayrıca yorumlara baktım da tüm fakirler burada toplanmışız :P

      Sil
    3. Tercih ya aslında fakirlik demeyelim :)

      Sil
  11. Hepsi birbirinden güzelll ♥_♥ ama en çok fincanları sevdim ne yalan söyliym :) belki ben de bulurum uğrayayım bi ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fincanlar benim de gözlerimde böyle kalpler oluşturmuştu haklısın :) Bak büyük Migros'larda hala vardır bence :)

      Sil
  12. Fincanlara bayıldım. Tek geçiyorum onları. Bir ara bakayım Migros'a. Kedi çok tatlı ve onun oyuna en meraklı olduğu dönemlerdesiniz. Pür neşedir şimdi ortalık :) Sevgiler diliyorum.

    YanıtlaSil
  13. yılbaşında çarşı pazar dolaşmak hiç akıl karı değil:) o kadar şirin şeyler oluyo ki insanın gözü dönüyo gerçekten!:) güle güle kullan canım hepsini:)

    sevilin kampanyasını bilmiyordum,iyiymiş, free shoplarda indirim falan kalmamış onu anladım bu sene:/
    kediye bayıldım yalnız!:) alerjim olmasa kızım çok istiyordu alacaktım ama çok fena yapıyo bu alerji beni:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum insan ne varsa toplayıp eve öyle dönmek istiyor :D Free Shoplarda cidden indirim filan yok orada 20 euroya satılan maskarayı indirimde 30 liraya alabiliyorken ne diye free shoptan alışveriş yapayım? Sevil'in indirimiyle free shoptan hesaplıya geliyor ürünler :)

      Umarım tez vakitte alerjine çözüm bulup kedi alırsın eve zira neler kaçırıyorsun bilsen :D

      Sil
    2. ya o alerji öyle böyle değil! bir akrabanın evinde kaldım 2 gece, evde pitbul kırması bir köpek vardı. hemen belirteyim pitbul kırması olduğunu duyunca biraz tedirgin oldum ama evin kızı köpek eğitmenliğinde okuyordu, uysaldır diyince rahatladım:) ay koca hayvan ama kedi misali mırrr mırrr durumları var!:) birbirimizi de bir sevdik ki!:) evdeyken hep geldi ayağımın dibine yattı kendini okşattı falan:) ama benim yüz göz şişti, gözümü açamadım resmen, burnum nasıl tıkandı nefes alamıyom, kaşıntı desen hak getire! hani bahar alerjim var zaten ama bu ondan da beter bi şeydi! o dönem emzirdiğim için ilaç da kullanamadım resmen perişan olmuştum:/
      bu arada yıldız savaşlarını izlemeyen tek kişi benim zannediyordum, yalnız olmadığıma sevindim:))

      Sil
    3. Pitbull deyince ben de bir durdum şöyle :/ Adı soğuk o hayvanın da yahu :) Senin sorunun ciddi boyuttaymış diliyorum bir daha böyle olmaz biliyorum o alerjinin insana nasıl çektirdiğini :( Şu an ruh eşimi buldum sanki :D Ama bu kadar çok bahsi geçtiği için meraklandım izleyeceğim muhakkak :)

      Sil
  14. Star wars bana çok uzak ama versace parfüm bana oldukça yakın olmalı :))) Beklenilen hediye listeme ekleyeyim. Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Parfüm mü Star Wars mı? Düşünüyorum parfüm! Size de mutlu yıllar olsun :)

      Sil
  15. Ilk hediyelere bayıldım. O fincanlardan ben de istiyorum. Cevremdekilerden önce kendime hediye baktığımı farkettim. Upss. Ayrıca minik bir kedi sahiplenmeme tam 1 yıl 8 ay kaldı. Şu üniversite bitsin, Atandığım gibi hemen gri tekir bi kedicik sahipleniyorum ♡

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Vallahi ben de önce kendime hediye bakıyorum her önemli gün arefesinde :)) İnşallah tez vakitte atanasın diyorum kedi ev arkadaşın olacak daha ne olsun?! :)

      Sil
  16. Kedine uzun ömürler dilerim :-)
    Fincanlar cok tatliymis ☆☆
    Avon eskidn cok kullanirdim ama biraktim..
    Star wars akınıni kaçırmışim sanirim, olaydi benim de bir kupam.. hoş eve bir kupa daha götürürsem annem hepsini kafamda kirmaya niyetliydi en son :D
    Mutlu yillar dilerim :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimmmm :) Bim'e bir bak istersen belki bir kaç ürün bulabilirsin :) Benim annem de öyle diyordu ama artık pes etti ve mutfaktan bana 2 dolap verdi :)

      Ben de sana mutlu yıllar diliyorum çok teşekkürler :)

      Sil
  17. :) bu da iyiydi. oğlumdan fırsat buldukça okuyorum :) o havlulardan ben de aldım. T-shirt, kupa, çanta, bulduğumu aldım . Kedi de iyi fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oğlunu kocaman öp yerime annesi lütfen :) Ben sanki filme aşinaymışım gibi "Darth Wader'lı havlu buldum. Hem de acayip ucuz yaşasın yaşasın" nidası atarak eve geldim o Wader değil Vader'miş (o kadar uzağım işte filme ve bu abi kötü kahramanmış üstelik) ve kardeşim "Abla kilosu 20 lira sen niye ucuz buldum deyip tepki çekiyorsun. Yapma böyle burjuva şeyler" diyerekten kırdı hevesimi :( :) Ben yine Doctor Who'dan devam edeyim diyorum hiç yoktan kahramanlara aşinayım :)

      Sil
  18. O kardan adamlı sete bayıldııııım... Güle güle kullan hepsini.
    Avon parfümlerini çok merak ettim, hangilerini aldın, bir ara çıtlatırsın :)
    Yengenle kendine aldığın parfümler çok ama çok süper olmuş yalnız :)
    Hele o sonuncusu Tanrı hediyesi ki hepsinden güzel ve makbul olmuş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu katalogda Amour vardı stok olsun diye 2 tane aldım çok seviyorum Givenchy'nin Dahlia Noir olması lazım o parfümüne benziyor kokusu aşık oldum ve de çok kalıcı eveeet reklam kuşağı :D

      Çok teşekkür ederim evet evet tanrı hediyesi o bana bir akşam çıkıp geldi kendisi buldu beni :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)