20 Aralık 2014 Cumartesi

Yılbaşı Hediyesi Alternatifleri: Clinique ve Estee Lauder



Merhaba! Bu yazıda nispeten uygun fiyatlı olan hediye alternatiflerinden bahsetmek istedim. Bu iki set kullanmayı çok çok sevdiğim iki markaya ait
. Topluca almaktansa bu tarz setleri takip etmek hem ekonomik hem de özellikle cilt bakımında cildin ürüne karşı geliştirebileceği reaksiyonları sınamak adına avantajlı geliyor bana. Clinique ile başlayalım bakalım,

Clinique Black Honey Beauty Set: Hem ekonomik fiyatıyla hem de muazzam bordosuyla bu set bence harika! Bu rengin yakışmayacağı bir ten olduğunu da sanmıyorum. Küçük şirin bir kutuda size gelen bu setin içinde ruj, gloss, göz kalemi ve oje mevcut. Ruju nasıl anlatsam bilemedim dudakta inanılmaz hoş bir duruşu var ve yaptığınız makyajı çok çok zahmetle yapılmış gibi gösteriyor. Asil bir ruj bence eğer denerseniz pişman olmayacağınız bir parça olduğunu düşünüyorum. Setin devamında rujla aynı renk bir lipgloss ve yine harika bir icat olan bordo ama koyu bir bordo göz kalemi ve son olarak yine bordo bir oje mevcut. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Ben beyaz tenli olduğum için de beyaz tenlilerde inanılmaz hoş duracağına kefil olabilirim :) Ürünü clinique.com.tr adresinden 59 liraya edinebilirsiniz sitede yılbaşı için kargo bedava ve iki de deneme boyu ürün kampanyası var. Set şu an yok ama "çok yakında" ibaresi gösteriyor ki yakın zamanda yeniden satışta. İlgilenenlere duyurulur. Swatchlar çok da başarılı değil ama fikir sahibi olmanız açısından şu şekilde;
En üstte göz kalemi ortada lipgloss ve sonda da ruj var :)



Estee Lauder Revitalizing Supreme Set: Setin içeriği şöyle; Perfectly Clean Temizleyici (30ml), Advanced Night Repair Serum (7 ml), Revitalizing Supreme Eye Balm (7 ml) ve Revitalizing Supreme Krem (30 ml). Ürünlerin hepsi ayrı ayrı denemek istediğim ama cildimin kendileriyle iyi anlaşıp anlaşamayacağını bilemediğim için riske atmak yerine bu şekilde almayı tercih ettiğim ürünler. Eye Balm'ı daha önce farklı bir alışverişimde edinmiştim ve  kullanıyorum iki haftadır. Nemlendirmesinden memnunum. Denemek isteyenler için fiyat bilgisini de vereyim. Ben markanın sitesinden 95 liraya almıştım seti ama şu an sitede mevcut değil. Fakat Tekin Acar'da var hem de 79 lira :( Eğer bulunduğunuz yerde Tekin Acar yoksa tekinacar.com.tr adresinden sipariş seçeneğiniz de mevcut :) 




11 yorum:

  1. Yazılarını severek okuyorum canım. Bir önerim olacak. Blogunun genişliğini biraz arttırsan ve fotoğrafların biraz daha büyük olsa harika olur bence. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Önerini için de ayrıca teşekkürler kesinlikle uygulayacağım benim şu an için kısıtlı imkanlarım ama yakında birkaç bir şey yapmak kesinlikle aklımda. Tekrar sağol :)

      Sil
  2. Canım güzel bir yazı olmuş hemen bakacağım sitelere :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Black Honey'i tavsiye ederim! Pişman olmayacaksın!! :)

      Sil
  3. Estee Lauder'dan her yılbaşı dönemi mutlaka bir set kapan ben bunu nasıl kaçırmışım! İyi ki yazdın canım hemen tekin acar yolunu tutucam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok güzel ürünleri var denemeni tavsiye ederim :) Ne güzel faydalı olduysa :)

      Sil
  4. Clinique black honey setine bir türlü sahip olamadım ne zaman almak istesem stok sorunu oluyor:( bayıldım!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakında diyordu sitede bence takip et kargo da bedava ama hepsini geçtim swatchlarda belli olmamış ama inanılmaz bir rengi var aşığım o sete ben :)

      Sil
  5. Clinique Black Honey Beauty Seti bana yılbaşı hediyesi olarak almak istiyorsun demek aaa hiç gerek yoktu :) Gerçi Estee Lauder'a da hayır demem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mu tatlısın sen acaba? Sesli güldüm ne demek senden kıymetli mi :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)