16 Şubat 2016 Salı

BİTENLER 4



 Merhaba,

Ürün bitirdikçe blogda yorumlamayı seviyorum :) Daha önceki 3 yazıya göz atmak isterseniz birinci yazı için tık tık , ikinci yazı için tık tık , üçüncü yazı için tık tık.





Avon Complete Recovery Şampuan: Sırf katalogda sipariş limitim dolsun diye  5 liraya aldığım ama kullanınca AŞIK olduğum bu şampuanla 1 ay boyunca saçımdaki boyayı akıtmak için saçımı yıkadım her gün uygulamama rağmen, ince telli ve yağlı yapıdaki saçlarımı,  ne  döktü ne zarar verdi!!! Tavsiyemdir , yeniden alacağım :) 

Giovanni Coloflage Saç Kremi: Bu krem esmerler, sarışınlar ve kızıl saçlılar için 3 ayrı renkte üretilmiş. Saç rengim kuzgun siyah olduğu için bunu almıştım. 2 paket bitirdim. Mor rengi ve kokusu dışında ekstra sevdiğim bir özelliği olduğunu söyleyemeyeceğim :) Yeniden almayı düşünmüyorum.

Johnsons Bebek Şampuanı: Bebek şampuanıyla fırçalarımı ve alerjik gözlerimi yıkıyorum. Bu bitti, ancak, bir eczacı tanıdığımdan,  firmayla ilgili duyduğum şaibeli iddialar yüzünden farklı bir markanın bebek şampuanını kullanıyorum şu an. Çocuğum olsa ona da yaklaştırmazdım bunu neticede sağlıksızlık oluşturabileceği iddia da olsa bana itici geliyor... 

Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Şampuan: Bioblas'ın tüm ürünleri gibi bu şampuanı da sevdim. Bu mini boyuyla benim gibi sık seyahat edenler için de ayrıca ideal. Yeniden alacağım :) 




Loreal Kusursuz  Makyaj Temizleme Suyu: Bu sularla ben pek anlaşamadım sanırım. Yüz makyajımı kusursuz temizliyor ama gözüme yaklaştırmıyorum bile zira çok başarısız.. Gözümü hırpalıyorum bu da "merhaba kırışıklık" dediği için misel suları sadece yüz temizliğinde kullanırım diyeniniz varsa bu sizin için harika bir ürün. Tüm makyaj temizliği konusunda ise başarısız yazık ki.. Ama yeniden alınabilir bir ürün olduğunu da belirteyim :)

Avon Göz Makyaj Temizleyicisi: Yedeğinin bile yedeği olan bir ürün. Kusursuz temizliyor göz makyajını, gözü hırpalamadan, yumuşak geçişler yapmanız yeterli oluyor bu kremsi üründe.  Yedeği mevcut onlar da bitince yine alacağım :)

Avon Aloe Vücut Kremi: Kokusunu ve nemlendirmesini seviyorum. 3lü set olarak aldım sanırım bu sonuncusuydu. Yeniden almak yerine farklı ürünler denemeyi tercih ederim. Ama denemek isterseniz alın derim. Kötü değil hatta nemlendirmesi fiyatına göre gayet başarılı.

Benri Fruity Duş Jeli: Portakal kokulu bu ürünü yazık ki, ambalajına aldanıp aldığım, köpürmeyen, kokusu ambalaj dışına çıkınca uçan bir ürün. Ben yeniden almayacağım. 





Flormar Makyaj Sabitleme Spreyi: Ben anlaşamadım. Yenisini almayı düşünmüyorum.

Bio-Oil Hücre Yenileyici Yağ: Bu yağı henüz Türkiye'de yokken bir yurtdışı seyehatim dönüşü havalimanından almıştım. Açmayıp biraz saklamıştım akabinde 125 mllik dev boyutu ve 36 aylık son kullanma tarihiyle yüzüme kullanmaya başladığım en başarılı ürün oldu ve beni 2 yıl kadar idare ettiğini söyleyebilirim. Serum olarak şiddetle tavsiyemdir. En sivilceli hallerimde bile şahane idare etti, yeni sivilce oluşumu şöyle dursun yatıştırdı bile cildimi... Hamilelik çatlaklıklarından tutun da, kırışıklıklara dek birçok kullanım alanı var. Türkiye'de de satışta artık. Mini boylarıyla denemeye değer!!!!!! Yedeği mevcut ;))

The Balm Shelter Renrkli Nemlendirici: 2 yıla yakın kullanıp sonunda bitirebildim :D Cildimde adeta yok gibiydi ve bayıldığımı söyleyebilirim. Benim gibi fazla makyaj yapmayan biriyseniz ve yoğun kapatıcılar yerine daha hafif bir şey arıyorsanız tavsiyemdir :)

Rimmel Wake Me Up Fondöten: Bu fondöten o kadar ama o kadar çok övüldü ki, gelir gelmez aldım, denedim. Kırışıklıklarınız varsa uzak durun!!!! Benim dudağımın yanındaki tek bir mimik çizgisine öyle bir doldu ki.. O dev bir kırışıklık gibi vurguladı.. İçinde simler var bu tarz ürünler sevmiyorsanız fazla parlamamasına rağmen uzak durmanızda fayda var. Yeniden almayacağım kendisini..

Dermoskin Face Protection Güneş Kremi: Ekim ayında yüzümden bir operasyon geçirmiştim. Doktorum morlukların ize dönüşmemesi adına yüzüme güneş kremi sürmemi söyleyince araştırmaya başladım. Özellikle göz kenarları çok sakıncalıydı ama bu kremi göz kenarlarına da rahatlıkla uygulayabileceğimi duyunca düşünmeden aldım. İyi ki de aldım!!!!!!!!! Yumuşacık, nemlendiren, yüzünüzde tabaka gibi ağırlık yapmayan ve net söyleyebilirim kullandığım en başarılı güneş kremlerinden biriydi.. Derhal ikinciyi açacağım :) 




Moschino Cheap and Chic: Günlük kullanım için ideal bir parfüm. Hem yaz hem kış için tavsiye edebilirim. Turunç kokulu ama bu koku sizi asla baymıyor. Kalıcılığı inanılmaz şahane. Özetle verdiğiniz paraya değecektir. Evde 2 adet de yedeği mevcut :) Gerçekten hem ucuz hem şık bir parfüm :)

Yves Rocher Organik Vanilya : Hayatımda kullandığım en iyi vanilyalı parfümlerden biri!!! Minicik boyuyla bir kış yetti bana ve geçtiğim her yerde "bu ne?  Çok güzel" cümlesini duydum. Önümüzdeki kış hem büyük hem de çanta boyunu yeniden edineceğim :)

Carrefour Sunset Kolonya: Çantamda muhakkak kolonya taşırım. Bunu öylesine denemek için almıştım ama aşık oldum kokusuna! Bir koku insana mutluluk verir mi? Cidden gün batımı koksa böyle kokardı herhalde. Hafif melankolik ama muazzam!



Estee Lauder Sumptuous Extreme Maskara:
2. kez bitiriyorum aynı maskarayı ve elimdekileri bitirince yeniden alabilirim. Dolgunluğu ve kirpikleri uzatışı muhteşem!

Clinique Lash Building Maskara: Bir tarafı maskara bazı diğer tarafı maskara olan bu ürünün kirpikleri uzatışı hatika ama dolgunluk arıyorsanız sizlik değil. Tekrar alır mıyım? Bilmem belki :)

Technic Brow Gel: Kullandığım en iyi kaş maskarası!!! Xtras.co.uk sitesinden sipariş verip almıştım şimdi keşke birkaç tane daha alsaydım diyorum. Dark rengini kullandım ve koyu kaşlılar için ideal olduğunu söyleyebilirim. Aşık oldum bu ürüne :) 

Rimmel Wake Me Up Kapatıcı: Yukarıda fondöteni ile ilgili ne söylediysem bununla da ilgili fikirlerim aynı. Hatta sabahları gözaltlarımda kırışıklık oluyor ve onlara fena doluyor bu ürün diyebilirim. Gözaltlarınız konusunda hassassanız uzak durun o geçici kırışıklıkları çok rahat kalıcılaştırabilirsiniz bu tarz ürünlerle.. Ben hem fondöteni hem kapatıcı için fazla abartılmış diyorum...



Gabrini Matte Nails Oje: Yeşil rengini ve matlığını çok sevsem de ne yazık ki kalıcılığı sıfırdı..

Bionem El Kremi: Kokusu, nemlendiriciliği, kalıcılığı... Özetle AŞIK olduğum ve bulduğum yerde stoklayacağım çok çok çok başarılı bir krem. 

Nivea El Kremi: Bir klasik :) Başarılı ama tekrar alırsam bu kadar dev boyunu almam :) Bitmeyince sıkılıyorum ne yapayım :D

Flormar Pretty Compact Allık: Gördüğünüz üzere renkli kozmetik bitirebilen biri değilim :) Bu allığı aslında çok sevdim ama bana ne gerek bu kadar kocamanı :D Şu an piyasadan kalkmış bile olabilir :)

Mediwell Dudak Bakım Kremi: Ekimde doktor tavsiyesi üzerine bir balm kullanmam gerekmişti. O esnada bu vardı evde. Adeta bayıldım diyebilirim bu minicik pakete!!! Bendeki muzlu ve tavsiye ederim hepinize sanırım 3 lira gibi de bir fiyatı var :)

Estee Lauder Advanced Eye Repair: Sürümünü, nemlendirmesini ve kokusuz oluşunu çok seviyorum. Büyük boyu da var bende. Estee Lauder'in ürünlerini cildim çok seviyor gece ve gündüz kremim de aynı markadan. Bu ürünün serumunu da kullandım ve sevdim. Ama benim cildimde sıfır kırışıklık olduğu için size kırışıklıklara etkisi  konusunda bir yorum yapamıyorum yazık ki :) Sadece şahane nemlendiriyor diyebilirim :) Tavsiyemdir:)

Benri Peeling Etkili Pamuk: Bence Benri'nin tüm ürünleri abartılıyor ama bu ürün cidden zaiyat olur. Özellikle de dönemsel olarak sivilcelenen bir cildiniz varsa kesinlikle uzak durun derim. Bir de boyut olarak çok minicik. Bu tarz pamukları makyaj temizleme konusunda çok da başarılı bulmuyorum. 

30 yorum:

  1. gelsin şimdi yeniler canım :) balm şalteri bir ben sevedim gitti bu arada sizi takibe aldım bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz bloguma. Ziyaretinize geleceğim :) Sanırım alıştıkça sevilen bir ürün ben de ilk kullandığımda pek sevememiştim açıkçası :)

      Sil
  2. Ay mediwell parmaklamayi sevmesemde kokulari bir harika^^ benimkide karisik meyveli sakız gibi kokuyordu:) şu renkli kozmetiğin bitmeme sorunsalı beni çok sinirlendiriyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O parmakla sürme durumunu ben de hiç sevmiyorum. Kokuları ve ambalajı için bile alınabilir çok şeker :) Ooo iyi tek değilim. Hakikaten tester boylarını satsalar ben ancak onları bitirebilirim sanki :)

      Sil
  3. Bazı şeyler ne kadar kişisel. Ben de Avon'un göz makyaj temizleyicisini hiç sevmeyip misel solüsyonları sevenlerdenim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki, her cildin duyarlılığı farklı oluyor. Misellerle pek anlaşamadım :)

      Sil
  4. kesinlikle haklısın misel sular göz makyajında hiç başarılı değil! kaldı ki ben üşendiğimden rimel de sürmeyen bi insanım, bi göz kalemi veyahut eye liner çıkaracak alt tarafı! avonun şampuanını da denemek istedim, saçlarım pek dökülüyor zira:/ aslında aklımda yves rocher nin dökülme karşıtı şampuanı ve serumu var, çok övgü dolu yazılar okudum, almazsam çatliciiiim sanırım:)
    yves rocher nin vanilya kokusunu da merak ettim bi siparişte onu da atiim sepete:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç dökülmesi sorunun varsa muhakkak Yves Rocher'in şampuanını dene derim. Eğer parfümü de alacaksan küçük boyunu at sepete. İlk etapta çok keskin gelebilir, alıştıkça sevdim, vazgeçemiyorum şu an. Dilerim seversin sen de :)

      Sil
  5. Ayyy Dilek!!! ne bakımlı hatunmuşsun sen bakiiimm :)))
    Oku oku bitmedi, kısmetini kapatmayasın, gören kaçmasın heee :)))) Kesene bereket!!!!
    Etkinlik başlattık, haftanın blogu, katılımını bekleriz ki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdün beni :) Bakma o kadar ürün bitti ama saç baş dağınık dolanıyorum :D

      Etkinliği gördüm. Akşama detaylı bakacağım yazına hatta :)

      Öperim seni ilahi Kore :D

      Sil
    2. 'hıhııııı bize gülmeler yakışır şekerim, fakir miyiz biz, kırışmayalım hem' Koray Sargın tiplemesi biliyorsundur belki kiralık aşktan :))) Dilek! yaa enerji meselesi bazen oluyor böylesi, bende öptüm bitanesi ayyyy iyice avamlaşmadan kaçayım :)))
      Tamam canım bekliyorum ki ;)

      Sil
    3. Kırışmayalım aman aman :) Televizyon izleyemiyorum ki :(((

      Avamlaşmıyorsun bilakis gülümsetiyorsun :D

      Sil
  6. aa ama ben bu posta 2 defa yorum bıraktım da bırakamadım mı :D neyse ben de biriktirmek istiyorum bitenleri ama arada elime geçerse toplama poşetim dayanamayıp atıyorum:D ama sizlerin bitirdiklerini de merak etmiyor değilim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoktu vallahi yorum bunun dışında :) Benim de atasım gelmiyor değil ama tutuyorum lavabonun altında :) Ben bu tarz yazılardan yola çıkıp ürün aldığım için seviyorum yazmayı :)

      Sil
    2. evet çünkü denenmiş olması ayrıca güzel , yani birş tecrübe etmiş , tabii bu her zaman aynı sonuç vermeyebilir ama genelde tercih yapmakta oldukça faydası oluyor...

      Sil
    3. Kesinlikle her ciltte farklı geri dönüşler olabiliyor ama yine de dediğiniz gibi deneyenlerin anlatımlarından yola çıkmak yol gösterici oluyor.

      Sil
  7. Johunsons bebek şampuanını ben de tercih etmiyorum. Dalin hem koku hem içerik olarak bana daha güvenilir geliyor..
    Reklamını şimdi bile görsem kanım kaynar..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şekilde olumsuzluk olunca sanırım tüketici soğuyor. Dalin kesinlikle bana da daha sıcak geliyor :)

      Sil
  8. Avon göz makyaj temizleyicisi; bu ürüne göz koydum. Avon olunca almam kolay oluyor. Arkadaş var sağolsun elime teslim ediveriyor.
    Bioblas'ın saç boyasını kullanmaya başladım. Sevdim. Hatta yedekledim.
    Tekrar gelecegim, kaldığım yerden devam edeceğim. İyi geceler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon'u takip et sık sık indirime giren bir ürün. Çok uygun fiyata yakalayabilirsin enazından bir dene derim :)

      Bioblas'ın ürünlerine bayıldım kesinlikle yedeklenesi kalitede ürünler :)

      Sil
  9. Avon'un göz makyajı temizleyicisini ben de çok çok çok sevenlerdenim. Ve hatta bazı kullanan kişilerin gözleri yakıyor serzenişine de anlam verebilmiş değilim. Bende de sanırım 6 yedek var. Gelsin mi yeniler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumuşaklığı, makyaj çıkarmadaki becerisi, uygun fiyatı birleşince cidden çok iyi bir ürün. Gözlerim çok hassastır ama bende böyle olmadı ama yapı meselesi tabi bir şey diyemeyeceğim. İlk katalogda ben de birkaç tane daha alacağım :)

      Gelsinler! :D

      Sil
  10. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim takibime aldım sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Baya ürün tuketmisiz. Avon şampuanı merak ettim doğrusu. Gelsin yeniler o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katalogda denk gelirseniz bir şans verin derim. Sevmeseniz de bir kayıp olmaz çok uygun bir ürün çünkü :)

      Sil
  12. Ben de bu yaz hangi güneş kremini asam diye düşünüyordum, Dermoskin'i böyle övdüğünü görünce onu ilk seçenek olarak düşünmeye başladım.

    Nivea'ya bitmeyince sıkılıyorum demişsin ya ben de aynıyım. İstiyorum ki bir sürü ürün bitireyim, blogda yazayım ama çok sık kullanılmayan bir ürün bir de büyük kutudaysa bitmesi aylar sürüyor. Ben o arada üründen ne kadar memnun kalsam da yenisini kullanmak istiyorum. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule Dermoskin'i bir dene muhakkak özellikle de göz kenarı gibi hassas bir bölgeye de rahatlıkla uygulanabiliyor olması inanılmaz güzel. Nemlendirmesi, ağırlık yapmaması... Aşık oldum :) Dilerim denersen sen de benim kadar memnun kalırsın.

      Kocaman ambalajlı ürünler yazık ki usandırıyor.. Hele renkli kozmetik hiç bitiremem ben misal.. Firmalar keşke tester boya yakın ya da tester boyda ürünleri de satışa sunsa şu ara en çok istediğim şeylerden :)

      Sil
  13. bence ürünlerin fotosunu çekerken daha sade bir arka plan kullanmalısın

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)