19 Aralık 2015 Cumartesi

BLOG TAKİPÇİSİ AZALANLAR ELLERİ GÖREBİLİR MİYİM? :D

Sadece benim başıma gelmediğini ziyadesiyle görsem de sizlerin fikirlerini de almak istedim. Blogger'da ne oluyor? Benim 6 takipçime ne oldu? Pasif hesaplar mı kapatılıyor? Rica etsem fikri olan benimle paylaşabilir mi? :)

Haber bekliyorum :)

66 yorum:

  1. Bu konu hakkında bende az önce bir yazı paylaştım. Bende merak ediyorum... Takipçilerim 995 iken şuan 980 oldu ve aşırı derecede hızla düşüş var. Ben de merak ediyorum. Neden böyle oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öğrendim hemen paylaşayım sizinle. Takipçiler "herkese açık" şekilde izlemeye almadıysa eğer blogları o zaman o gizli takip edenleri düşüyormuş Blogger.. Sanırım uygulama yeni.. Bilemedim eminim çözülür :)

      Sil
    2. hmm anladııımmm ama hedefim 1000'di yıl başında ve 5 kişi vardı şimdi ise 20 kişi oldukça zor görünüyor bana değil mi? :D Bu arada teşekkürler

      Sil
    3. Benim de 300'dü ama :( Ne demek :) Buarada beni takipte görünüyorsunuz şu an hatta G+ eklemenizi de farkettim G+^'dan takibe alabildim ama blogunuzdan takibe alamadım sizi eskiblog değil mi? Bundan da haberiniz olsun :)

      Sil
    4. Takipçilerim linki var menüde oraya tıkla orda sayfa açılacak oradan takip edebilirsiniz. :)

      Sil
    5. Birazcık gizlenmiş sanki ondan bulamamışım :) Takipteyim artık dilerim yeni yıla 1000 takipçiyle girersiniz :)

      Sil
    6. Dilek Hanım Benimle iletişime geçme şansınız var mı? Mail adresinizi bulamadım. Google+ ile yorumda yapamıyorum profilinize :) Siz benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
      info@eskiblog.com

      Sil
    7. Mail adresim yorum kısmının üstünde yazıyor dilekce54@outlook.com :)

      Sil
  2. Ben o verilen linki inceledim fakat o yazı taa 2009 da yazılmış. Yani bu günlerde olanlarla bir ilgisi olup olmadığı belli değil maalesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası ben pasif hesapların kapatıldığını düşündüm bir tane vardı hatta baktığımda tanıdığım için göremeyince farkettim ben takipte görünüyordum baktım blog kapatılmış. Biraz bekleyelim bakalım muhakkak açıklama yapılır ama bu düşüşler kötü tabi biz bloggerlar adına..

      Sil
    2. Ayrıntılar ilerleyen zamanda yayınlanır. Tabi Blogger bizlere bildirmek isterse...

      Sil
    3. Gecen gün ben büyük bir temizlik yapıp kapatılmış şifreli ve pasif bloglardan çıktmıstım. O Yüzden olsa bende düşmezdi galiba. Ama ben bir kaç ay önce söyle bırsey duydum. Artık takipçi lıstesındekılerı göremeyip Hersey G + ya aktarılacak ve takipçi durumu ortadan kalkacakmış diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum

      Sil
    4. Umuyorum bildirirler neticede 1-2 değil ki epeyce var 6 nedir? Emek verdim yahu ben :)

      Sil
    5. Umarım ama ben pek zannetmiyorum. Sende 6 var yine bende 20 :)

      Sil
    6. Deniz Hanım umarım öyle olmaz çünkü pek de anlamı kalmaz gibi takipleşmenin o zaman :(

      Sil
    7. Bize Her Yer Okul: Zannetmem öğle bir şey yapacaklarını çünkü baya bir takipçisi olanlar yıkılabilir. Ayrıca Blogger'in özelliklerinden birisi izleyicilerdir. En çok kullanılan da o kaldırmalarını tavsiye etmem bence...

      Sil
  3. Yaaa bunu bende merak ediyorum sürekli düşüş oluyor.Sanırım kullanılmayan hesaplar kapatılıyor böyle bir şey varsa tabi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim fikrim o yönde açıkçası. Yoksa birden kaç kişi azaldı.. Bir şey öğrenirseniz tüm yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum lütfen paylaşın benimle de. Meraklardayım :)

      Sil
  4. Benim de izleyici sayım sürekli düşüyor sanırım bir açıklama yapar blogger (yani umuyorum :P )

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de umuyorum bir açıklama yapılmasını cidden birden o düşüşü görünce üzüldüm bir de :D

      Sil
  5. evet her gün birileri eksiliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugünkü gidiş en büyüğüydü sanırım tüm blogger için :)

      Sil
  6. Ben de elimi kaldırayım dedim. Gidenler geri gelicek miğ acaba merak içindeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Vallahi pasif hesapları kapattılarsa onları unutalım ancak anonim ya da gizli takip olayıysa belki geri gelebilirler bu kadar şaşkınlıktan sonra Blogger "aman ne üzüldünüz yahu tamam geri alın takipçilerinizi" diyebilir :D

      Sil
    2. İnşallah diyelim o zaman :D

      Sil
  7. Benim sadece bir takipçim azaldı :-) ama zaten sizlerin takipçi sayısına bakış benimki daha azdı. Bir de bu bir kişi iki ya da üç gün önce gitti benden. Yani blogger'le ilgili bir sorun olmayıp kişi kendisi de takip etmekten vazgeçmiş olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün herkeste aynı şaşkınlık vardı muhtemelen anonim takipçiler üzdü bizi :D Ama daha önce de bir bloggerdan duymuştum "takipçilerim azaldı" diye belki de sistemlidir bilemedim şimdi. Bir açıklama şart.

      Sil
  8. Aynen bende de bitden düşüş vardı . Mutlaka bir açıklaması vardır ;) ölen ölür kalan sağlar bizimdir

    YanıtlaSil
  9. bende de 5 kişi göçmüş ya dünden bugüne. nereye gittiler daha karpuz keseceedik? :) blogger'da bir şeyler dönüyor zaten bugünlerde, benim tıklanma sayımda da anormal bir artış var bi kaç aydır ama öyle böyle değil. gerçek olduğunu sanmıyorum bu kadar artışın. ABD çoğunluk olmak üzere hep yurtdışı bu tıklamalar. kenya'dan bile okunuyorum görünüyor :) ne oluyor? anlamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 kişim yok benim de ama baktığımda herkes de burada (evet kontrol ettim :) Öyle deme Dilek yazdıkların ilgilerini çekmiştir belki :) Bu durumun açıklaması er ya da geç yapılır diye umuyorum.

      Sil
  10. dilek dilek arkadaşım senin 6 taneyse yine iyi. benim bir gecede 16 takipçim azaldı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle de benim için o 6 önemli bir rakamdı :( 300 hedefim vardı. Artık sağlık olsun :)

      Sil
  11. Bence dayanışalım hepimiz birbirimizi ekleyelim bu sayede bir kaygımız olmaz :))

    YanıtlaSil
  12. benden de 8 galiba:-) kalan sağlar bizimdir arkadaşlar.-))

    YanıtlaSil
  13. Bende de takipçi zaten azdı 43tü bayadır. Onda azalma olmadı fakat ziyaret ciddi manada olmuyor banada :D Tüm yazılarım neredeyse 100'den az değldi ama son 5-6 yazım 100'ün baya altında diyebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyaretine gelenlere iade-i ziyaret yapmıyorsan onu yap bak epey fark göreceksin :)

      Sil
  14. Aynısı bende de oldu. 7 kişi yok olmuş. Ben kimseyi silmedim ama. Hayır kimler yok olmuş kontrol da etmesi zor tek tek nasıl bulayım? Duyuru yaptım ben de, kimseyi silmedim bilginiz olsun diye:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şerrin bir hayrı varmış derler bu gün de doğru çıktı seninle birlikte 3 yeni takipçim oldu hoşgeldiniz hepiniz :) Ben de seni takibe aldım. Gidenlerin yeri bir şekilde doluyor artık Blogger'ın niyeti bizi kaynaştırmak mıydı neyse başarılı oldu :)

      Sil
  15. The post is amazing! Have a nice weekend:)

    irenethayer.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi Irene,

      I'm very curious let me ask, what did u get from this post?

      Sil
    2. Dayanamadım Belgin Hanım :))

      Sil
    3. bence iyi yaptınız, merakla cevabı bekliyorum :)

      Sil
    4. Ben de gani gani meraktayım :)

      Sil
    5. Ahaha Dilek :) Bu kızcık dolaşıyor bizim Türk blogları, daha önce de bana geldiydi, bir daha uğramadı, cevap da vermedi :) Ne anladı bende çok merak ediyorum :))

      Sil
    6. Hayır amacı ne onu anlamadım veri nays deyince blogunu mu takibe alacağız? Tek de değil o kadar çok var ki böyle yabancı blogger.. Bizi gani gani meraka gark etti açıklasın ne anladığını da :D

      Sil
  16. Benden 15-17 arasında giden olduğunu fark ettim :(
    Hatta bu saatte ders çalışırken bir hışım ve bir üzüntüyle yeni bir yazı düzenlerken yazını gördüm.
    Rekor bende sanıyorum ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 kaybeden de varmış baksana :( Olsun makul bir açıklaması illa ki vardır diye düşünüyorum :)

      Sil
  17. O halde herkesi şiir bloguma bekliyorum. Geri dönüşler yapılacaktır.. :)

    YanıtlaSil
  18. Yaa benden de 53 kişi gitmiş ;( 53 nedir arkadaş :(

    YanıtlaSil
  19. Benim bloğum daha 1 aylık bende bi baktım 3 kişi gitmiş birini tanıdığımdan sordum ne ben çıkardım nede kendisi çıkmış anlayamadım tabi benim durumum sizin sayınlarınızın yanında devede kulak kalmış. Takibe alıyorum sizi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu 53'ten sonra ben daha da sızlanmıyorum kendi gidenlerime... Blogger takipçilerinin takip seçimiyle ilgiliymiş "anonim" takip edenler görünmüyormuş onun yerine "herkese açık" yaparlarsa yeniden görüneceklermiş durum bu imiş.. Hoşgeldiniz blogunuz hayırlı olsun ben de takibe aldım :)

      Sil
  20. 43 de benden gitmiş. Tam da çekiliş yapıyordum, bir de şimdi katılan herkese dönüş yapmak lazım. Belkş farkında olmadan blogger sistemden silmiştir :(((
    Pöffff....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık olarak takipte gördüklerimiz silinmemiş anonim hesaplarla alakalıymış durum bence hiç öyle bir zahmete sokma kendini durduk yerde :)

      Sil
  21. Kişisel bir şey yazacağım canım. Bu yüzden istersen yorumumu yayınlamayabilirsin.

    Bu konuyla alakası yok ama bloguna "ara" butonu koysana Dilek. Eski yazılarından birini okumak istiyorum ama ara butonun yok. Tek tek bütün ayları kontrol etmem gerekiyor.

    Bir de bloguna mail kutusu koysan oradan yazardım. Bence ikisi de şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail kutusuna gerek duymadım zira mail adresim hemen yorum yaptığın yerde mevcut :) Ara butonu aklımda olsun. Yayınlanmakta sakınca görmedim bilakis önerilerin için teşekkürler :)

      Sil
    2. Ben o mail yazdığın yere hiç dikkat etmemişim ya :-) Neyse bu bahaneyle görmüş oldum.

      Sil
    3. Takipçisi sayım benimde üç kişi birden düştü.
      Az ama benim için önemli. .
      Ziyaretçi trafiğinde de ciddi anlamda azalma var.

      Sil
    4. Öyle sanıyorum ki, blog ziyaretleri eskiye nazaran azaldı. Bende olmadı ama birçok blogger arkadaştan sıklıkla duyduğum bir şey bu son dönemde.. Aslında blogger olarak yorum ve ziyarete önem addetsek de yazık ki, yapmıyoruz pek.. Sağlık olsun artık :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)