10 Şubat 2015 Salı

Rimmel London ve Nyc Ürün İncelemesi

Bu yazıyı önce bahsedilen ürünleri Türkiye'de satışa sunan firmaya atfen bir indirim yazısı olarak hazırlamıştım fakat firma tarafından tarafıma yapılan saygısızlık neticesinde tekrar o firmadan alışveriş yapmayacağımı belirtmek isterim bu nedenle de yazı başlığını ve firmanın adı geçen tüm satırları yazıdan çıkardım
. Lütfen bundan sonra yazıya yaptığınız yorumlarda da o firmanın reklamını yapmayınız. Anlayışınız için teşekkürler. Rimmel ve Nyc ürünlerini internetten de temin edebilirsiniz.




NYC ürünleri  inanılmaz uygun fiyatlı ve fiyatıyla kıyaslanınca cidden kaliteli ve memnun eden ürünler. Sizin için bu markadan iki favori ürün seçtim.



Nyc Big Apple Red Lip Balm 365: Üstteki ürün bu. Lip balm olarak görevini gayet iyi yapmakla beraber şahane bir doğal kırmızı da renk veriyor dudaklara özellikle kırmızıdan korkanlara ya da çok baskın renk istemeyenlere tavsiyemdir hem inanılmaz doğal bir renk hem harika bir koku hem de çok besleyici bir balm. Korkmayın renk sürekli sizinle birlikte kalmıyor. Ürünün fiyatı 5.99 idi ama indirime girmiyor :(( Ki fiyatı zaten uygun aslında.

Nyc Red Rapture 432 numara ruj: Artık üretilmeyecek deseler stoklayacağım, ıssız adaya düşsem yanıma alacağım ya da "ömrünün geri kalanında sana sadece bir kırmızı ruj seçebilme hakkı tanıyoruz" deseler seçeceğim ruj olurdu bu!! 5.90lık fiyatına bakmadan o ne pigment o ne kalıcılık o ne güzellik!!! Kesinlikle atın sepete bir tane derim.


Rimmel Ojeler: Yukarıdaki fotoğrafta her tırnağına bir adet renk sürdüm sizler için. Fikir sahibi olmanız açısından hepsini bir arada görün istedim. Normalde bende Rimmel'ın dünya kadar ojesi var ama sevdiğim 5 adeti seçip fotoğrafladım. Özellikle fırçalarına bayılıyorum. Oje sürmeyi inanılmaz kolaylaştırıyor. Rimmel'ın ojelerinin çabuk kuruyan ve dağılmayan yapısı da onları seçmem için ayrı bir neden. Yukarıdaki ojeleri serçe parmağımdan başlayarak sıralıyorum size :) En baştaki oje diğerlerinden farklı 60 Seconds serisi ojesi 430 coralicious. 60 seconds serisi 60 saniyede kuruyan ojelerden oluşuyor kesinlikle çabucak kuruyor tavsiyemdir. Diğerleri de sırasıyla Saloon Pro serisinden 711 Punk Rock, 550 peppermint, 411 Navy Seal, 544 Bewitch. 


Rimmel Stay Matte Pudra: Bu pudrayla ilgili söylenecek her şeyi diğer bloggerlar söyledi sanırım. Yüzünde duruşu o kadar inanılmaz ki adeta yok gibi. Öyle eski moda pudralar gibi yüzde bir un kurabiyesi duruşu sergilemiyor. Renkleri her ten rengiyle uyumlu. Yani fiyatı da 15 lira gibi çok ama çok uygun indirimde denk gelirseniz daha da ucuz olacak. Daha ne diyeyim gidin alın deneyin hatta indirim listesinin en başına yazın bence!!! Şuan elimde farklı bir ürün var ama biter bitmez yine buna döneceğim. Kırılıp dökülmesine rağmen hala kabını atmadım pudranın çünkü altını palet olarak kullanıyorum size de tavsiye ederim fondoten ya da bb krem karıştırıyorsanız en iyi platform bu olacaktır :)) 

Rimmel Match Perfection Bronzer: Bendeki rengi 002 medium. Yüze uygulandığında doğal bir bronzluk ve ışıltı veriyor. Yüzüme allık olarak sıklıkla uygulayıp her uygulamada iltifat aldığım bir ürün. Kesinlikle deneyin derim ama bembeyaz da olsanız ya orta ya da en koyu tonunu alın fazla pigmentli bir ürün değil çünkü.




Hepimizin istisnasız ortak paydada buluştuğu ürünler Kate rujlardır değil mi? :)) Eh iki tane de onlardan tanıtmasam olmazdı yani :)

Lasting Finish By Kate Lipstick 104: Üstteki swatch 104 numaraya ait. Gülkurusu olan bu rengi beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum. Kalıcılığı orta karar olsa da ben bu serinin rujlarından memnunum.

Lasting Finish By Kate Lipstick 07: Hayatımda edindiğim en muazzam nude ruj bu sanırım zaten epey azaldı neredeyse her gün yer gibi kullandığım için stoklamayı düşünüyorum :)) Özellikle kapalı arkadaşlarımın da favorisi bu ruj. Çünkü hafif ve belli belirsiz bir renk ama yüze çok hoş bir canlılık veriyor. Baskın değil de doğal renklerden hoşlananlara tavsiyemdir. Bu rujların fiyatı yanılmıyorsam 14.90 idi. İndirimde denk gelirseniz kesinlikle yüzünüze uyan rengini atın sepetinize :)


Moisture Renew serisi rujlar bir HARİKA!! Rimmel'ın tartışmasız en sevdiğim ürünleri bu rujlar. Hem ambalajı hem yapısı hem renkleri bir harika!! Bu seri dudağı nemlendirme özelliğine sahip. Rujların yapısı o kadar ama o kadar yumuşak ki! Sanki dudağınıza yağ sürüyorsunuz ve bir o kadar da hoş bir kokusu var ürünlerin. Birkaçını bitirdim farklı renklerinden ama elimdeki  renkleri ise;

Moisture Renew Heather Shimmer: Bir ruj seç ve bundan sonra tüm makyajlarını onunla yap deseler hiç düşünmeden seçeceğim renk Heather Shimmer olurdu muazzam bir nude üstelik yapısı da bir harika! 

Moisture Renew Ruj As You Want Victoria: Ünlü İngiliz Manken Georgia May Jagger bu rujları tanıtıyordu ve bir katalogda onun dudağında görüp de bu renge aşık olmuştum eh tabi ilk işim almak oldu hem de indirimsizken. Yani o derece aşığım bu rujlara. Günlük de kullanabilirsiniz ama baskın renk sevmiyorsanız bu ideal bir gece makyajı ruju. Ürünler sanıyorum 17.90 liraydı tabi indirimde %35-40 daha uyguna alabilirsiniz. Almadan çıkmamanız gerek bir ürün diyorum o kadar yani :D 




Rimmel Scandal Eyes Kalem Farlar hem yapısı hem renkleriyle benim en sevdiğim ürünlerden birisi. Makyaj yaparken çok uğraşmak istemeyenler için biçilmiş kaftan bence kalem farlar. Taşıması da uygulaması da inanılmaz pratik. Gözde topaklanma, çizgiler arasına dolma gibi sorunlar da yok üstelik. Bendeki renkleri;

Rimmel ScandalEyes Kalem Far 002 Bulletproof Beige: Bu harika bir sarı far. Altın sarısı ve inanılmaz pigmentli olan bu farı özellikle kırmızı rujla yaptığım makyajlara çok yakıştıyorum size de tavsiye ederim yine Rimmel'ın bronzerini de yanaklarınıza tamamlayıcı olarak sürebilirsiniz tabi seçeceğiniz kırmızı ruj da Nyc Red Rapture olursa şahane bir makyaj olacaktır benden söylemesi :D

Rimmel ScandalEyes Kalem Far 004 Guilt Grey: Geceleri kullanabileceğiniz buğulu şahane bir gri tabi gündüz makyajına dökebilen olursa ona da bir diyeceğim olmaz :) Bu farların yumuşacık bir yapısı var ve sürümünü çok kolaylaştırıyor kesinlikle indirim listenize eklemelisiniz!




Rimmel Lasting Finish Lipstick 016 Heart Breaker: Bu ruju ben Türkiye'den almadım ama rengine ve kalıcılığına bayıldığım için sizinle paylaşmak istedim. İnanılmaz hoş bir renk bir bakın indirimde buna da bence :)


Rimmel Vinly Gloss 190 Pin up: Rimmel'ın lipglosslarından bu seriye bayılıyorum!!! Hem dokusu yapış yapış değil rahatsız etmiyor hem de renkleri koyu görünse de aslında günlük kullanım için ideal. Fiyatını çok hatırlamıyorum ama 11 ya da 11.90 olması lazım. Baskın renk sevmeyen ama gün içinde yüzüne renk vermek isteyenlere tavsiye ederim. Ambalajları da ayrı güzel. Kalıcılıkları ise yine orta karar :) 





Rimmel Wake Me Up serisi. Bu seri aydınlatıcılı ürünleriyle adete patlama yaptı. Herkesin sözünü ettiği o muhteşem fondotenden elbette ben de aldım! Elimde üstteki ürün fondoten alttaki ürünse kapatıcı. Kapatıcıyı kırmızı rujları sildikten sonra uyguladım ki kapatıcılığı hakkında fikir sahibi olun diye eğer gözaltlarınızdaki morluklardan şikayetçiyseniz pek de favoriniz olmayacaktır söylememde fayda var.

Rimmel Wake Me Up Fondoten 100 Ivory: En açık rengi Ivory olan fondotenin içinde aydınlatıcılı küçük simler mevcut ama yüzünüze uygulayınca disko topuna çevirmiyor sizi bilakis sağlıklı, ışıl ışıl bir cilt elde ediyorsunuz. Ama bir konuda uyarayım dudağımın kenarında bir mimik çizgisi var gidip ona doluyor ve o çizgiyi olduğundan neredeyse 2-3 kat daha büyük gösteriyor eğer cildinizde kırışıklık ya da bu tarz mimik çizgileriniz varsa dikkati kullanın derim. Ürün yoğun yapılı olduğu için ıslak süngerle uygulamanızda fayda var ben renkli bir nemlendiriciyle yarı yarıya karıştırıp çok doğal bir görüntü elde ediyorum size de tavsiye ederim. 

Rimmel Wake Me Up Gözaltı Kapatıcısı 100 Ivory: Bu ürünün kapatıcılık özelliği pek yok açıkçası ama fondoteni alırken kapatıcıyı da aldım birlikte uygulayayım diye fakat gözaltıma farklı bir kapatıcı sürüp bunu üstüne aydınlatıcı olarak uyguladığımda daha güzel bir sonuç aldım fakat dikkat!!! Eğer gözaltı kırışıklıklarınızdan şikayetçiyseniz daha da vurgulayacağını söyleyeyim size..


Rimmel Match Perfection Gözaltı Kapatıcısı 010 Ivory: Rimmel'ın bu kapatıcısından ben kendi adıma memnunum kapatıcılığı orta karar olsa da yapısının yoğunluğu en açık tonuyla bile bana gözlerimin çok da yorgun olmadığı günlerde yetiyor.  Çok yoğun gözaltı morluklarınız varsa en koyu tonu bile sizi çok memnun etmeyecektir hemen belirteyim.




20 yorum:

  1. Benim makyajla hiç aram yok ama yine de okudum , 432 numaralı ruju anlatışına bayıldım. Sanırım deneyeceğim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Çok yakışır bence size de çok asil bir havanız var çünkü. Buarada o ruj erkek olsaymış evlilik teklif ederdim o kadar seviyorum :D

      Sil
  2. Çok güzel bir inceleme olmuş canım. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir inceleme yazısı olmuş canım, eline sağlık :) O bahsettiğin ve meraktan çatladığım Heather Shimmer rengini de görmüş oldum, gerçekten harikaymış, en kısa zamanda alınacak! :D <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok şahane bir nude bir de Mayfair Lady var onu da dene bak o bitti bende Ruby Woo'ya dupe gösteriliyor :)

      Sil
  4. Watsonsun indirimini kaçırmayanlardan biri de benimdir:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık söz konusu firmanın lafını blogumda geçirmeyeceğim gibi kendilerinden alış veriş de yapmayacağım zira tok esnaf terimi onlar için icat edilmiş bence.. Çalıştırdıkları elemanlardan da müşteriye yaptıkları muameleden de memnun değilim Gratis bin basıyor bu konuda onlara ciddi ciddi.. Bugün yaptıkları saygısızlıktan sonra yazımı da güncelledim zaten...

      Sil
  5. Malum firmadan en son yılbaşı için Türkiye'ye geldiğimde alışveriş yaptım fiyatlara bakıldığında yaptıkları indirim bile burayla kıyaslayınca indirim değil açıkçası.. Bir arkadaşım her indirim öncesi de fiyatlara zam yapıldığını söylüyor bir de çalışanları aşırı cahil ama Gratis'in de öyle malesef Türkiye'deki genel durum bu :( Senin de başına gelmişti Rimmel'ın kaş maskaraları acayip kaş döküyor kaşa inanılmaz zararlı sürdüğüm yerdeki kızarıklığı unutmuyorum hala :( Attım sana yapılandan sonra da ben de alışveriş yapmam artık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen söylemiştin aslında o rimelin kaş döktüğünü keşke dinleseydim ben aldım aynen kızarık kızarık gezdim geri vermek istediğimde de 40 dakikalık yol gittim almadılar 13 liralık maskara için form doldurttular biz sizi arayacağız o zaman gelirsiniz iadeniz kabul edilirse dediler... Bunları hep tölere ediyoruz bir daha zaten töbe demiştim oradan alışveriş yapmam artık diye o ne ya kız ister gibi prosedürle iade yapacağız.. Arkadaşım daha dükkandayken yanlış ürün aldığını farketti kasada yani iptal etmediler de 3.99 liralık mendil için de ona da iade formu doldurmasını söylediler.. Aradık müşteri hizmetlerini de demesinler mi "eleman yanlış biliyor forma gerek iadeyi kasadayken yapabilirdi arkadaşınıza" diye.. Bugünden sonra da dedim ki töbe her sorana da anlatıyorum rezilliklerini.. Gitsinler anlaştıkları sürekli hediye vererek yazı yazdırdıkları bloggerlar yorumlasın ürünlerini.. Evet zam olayını yapıyorlar maalesef ama bunların muadilinde daha uygun ürünler var emin ol yazın beraber gideriz alışveriş yaparız :D Rimmel'ı da Nyc'yi de xtras.co.uk'den uygun fiyata hem de kargosuz hediye diye etiketledikleri için de gümrüksüz alıyorum zaten :D Ayyy amma dolmuşum hahaha :D

      Sil
  6. Canım sakin ol ne kadar sinirlenmişsin böyle :) Nyc ürünlerinden hoşlanmıyorum ancak Rimmel London ürünlerini çok seviyorum :) Rimmel London kaş maskarası ben de kızarıklık yapmadı aksine en sevdiğim kaş ürünüm oldu aynı maskaradan mı bahsediyoruz acaba :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Brow This Way dark olan en koyu renginden bahsediyoruz :( Evet canım dalga geçer gibi 13 liralık ürüne form doldurtup sonra gel dedile ya pes dedim koca kurum.. Neyse ki Rimmel'ın ürünlerini yurtdışından daha ucuza alabiliyorum da malum "dükkan"lara müdanam yok zaten Rimmel ve Nyc ürünlerini buradaki "indirimli" fiyatlara ben yurtdışında sezonda alıyorum... Rusya'dan 4 liraya aldım misal rujunu... Sinirlendirdiler ve çok iyi bir sürü müşteri kaybettiler :D

      Sil
  7. Ah ben bu paylaşımı yeni mi görecektim. Ah dostlar. Yazık bana ki bilgisayarım yeni geldi. Rahat rahat yayılarak bakıyorum artık blog paylaşımlarına :D

    Bu aradaaaa.. Wake Me Up Fondötenini sen bana ver ben sana yüzde 79 dolu olan 200 nosunu vereyim :D Bana koyu geliyor, yazın da kullanamıyorum haliyle yapısı baya ağır. Bir de kalem farın beige rengi de var ama onu hiç kullanamıyorum. Gözlerim iyice pörleyecek diye :D

    Ojelerine ve tırnaklarına ise hayran kaldım. Ne zarif güzel ellerin var senin öyle. Maşallah kuzum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adresini ver yenisini alıp göndereyim senin canın sağ olsun canım benim fondoten neymiş?! :D Ay sağolasın kuzum ya senin güzelliğindir o :)

      Sil
    2. Cık olmaz yenisini istemiyorum. Hem zaten fondöten bitirebilmiş birisi değilim Cecile'den bir fondötenim vardı 100 yıl süründü herhalde geçen sene attım ve doluluk oranı yüksekti. İş hayatına atılırsam belki HD alırım diyorum. Şimdilerde hiç gözünün yaşına bakmam, alamam :D

      Sil
    3. Ben bir yılda getirdim bunu bu hale hamdolsun :D Tamam bunu yollayayım sana madem 5 ml ya var ya yok :) Boşver alma zaten kavuşunca aşk bitiyor kavuşmayınca aşk oluyor azıcık aşık gez HD'ye :D

      Sil
  8. Rimmel London ürünlerinden denemek istediğim birkaç bişey var ama Watsons adam gibi indirim yapmıyorki. Başkaları indirimli fiyattan alınca orjinal fiyatını veresim gelmiyor benimde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet genelde eser miktarda da zam konulduğu için periyodik olarak... Ben tekrar o firmadan asla alışveriş yapmayı düşünmüyorum zaten yurtdışı sitelerde 2 pounda bulabileceğim ürünlere indirimde dahi vermem tekrar para firma da çok saygısız maalesef.. Ama Rimmel'ın ürünlerine duyduğum hayranlığı önlemiyor tabi bu durum ve sıklıkla yurtdışından alışveriş yapıyorum :D

      Sil
  9. Nyc markalı ürünün pudrasını aldım bilekte renk aynı yüze sürdüğünüzde sizi bronz yapıyor koyu ten yapıyor kızlar ürün uygun fiyat diye aldıgımızdan yüzümü kapkara ve kızarıklar oluşturdu kesinlikle almayın bence watsons bunu biliyor ve degişim bile yapmadı kesinlikle anlayıssız personel ve iletişim merkezi var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz "dükkan" zincirinin ürünlerinden haberli olmayan personeli olduğu ülke çapında bilinen bir gerçek... Daha komiğini söyleyeyim size, arkadaşıma KAŞ MASKARASI var Rimmel'ın dedim kıza LİKİT FAR satmışlar. Nasıl ama? Gülüyorum, gözümden yaş geliyor.. Başka bir arkadaşım da ne zaman kasaya indirimli ürün götürse "aaa bunlar 3 liraya inmiş aaa" diye tepki alıyorum dedi.. Ne ürün içeriklerinden ne de fiyatlardan haberdarlar.. Bu yazıyı yazdım yazalı mağazalarına uğramıyorum..

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)