16 Aralık 2014 Salı

Mimlendim! Burcumun Özelliklerini Taşıyor muyum?

Mimledim Mimliyorum!









Blogger hayatımın ilk mimi için sevgili Güzellik Hikayesine çok teşekkür ediyorum. Burcumun özelliklerini taşıyor muyum? Öncelikle bir balık olarak fazlasıyla alık olduğumu söyleyebilirim bu bizim burcun genel özelliği sanırım hafif bir saflık mevzu bahis bu balık bünyelerde.. Onun dışındaki özelliklerimi ise şu şekilde sıralayabilirim.

1) Bizim burçtan çirkin adam çıkmaz! Harbi çıkmaz en kötümüzün bile bir karizması vardır dillere pelesenk :)

2) Çift karakterlilik.. Maalesef ikizlerden çok ikizleriz bu konuda.. Serde hafif bir denge özrü mevcut :( Temel fikirlerimden ziyade genel geçer yapıdaki tüm fikirlerimden her an ben de geçebilirim. Şu yaşıma geldim ve farkettim ki, dengesizlik benim karakter özelliğim :)

3) Hayal gücü ve yaratıcılık. Neptün bizim yıldızımız olduğundan mıdır bilinmez ama bu yaratıcılık bu hayal gücü benim sebebim olacak.. Misal hayal gücümü şöyle özetleyeyim, kamuya kpss ile 5000 senarist alınsa ben ilk sırada girerim yani o derece :D

4) Metaya verilmeyen önem. Cidden böyle elimiz boldur hatta hatta müsrifiz bile denilebilir. Kendimizden çok başkaları için harcamaya da inanılmaz meyilliyizdir. O nedenle şu yaşa geldim yıllardır çalışırım ama bir dikili ağacım yok. Offff varsın olmasın gezmek lazım azizim.. Keşfetmek ufukları..

5) Duygusallık.. En nefret ettiğim huyumdu yavaş yavaş yenmeye başladım mı yoksa 30undan sonra insan huy değiştirir o nedenle mi daha az duygusalım bilmiyorum ama aşırı dozda duygusallıktan ölecek şahsiyettir bu karşınızdaki..

Temel 5 özelliğimiz bunlar ben taşıdıklarımı yazdım . Şimdi mimleme sırası bende! Ben de Belgince, Pilozof ve Tuğba Blogluyor'u mimliyorum :D

16 yorum:

  1. Katıldığın için teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  2. ben de balığım ki yazılarımız oldukça benzeyecek bence :) mim için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim senin de balık olmana ama çok güzel bir burcuz merhametliyiz espriliyiz :) Yazınca haber et okumalıyım!

      Sil
  3. Balıklar şimdi düşer teker teker :)
    Bende bir balığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim bir balık daha! :D O zaman sizi de mimlemiş olalım boş vaktiniz varsa siz de yapın yoksa da özellikleri tutuyor mu fikir verin bize nasıl olur? :)

      Sil
  4. Teşekkür ederim mim için :) Çok keyifle okudum yazını :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blog keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuzu takibe aldım sizi de bana beklerim. www.putsomebeautyon.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen takibe alıyorum ve takibiniz için teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. cok tasıyorum :) ellerınıze saglık sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim burçtan çirkin adam çıkmaz diyordum işte kanıtı! Anne beklentisiyle girdim blogunuza ama dünya güzeli bir kadın gördüm :) Çok sevgiler kuzuya.

      Sil
  7. Çift karakterlilik bendede var sanırım :) Düşüncelerim üzerinde değilde daha çok planlarım üzerinde ama.Sürekli kararım değişir daha iyisini ararım. Bu mükemmelliyetçilikten gelen birşey. Acaba balıklardada mı var biraz bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var var biz sürekli ama sürekli bir fikir harbi yaşarız :) Kibarlığa ne hacet bizimkinin adı "dengesizlik" özetle :D

      Sil
  8. tabii ki bir balık olarak katılıyor ve ekliyorum içimize ata ata ne kadar yaşayabilirizzzz :)

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)