10 Aralık 2014 Çarşamba

Kozmela.com Black Friday Alışverişi ve Birkaç Şikayet

Kozmela 28 Kasım cuma gece saat 12 itibariyle indirim kampanyası olan Black Friday'ı başlattı. Bu yazıda hem kampanyadan aldıklarım hem Kozmela.com hem de siteye dair şikayetlerim yer alacak. Öncelikle Kozmela.com'dan bahsedeyim.




Ürün yelpazesi oldukça geniş ve özellikle de dermokozmetik markalarını satışıyla ünlü ve ciddi anlamda aradığınız neredeyse her şeyi bulabileceğiniz güzel bir site.. Şuana dek siteden 4 sipariş verdim ve dördünden de memnun kaldım ancaaaaakkkkkk sadece bir tanesi zamanında geldi diğer 3'ü hep geç kaldı. Sitenin en büyük eksisi ürün temininin gecikmesi bence. Diğer bir eksisi ise iade yapmak için prosedüre ihtiyaç duymak yani öyle sorunsuz iade yapamıyorsunuz zira son siparişimde geri göndermek istediğim bir kaç ürün vardı ancak maalesef iade şartlarında "ürünün iadesi için kargo bedelini müşteri öder, Kozmela gönderilen ürünü inceler ve müşteri haklı bulunursa parayı iade eder" gibi bir sürü şey okuyunca aman dedim gerek yok iade etmem kalsın bir köşede.. Ve son olarak da inanılmaz cimri bir site tester konusunda.... İlk alışverişimde selülit kremi testerı ikincisinde yüz yıkama jeli testerı yolladı. Daha ne kadar bozabilirdi şu testerları dediğim anda ise tester göndermemeye başladı site. Neyse gelelim aldıklarıma. Tam indirim vakti geldiğinde site hata vermeye başladı ve açılmadı. Buarada kadınların biyolojik saati var derler ama benimki görevini tamamen yanlış anlamış. Saat 12'de ben ürünleri edinemeyince biyolojik saatim beni 6'ya çeyrek kala uyandırdı.. Allahım sana geliyorum bir gün "içli köfte şeklinde makyaj süngerleri için saat sabahın 6'ya çeyrek kalasında uyanacaksın" deseler "yürü git be" diye bağırırdım karşıya..



Bu indirimi özellikle Real Techniques'in fondoten süngeri için kaçırmak istemedim. Tam da beklediğim gibi çıktı ürünler!!!! 22.5 liralık fiyatının %50 inmiş olması hasebiyle hemen 2 adet atıverdim sepete ki keşke 3leseymişim... Yanında Eco Tools'un 5li göz fırçası setini aldım 29 liraya geldi %40lık bir indirimle. Eco Tools'un fırçalarından ama özellikle göz için olanlarından inanılmaz memnunum ve dehşetle tavsiye ederim. Yine Eco Tools'un olan yüz yıkama süngerlerini aldım 5.40 liraya geldi 3'lü set halinde ve keşke daha önce keşfetseymişim diyorum. Yüzü tahriş etmeden  yumuşacık yapısıyla tertemiz yapıyor. Son olarak da aldığıma pişmanım dediğim, kokusunun evlat olsa dahi evlerden ırak olması gerektiğini düşündüğüm Rebul'un Jasmin isimli parfümü var. Adından anlaşılacağı üzere buram buram yasemin kokan bu parfüm bu alışverişin benim için pişmanlık veren kısmıydı neyseki %50 indirimle sitede 19.90'a satılıyor zarar etmedim en olmadı annem kullanır diye düşünüyorum. Rebul'un bir diğer parfümü var ki Amber-Vanilya buram buram mis kokar! İşte ona aldanıp serinin devamı da onun gibidir sandım ama bunu sevmedim... İşte benim tembellikten ötürü ancak şimdiye sarkan yazım. Siz Kozmela'dan hiç alışveriş yaptınız mı? Memnun musunuz? Yorumlarınız benim için çok kıymetli.  Buarada size bir de şarkı armağan edeyim alışveriş yaparkenki ruh durumumu temsilen. İyi dinlemeler ve iyi okumalar :)





23 yorum:

  1. " İçli köfte şeklinde makyaj süngeri " hahaha hiç güleceğim yoktu :D
    Bu arada merhaba :)) Aynı durumu bir içli köfte için yaşayanlardanım :D Ne Black Friday mış diye isyan etmiştim her yerde ve kargom benimde geç geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama içli köfteye benzemiyor mu Esra ve merhaba sana da :D Kozmela'nın Facebook sayfasına bakıyordum da hep aynı şikayet var geç kalınmış gönderilere dair :(

      Sil
    2. Evet ya ben de o kısma çok güldüm. Güle güle kullanın aldıklarınızı. Sevgiler.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim :) Sizden yorum gelmesi çok güzel bir his ama siz-biz bir yanda kalsın olur mu? Dilek yeterli :) Çok sevgiler.

      Sil
  2. Gerçekten harika bir alışveriş olmuş,hele Ecotools'un göz far seti mükemmel :)
    Tester konusunda cimri davranmaları gerçekten çok ayıp ve müşteri kaybettiren bir durum bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zeynep :) Evet o testerlar sebil gibi ellerinde sanki her kutuya minicik bir şey atsalar ne olur bir de dünyanın alışverişini yapıyorum her seferinde :)

      Sil
  3. Merhaba Dilek,
    Genel olarak kozmela alışverişimlerimden daima memnun kalmışımdır. Bu kara cuma dedikleri indirim gününde sadece fiyatları gözetmek için girmeyi denedim ve dediğin gibi site çökmüştü. O yüzden hiç uğraşmadım. Çünkü ürünlere gelecek olan indirim oranlarına tek tek bakmıştım daha önceden. Kendi fiyatlarından düşeceğini ve bazı markaların ise aynı indirimde devam edeceğini anladığım için almadım hiçbir şey. İyi ki de almamışım dedim bu yorumlar, şikayetlerden sonra. Deneme ürün konusuna gelince yoğunluktan koymamış olabilirler. Yoksa talep edildiği zaman ekleme yapılıyor çünkü. Ama işe yarar deneme ürünleri pek yollamıyorlar. Sanırım kendi ceplerine atıyorlar :D

    Hazır yılbaşı gelecek diye de indirime gireceklermiş öyle sinyal vermişlerdi. Bunu bari ellerine yüzlerine bulaştırmasınlar ..

    Sevgiler ~

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bahsedildiği gibi bir indirim yoktu yani Eco Tools zaten %40 indirimli satılıyordu ama ben de zaten o sete epey önce göz koymuştum o nedenle attım sepete parfümü de evvelden gözüme kestirmiştim onu da alıverdim ama ana amaç Real Techniques idi o süngerler için sabahın kör vakti uykumdan fedakarlık yaptım ki hala inanamıyorum :D Tester bana iki kez yolladılar zaten öncelikli sorun da o değil aslında gecikmeler çok. Hele ki bundan önceki siparişimde arkadaşımın doğumgünü için bir set sipariş etmiştim ama yollamadılar 15 gün kadar sonra da aldığım cevap" Afedersiniz ürün firmada yok" nasıl nasıl? Neyse sağlık olsun ne diyeyim :)

      Sevgiler sana da :)

      Sil
  4. çok mail aldığım bir siteydi. bilgilendirme iyi oldu. Seni takibe aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
  5. Kozmela'nın ürünleri geç gönderilmesinde epey kişi şikayetçi neyse ki ben böyle bir durumla karşıya kalmadım çok şükür :) içli köfte diyince canım çekti bir diğer yandan da epeyce güldüm :) Aldıkların güzel tester konusunda bana yine bir kaç tane yollamışlardı iyilik anlarına denk gelmiş olabilirim :p Ya da tamamen şans diyebiliriz. Olsun sonunda eline ulaşmış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) Evet buaralar ne hikmetse hep "ürünlerim hala gelmedi" sitemi var Facebook sayfalarında da. Tüh ya bileydim içli köfte demezdim evet can çekiyor bir daha bunu akıl edeyim iyi ki söyledin :)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site dizaynından mıdır nedir Kozmela az biraz albeni özürlü bir site zaten :D Eco Tools inanılmaz güzel bir marka çok memnunum :) Sen nereden aldın?

      Sil
  8. Merhaba. Sanirim bliga bir geri donus olmus tarafinizdan. Daha cok yazin. Okuruz biz. :) Ben de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet en son ağustosta yazmıştım :)

      Sil
    2. Buarada aldım takibe ve çok teşekkür ettim size de :)

      Sil
  9. Ben de Black Friday indiriminde yaklaşık 400 TL lik alışveriş yapmıştım Kozmela'dan, Real Techniques, Sigma, birkaç şampuan, duş jeli filan derken toltalde bu rakamı buldu. Ancak gel gelelim ki eksik ve 15 günde gelen kargo mu, ben size döneceğim diyip dönmemeleri mi, defalarca telefon etmeme rağmen 15 gün sonra elime geçen ürünler mi... Kozmela'dan son alışverişim oldu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça yüksek bir meblağ yerinizde olsam bu durumda ben de asla alışveriş yapmazdım ki zaten bu tarz ciddiyetsizlikleri cezalandırmak lazım şimdi bulsunlar bakalım sizin gibi alışveriş yapacak başka bir müşteri daha..

      Sil
  10. Hmmm... Aklımızda bulunması faydalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Site iyi bir site ama zaman zaman gönderilerde geç kalıyorlar maalesef..

      Sil
  11. Kizlar site guvenilir mi, urunler orjinal mi ?

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)