27 Aralık 2014 Cumartesi

PAYLAŞ SEVİNDİR BİR GÜLÜCÜK DE SENİNDİR :)

Merhaba!

Bugün size bir arkadaşımın düzenlediği bir yardım etkinliğinden bahsetmek istedim ben de bir eğitimci olarak hergün öğrencilerimin okula gelirken yaşadığı zorlukları görüyorum peki ya imkanı olmayan ama her gün imkansızı başararak okula gidenler ve üstüne üstlük de hallerine dair empatilerin dahi bünyede vuku bulamadığı ""ötekiler""???.


Kendisinin düzenlediği bir yardım kampanyası esnasında yollarımızın çakıştığı Sercan AYGÜL uzun zamandır bir kısım arkadaşıyla özellikle de doğudaki okulların ihtiyaçlarını karşılamak için muazzam güzel bir çalışmaya imza atıyor. Ben de gerek Facebook gerek Twitter sayfamdan destek vermeye çalıştım. Her iki sosyal platformdaki hesaplarımı kapatınca da aklıma ne gelse hoş?? Eee benim blogum yok muydu sahi? Var iyi ki de var zira sizler gibi hem çok tatlı hem de donanımlı insanlarla tanışmak fırsatı oldu :) Şimdi sizden ricam bu kampanyanın daha çok duyulmasını sağlamak amacıyla acaba bloglarınızda bunu paylaşır mıydınız? Yardım yapamasak bile bloglarımız inanılmaz güzel bu işin duyulmasına vesile olacaktır diye düşünüyorum ve Sercan'ın cümleleriyle size kampanyayı aktarıyorum. Yardım edenlere şimdiden çok çok teşekkür ediyorum ve diliyorum ki bu yardımlarınız hayatınızda önünüze çıksın her daim! İletişime geçmek isteyenler de aşağıdaki bilgilerden yararlanabilirler :) Bakalım ne demişler bize eğitim gönüllüleri;

""""Merhabalar arkadaşlar bizler Umut Atölyesi-Bir Umut Olalım ve Her İnsan Bir Kitap gönüllüleri olarak " Paylaş Sevindir, Bir Gülücük De Senindir " diyerek küçük kardeşlerimizi gülümsetebilmek, geleceklerine bir nebze katkida bulunmak adina bir yola koyulduk..

Daha önceden de sizler sayesinde 150-200 civarı okul ve 3000 den fazla öğrenciye, kardeşlerimize ulastık, ihtiyaçlarını karşıladık. Ve yine siz eğitim gönüllüleri güzel insanlardan ayni destegi samimiyetinize guvenerek beklemekteyiz..

" Listemizde bizden destek bekleyen 28 köy okulu ve 1686 öğrenci var. "

Peki bu kardeslerimiz icin nelere ihtiyacimiz var?

İHTİYAÇ LİSTESİ
1) 1156 Kirtasiye paketi (3 Kurşun Kalem-Kırmızı Kalem-2 Silgi-Kalemtraş,Sulu-Kuru-Pastel Boya-Resim Defteri-Yapboz-Makas-Hikaye/Boyama Kitabı)
2) 396 Öğrenci İçin Hikaye ve masal kitapları
3) 286 Adet Mont
4) 252 Adet Bot
5) 304 Futbol, voleybol, basket topları
6) 45 Adet sira örtüsü ( Karşılandı)
7) 5 Projeksiyon
8) 3 Adet fotokopi makinasi
9) 1 Yazici (Karşılandı)
10) 1 Adet bilgisayar
11) 1 Adet mikroskop
12) 3 Adet eğitim seti
13) Oyuncak
14) Ezca dolabi
15) A4 Kağidi

Ve her türlü kullanilabilir durumda olan çocuk kiyafetleri ( Atki, bere, eldiven önemli ihtiyaçlardir ) kabulümüzdür..

Bir tane yollasam ne olacak diye düsünmeyin " Damlaya damlaya göl olur " . Yolladiginiz tek bir eşya bile bir cocuk için Dünyalari değiştirebilir..

1 Öğrencinin Kırtasiye Paketi 10 Lira, 1 Çift Bot 20 Lira, 1 Adet Mont 25 Lira

Nasıl Katkıda Bulunabilirim Diyorsanız;

-Maddi destekte bulunmak isteyen dostlarımız;
Garanti Bankası
531 Şube Kodu-Yenibosna Şubesi
Hesap No:6672886
İBAN:TR40 0006 2000 5310 0006 6728 86
Hesap Sahibi:Hüseyin Seçkin Aygül

ya da

-İhtiyaç duyulan eşyaları alıp bize kargolayabilir, Elinizde ki ihtiyaç fazlası tüm malzemeleri(Kitap, Kullanılabilir durumda olan çocuk kıyafetleri, Kırtasiye malzemelerini, Oyuncakları) aşağıda ki adrese gönderebilirsiniz.

Kargo adresi;
Sercan AYGÜL
( 0544 336 34 94 )
Yenibosna merkez mah. Site sok. No:3/g Gazete bayii
Bahçelievler/Istanbul

İstanbul ici elden vermek isteyen arkadaslar olursa
Büyükçekmece
Avcılar
Eyüp
Sarıyer
Kartal
Ve Bahçelievlerde oturan Umut Atölyesi gönüllüleri arkadaslarla irtibata gecip teslim edebilir..

Sevgilerimizle.."""

Kampanyanın Facebook'taki linki ise şu; https://www.facebook.com/events/1492347277695157/?fref=ts

18 yorum:

  1. Gönderelim tabii. Bir çocuk sevindirmek dünyalara bedel! Hatta bir kargo ile anlaşma yapıp daha fazla etkileşim sağlanabilir. Bir şeyler hazırlayayım bir ara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnci'm sağol duyarlılığın için!!!Kargo şirketiyle anlaşmışlar sanırım kendileri de ödüyor. Okunmayan çocuk kitapları ve artık küçük gelen kıyafetler bu çocuklarda o kadar hora geçiyor ki tecrübeyle sabit.

      Sil
  2. ne güzel düşünülmüş..ben de bloğumda paylaşıyorum inşallah daha çok kişiye ulaşmasına vesile olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim paylaştığın için ve desteğin için :)

      Sil
  3. Çok güzel bir şey yapıyorlar ve yapıyorsunuz. G+'da paylaştım daha kolay duyuluyor bu şekilde çünkü. Kırtasiye konusunda karınca kararınca bir şeyler yapabilirim diye umuyorum. Duyarlılığın ve bizimle bunu paylaştığın için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika bir fikir bu. Her yardım eden 10 lira verse bile inanılmaz bir işe imza atar ya da bizim için artık kıymeti kalmayan eşyalar paylaşılsa... Ben teşekkür ederim duyarlılığın için.

      Sil
  4. Ne kadar hayırlı bir işe ortak olmuşsun böyle? Ben de g+'da paylaştım.Bu iletişim bilgilerini verdiğin için de sağol :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esas ben teşekkür ederim paylaşımınla destek verdiğin için.

      Sil
  5. Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman varım.Yakında böyle bir organizasyon düzenleyeceğiz,çalışmalarındayız.

    YanıtlaSil
  6. Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman varım :) Google+ da paylaştım ;)
    Çok hayırlı bir işe ortak olmuşsunuz bizlerde bu vesile ile ortak olduk ...
    Adresler için teşekkür ederim .

    YanıtlaSil
  7. Merhaba sizi takipteyim bende bloğuma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar ne güzel işler bunlar bende paylaştım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Tanıştığımız günden bu yana her projemize katkıda bulunan ve bu güzel yazı ile sosyal sorumluluk bilinci taşıyan kişilere ulaşmamızı sağlayan Dilek'e ve güzel yorumları, paylaşımları ile katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.Projemizdean itibari ile 15 okula gönderim sağlanmış olup yeni eklenen okullarla birlikte destek bekleyen okul sayımız 29'dur.En acil ihtiyaçlarımız kırtasiye,oyuncak,hikaye kitapları, kışlık kıyafetlerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de arkadaşlarım adına sana teşekkür ederim bu tarz bir organizasyona ortak olmamıza vesile olduğun için :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)