25 Aralık 2014 Perşembe

YURTDIŞI KOZMETİK ALIŞVERİŞİ: XTRAS UK VE ÜRÜN YORUMLARI


Merhaba,

Aralık ayının 11'inde xtras.uk'den minik bir kozmetik alışverişi yaptım. 5 parça ürün aldım sitede ücretsiz kargo ve %25 indirim fırsatı vardı toplamda 17.46 poundluk ürünü 13.09 pounda aldım ve üstelik kargo ödemedim.
Ürünler bana 24 Aralıkta yani dün Ptt kanalı ile ulaştı!! Bu ne hız özellikle de E.l.f'den gelecek kargoyu yaklaşık 1 ay beklemişken. Ürünler bir poşetin içinde birbirine bantlanmış ve baloncuklu poşetlere sarılarak gelmişti. Ambalaj üzerine ise firma hediye kozmetik yazısını eklemişti. Gümrükten duyuyorlarsa hiç de hoşa gitmeyecek bir deşifre oldu bu :)))) 









Haydi ürünlere bir göz atalım ilk olarak Urban Decay'in Naked 2 paletine dupe (uygun fiyatlı muadil) gösterilen W7'nin In The Buff Natural Nudes paletine bakalım. 12 renk olan bu palet cidden çok çok övüldüğü kadar var dust isimli ilk baştan 4. renge bayıldım!!! En pahalı parça bu paletti 5.99 P. ama %25 indirimle aldım :)




İkinci ürünüm Calvin Klein'in bir krem farı olan Vintage Metal. Bu fara bayıldım hem de 3.5 Poundlu fiyatına ve bir de o fiyat üzerinden indirim yapmalarına da ayrı bayıldım!!! Özetle iyi ki almışım dediğim şirin bir far yüze renk katıyor hele de benim gibi beyaz tenliyseniz.

Bayılarak aldığım diğer bir ürün ise Manhattan'ın kalem rujlarından Tomato Juice bu ruj aynı zamanda allık da olabiliyor. Kırmızı diye aldığım ve fakat mercan, turuncu ve kırmızı karışımı bir ruj. Kimlik bunalımında da olsa bu ruja bayıldım fiyatı 1.99 pound idi tabi indirimiyle 1.50 pounda geldi.



Vee bir sonraki ürün ise minyatür bir makyaj paleti. Manhattan'ın Alpen Rock serisinden Mieder Beauty. 2000 senesinde rujlarını kullanmaya fırsat bulduğum ama ülkemizde satılmadığı için sadece iki rujundan sonra kullanımında jübile yaptığım Manhattan ürünlerini sitede görünce dayanamadım! Hele de bu paletin dışına resmen vuruldum ben!! İndirimsiz fiyatı 3.49 pound olan bir cüce paletin içinde hayatımın gözaltı kapatıcısını ve hatta sivilce ve leke kapatıcısını bulacağımı söyleseler herhalde dalga geçtiklerini düşünürdüm. Ama içinde kapatıcı, allık ve serçe parmağımdan da küçük bir ruj bulunan bu paletin en güzel yanı bu kapatıcıydı kuşkusuz. Swatchları pek de iyi değil ama allık pek bir belli belirsiz oluyordu fırçasız uygulanınca o nedenle ruj ve kapatıcı daha iyi seçiliyor:( 


Swatchları pek de iyi olmamış ama allık belli belirsiz bir pembe zaten.



Son ürünse Maybelline'in kaş maskarası rengin adı Hazel Brown. Tabi benim gibi kara kaş gözlerin elmas formatında tasarlanmış bir insansanız bu maskara maalesef içindeki kızıla çalan kahveden mütevellit bize göre değil. Ama azıcık sürünce kaşa bir kontür veriyor tabi elin ayarı kaçınca da Lady Gaga olabilirsiniz :) Ürün indirimsiz 2.49 pound. 

Benim siparişlerim böyleydi hem hızından hem ürün kalitesinden hem fiyatlardan memnun kaldım. Tekrar alışveriş yapar mıyım? %20lik ikinci sipariş indirimim varken neden yapmayayım ama değil mi? :D 





Ürünlerim ve yorumlarım bu şekilde. Aklınıza takılan bir şey olursa lütfen sorun elimden geldiğince yanıtlarım. Buarada yorum bırakanları sevdiğimi biliyorsunuz değil mi? :D






12 yorum:

  1. Hepsini de güle güle kullan canım :)
    Böyle indirimleri görünce duramıyor insan :))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Senin blogunda görmüştüm ben de alayım dedim bir şeyler ve çok memnun kaldım siteden cidden.

      Sil
  2. Çok güzel ürünler almışsın. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. Canım ne kadar güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullan hepsini :) Paletin renkleri çok güzel gerçekten Naked paletle renkleri çok uyuşuyor :) O kaş maskarasının rengi bana biraz tuhaf geldi merak ettim açıkçası:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok övüyorlardı bu paleti Naked 2ye dupe diye yarın da Mua siparişim gelecek Undressed söyledim karşılaştırırım artık :) Kaş maskarası bildiğimiz kızıl bir kahve bana tabi ki olmadı ama azıcık bir miktarda çok da sırıtmıyor değişik bir ürün :)

      Sil
  4. Aldığın şeyler gerçekten çok hoş :) Güle güle kullan hepsini :)
    İade-i ziyarete geldim, takip ediyorum :))

    YanıtlaSil
  5. merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliğinde gördüm çok beğendim :) bende bekliyoruum http://mavimsitatlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz! Teşekkür ederim hemen geliyorum ben de :D

      Sil
  6. Merhaba bende sipariş verdim ama 1 buçuk ay oldu siparişim gelmedi 10 paundluk bi alışverişti ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 ay bekleyin eğer gelmezse siteye mail atın. Şu an mail atarsanız onlar da bu dediğimi söyleyecektir size :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)