3 Nisan 2015 Cuma

23 Nisan'ı Bizimle Kutlar mısınız? : Yardım Etkinliği





Sevgili blogger arkadaşlarım merhaba! Sizlerle ilk kez kalkıştığım bir işi paylaşmak istiyorum. Sevgili arkadaşlarım Sercan ve Tuba'nın etkinliğine özenip milyon katı küçük ölçekte bir etkinliğe kalkıştım :) Bir öğretmen arkadaşımın öğrencileri için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

 Çok değil 20 çocuk var ve para değil kıyafet talebimiz. Etkinliğin Facebook linkini sizlerle paylaşıyorum. Bana ve çocuklara destek olan herkese şimdiden kocaman teşekkürler!!!


Güncelleme: Etkinliği 30 çocukla başlayıp 400 çocuğa erişerek tamamlamamı sağlayan herkese yürekten kocaman teşekkürler!!! İyi ki varsınız :)

20 yorum:

  1. Eger mumkun olursa bende gonderi yapmayi cok isterim cam sakizi coban armagani...Duyuru icin cok tesekkurler canim.Allah razi olsun herkesten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek Berika duyurman ve desteğin de yeter. Amin canım Allah dahil olan herkesten razı olsun!

      Sil
  2. Birazdan blogtan duyuracağım bende ;) umarım ihtiyaçları karşılanır kardeşlerimizin.

    YanıtlaSil
  3. Etkinliği blogumda duyırdum :) Eğer yapabilirsem bende katılacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslıhan Hanım çok teşekkürler! Facebook sayfalarında ve bloglarında paylaşanlar sayesinde sadece 17 çocuğumuz kaldı 2 günde 13 çocuk yeni kıyafetlere ulaştı!! Çok ama çok teşekkürler!

      Sil
  4. burada paylaştım https://www.facebook.com/pages/Ne-Desem-Begenirsin/175542822470978

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasınız! Hemen gelip bir destek de ben vereyim :)

      Sil
  5. Aslında böyle yardım organizasyoları bazen amacını aşıyor. Sizinkini kastetmiyorum elbette gayet samimi buldum ve fırsat bulduğumda ilgilenmeyi düşünüyorum. Şeyi soracaktım, kendi belirlediğimiz şekilde direk okula mı yolluyoruz? Yoksa önce ilgili kişilerle görüşüp ihtiyaca göre bir ayarlamadan sonra mı....

    Hassasiyetinize koca bir teşekkür yolluyorum. Bazen bizim için küçük olan şeyler başkaları için çok önemli olabiliyor. Birileri bir şey yapsın demek yerine eli taşın altına koymak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben liste vereceğim akşama 20 çocuk için siz de o listeden yola çıkarak gönderi yaparsanız vereceğim adrese çok makbule geçer ancak henüz elime ulaşan bir liste olmadığı için yönlendirme yapamıyorum mail adresi bırakırsanız yorum kısmında yayınlamam ama sizinle irtibata geçerim. Çok teşekkür ederim!!!!

      Sil
  6. bende varım cnm... elimden geldiğince gönlümün yettiğince...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süpersin Gülin! Benimle dilekce54@outlook.com adresinden irtibata geçer misin?

      Sil
  7. bende seve seve katılıyorum bu etkinliğe az çok kendi yettiğimce aldım adresi canım yarın gönderiyi gerçekleştiriiceğim ayrıca hemen blogumda paylaşıyorum. Allah razı olsun ki kaç kişiye duyurdun sayende duyulmaya devam etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Tuğçe emin ol küçük ya da büyük diye değil yardımların hepsine eşit şekilde bakıyoruz! Senin gibi güzel insanların sayesinde de ikinci okulumuz da bitmek üzere. Allah hepinizden razı olsun!

      Sil
  8. harikasın! ben mail adresimi mi vermeliyim, kime nasıl gönderi yapacağımla ilgili bilgi almak için? tam anlayamadım orayı. Yazıyorum yine de littlefabien@gmail.com
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Fabien takipçim olmadığın halde bunu farkedip üstelik de destek verdiğin için harika olan sensin :) Mail attım sana detayları yazdım :) Kocaman bir teşekkürü kabul et lütfen :)

      Sil
  9. Facebook'u kapattım. google 'Dan yazdım sana ama geri dönmedin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmedim :/ Twitter'dan yaz İnci lütfen sana çok güzel haberlerim var!!!!

      Sil
    2. Toplumda büyük organizasyonlara karşı oluşan şüpheden sonra bu tür küçük ve samimi, nereye ve kime gittiği belli olan dayanışmalar daha büyük manevi haz verir oldu bizlere. Ön ayak olman ne kadar hoş. Çorbaya bir tutam tuz da ben atmak isterim. Sevgiler.

      Sil
    3. Evet kesinlikle bu etkinliğin bu kadar güzel gelişmesindeki en önemli etken samimiyetti ve küçük küçücük boyutlu oluşuydu :) Nasıl sevinirim anlatamam desteğine lütfen bana bir mail atar mısın dilekce54@outlook.com adresinden? :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)