2 Şubat 2016 Salı

10 MADDEDE: MÜKEMMEL ERKEK :)


Buaralar mükemmeliyet üzerine çok düşünüyorum... Zaten buaralar hiç işim yok hep düşünüyorum :D 

Gerçek hayatta mükemmel insan yokken mükemmel olmaya çalışıp yanına da partner aramanın gereksizliğinden sıyrılırken düşündüm, "mükemmel erkek olsa nasıl olurdu?"... Şöyle bir liste çıktı bende ortaya ,


Kızlar hem fikir miyiz? Ve erkekler aslında en çok sizin yorumlarınızı merak ediyorum :))))







1) Mete ATATÜRE'nin zekası:
 Mete ATATÜRE son dönem göze çarpan hem zeki, hem yakışıklı, hem şirin, hem çorba yapıcı, hem ayakkabıcı bağlayıcı, hem akademik kariyer sahibi, hem kedi sever... Bu liste uzar gider :)

Atatüre'yi tanımayanlar için mini bir açıklama: Ölçülemez denilen ışığın sesini ölçüp yurtdışında ülkemizi onurlandırmış şahsı muhterem kendisi :) Başarılarının devamını diliyorum. Tabi biz o popüler olana dek varlığından habersizdik ancak şu an kadın hayranlarını bine katlamış durumda aradan sıyrılabilir miyiz bilemedim :P

Şaka bir yana erkek dediğin zeki olacak arkadaş! Bir kelam ettiğinde ya da espri yaptığında 1907 dönüm  açıklamayacaksın, tak diye anlayacak :D
  Zeka madde 1! Zira şahsımı bir erkekte divaneye çevirebilecek özelliklerin başında zeka gelmekte saygılar :)




2) Nazım Gibi Sev Beni !!!!: Bu fotoğrafta Vera'ya ne demişti acaba? O aşkla bakışına ne demeli peki? Beni böyle sevecek birini bulabilir miyim? 

"Sorma bana ne kadar seviyorsun diye! O kadar işte! Tavanı kadar sokağın! Dibi Kadar Cehennemin!" N. Hikmet RAN





3) Love Me In English! :) Şimdi "işe eleman mı alacaksın kuzum yoksa kafayı mı oynattın?" diyorsunuz ama değil. Bayılırım kendi ana dili dışında dil konuşabilen erkeklere! Yıllarca lisanı münasip öğretmenliği yaptık olsun o kadar ama ya :D 

Anadili gibi yabancı dil konuşan bir yarim olsun isterdim misal. Paso İngilizce severdim kendisini :) Bu yüzden geçmişte bir pilota gönül vermişliğim mevcut ;) 



4) Jason SILVA'nın gamzeleri aşkına! :
Gamzedeyim deva bulmam... Gamzeli adam gülmeyi en çok hakeden adamdır bence :D Evet gamze konusunda ırkçıyım onu farkettim :D Bence yaratıcı Jason Silva'ya acayip kıyak geçmiş! Önce onu yaratmış akabinde dünya yüzündeki erillerin %75'inden esirgediği gülücüğü yüzüne kondurmuş! Şu gamzelerden bir günaydın duymak istemeyen çıkar mı acep???? Oldu Jason öperim gamzelerinden kib by! 



5) Zeki Müren Türkçesi: Vallahi yok bir kekeremekereşekere diyebilen adam şöyle dursun (ben de diyemedim zati :) "de"yi yani dahi anlamında olanı ayrı yazmayı bilsin yeter! Soğuma nedenimdir kırık Türkçe! Otur sıfır! :P

Geçenlerde laf arasında "kıymet-i harbiye" diyenine denk geldim. Negzel ben "mütevellit" o "kıymet-i harbiye" geçinip gidermişiz bak :D 


6) Moda Haftası Erili : Tamam bi' İtalyan Modası takipçisi olmasa da az biraz modayı takip etsin yani.. Giydiği yakışsın, herkesler bakışsın istiyor insan erinden yahu :P Bu anlamda yukarıda fotoğrafını kullandığım arkadaşım Ömer'i tek geçiyorum :) Neden bahsettiğimi daha iyi anlamak için Ömer'in Instagram hesabına bir göz atabilirsiniz :)  

P.s: Kendisi katalog mankeni filan değil buarada normal ve gerçek bir insan yani Made in Hatay :) 




7) Clooney Karizması: Bu yaştaki kaç adam 20lerindeki hem cinslerine taş çıkartır durumda acep? Zalım Amal yaktın gül gibi adamın başını :( Her yaşında hayranlık duyabildiğim tek adam. Bu dünyaya bir erkek çocuk getirmeden gitmesi müthiş haksızlık olacak bu genler devam etmeli!!! Saygılar hocam! :)





8) Jamie OLIVER'ın Yemek Becerisi: Enazından erilimin mutfağa bakış açısı Jamie'nin bulut gözlerinden olsun isterim. Yani tamam adamı iyice asimile edip mutfak kedisi yapayım demiyorum ama ne bileyim ya yenebilitesi mevcut bir kısım pişirimler de yapabilmeli eril haksız mıyım? Hastayım, açım ve üstüne evde yemek yok! Yooooo yoooo 53 kilo olabilirim ama bu durum benim adıma mutsuzluk sebebidir :) 






9) Cem Yılmaz Latifeleri :):  İlk maddede açılışı yaparken ne dedimdi ben? Esprimi bir kerede anlayacak erkek isterim! Sadece ben mi güldüreyim? O da güldürsün en azından tebessüm etsin. Misal espri diye yolladığı karikatür benim yıkım sebebim olmasın... Ya da "hangi dayım? yarın akşam ordayım! Pele'nin lakabı ne biliyor musun? Kertenpele" demesin, üzmesin, ilişki boyu her trajediden espri çıkarttırmasın...




10) Sahaların İncisi Babaların En Birincisi! Yaşasın Beckham'ın Velet Sevgisi: Bir sosyal medya paylaşımında "bu kadın niye çocukları David doğurmuş gibi davranıyor?!" dediydi de az gülmemiştim :) Sahi Victoria ne kadar anti anaçsa David de kendisinden beklenmeyecek kadar babacan bir adam çıktı. Eeee nedir? Muazzam baba olan adam zaten kendiliğinden sevilir :)

Eee sen n'apcan hanım abla? dediğinizi duyar gibiyim. Ben mi? Böyle bir eril olmasa da gönlüme göresini bulunca kendisini pamuklara sarıp bir rafa kaldıracağım  akabinde de varlığımı varlığına armağan edeceğim ve and içeceğim hayat boyu kendisini üzmeyeceğime!! Daha ne yapayım ayol!



Buaralar canım aşırı sıkılıyordu taaa ki, Ravid Kahalani ve Jamal Porto ile denk gelene dek.. İnanmazsınız belki ama 10 saate yaklaşıyor şu şarkıyı başa alıp alıp dinlemem..  Ud sesine aşık bir insan olduğumu eklersem belki şaşkınlık azaltıcı etki yapar :) 

Ne diyor bilmiyorum ama "Ay ışıyor" gibi bir anlamı varmış Gamar Badawi'nin... İçime içime ışıyıp umut, mutluluk ve barış verdiği doğrudur!!!! Biraz da "diren" dedi bana.. Tuhaf gelebilir size neticede "insan şarkıyla konuşur mu ayol!?" Belki bazı insanlar.... İstedim ki, siz de dinleyin, paylaşalım mutlu eden bu şarkıyı..




Bu şarkıda neden bahsedildiğini bilen/anlayan olursa lütfen yoruma eklesin çok mutlu olurum :)




65 yorum:

  1. Hahahaja yap ablama ordan bir ortaya karışık ;))

    YanıtlaSil
  2. Hahahaha:)))))annesi onu Lordlar kamarasına mı terketti....çok güldüm gerçekten, harikasın Dilekcim, George Clooney tam karizma hakikaten, bana eski Hollywood yıldızlarını hatırlatıyor, hani Cary Grant gibi...oğlu yok muymuş? O zaman klonlansın:)))bu arada benim favorim her zaman Harrison Ford...:)
    çok keyifle okudum, kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde sen daha iyi anlarsın bu dil olayından aslında bir dinle bak o videoyu hak verirsin bana :D Clooney'in çocuğu yok bildiğim kadarıyla vallahi çok çok eskilerden Clark Gable vardı onunla ikisi bu karizma olayında bayrak taşıyor sanki :D

      Sil
  3. mükemmel erilini bulabilirmisin bilmiyorum ama bulduğunda hayallerimde kalsaydı deme olasılığın çok daha yüksek, bizde bayanlarda pek çok özellik isteyipde bizim olduğunda hayal etmenin daha güzel olduğu kanısına kapılıyoruz. Jack London'ın MArtin Eden kitabında görgüsüz cahil bir işçinin sosyetik güzel Ruth'a duyduğu hayranlığı anlatır. Ruth ile ilk karşılaşmalarında Ruth bir şiir okur Martin Eden'e yorumlamasını ister beceremez Martin, Hayranlık duydugu bu kadına ulaşma yolunda çalışır çabalar ve ülkenin en iyi yazarı olmayı başarır. kitapta iki bölüm dikkatimi çekmişti. birincisi Ruth'a duyduğu hayranlığın ilk yıkıldığı an "Kiraz yerken dudaklarında her insanda olduğu gibi leke bırakması!" ikincisi her şey anlamını yitiripte intihar ettiğinde "gözlerini yumana kadar eleştirdiği şirrin Ruth ile ilk karşılaşmalarında yorumlamasını isteyipte yorumlayamadığı şiire getirdiği eleştiri" olmuştu. biraz uzun oldu hatta kitap reklamı yapar gibi oldum ama idare et. Hayal etmek daha güzel diyerek sözlerimi noktalayayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle bir erkekten bu yorumu almak büyük keyif çok teşekkürler :)

      Bahsettiğiniz kitabı okumadım ama azönce bir siteyi açtım sepete eklemek üzere, o kadar merak ettim :D

      Haklısınız bu yazıyı yazarken aynını düşünüyordum "ya en istediklerimiz gerçek değilse?" üstüne de yorumunuzu gördüm harika oldu :)

      Sil
  4. unuttum bir de Frank Sinatra...:))karizma denince bence no 1..hele sesi...toprağı bol olsun...ühü ühü:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mükemmeldir haklısın ben de kocaman severim kendisini :)

      Sil
  5. Evrene olumlu mesaj göndermeye devam. Olacak, olmalı, olsun! =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. An itibariyle başladım mesajlara "olacak, olmalı, olsun!!!!" :D :D

      Sil
  6. Okuyup feyz alırım demiştim de beni anlatmışsın ya :P Yok ama mükemmele yakınmışım, gamzeler konusunda yapabileceğim bir şey yok ama :D

    Şimdi bir kendime bakıyorum bir de mükemmel olmaya ya eksik ya da yanlış önermeler bunlar Dilek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen mükemmel ötesisin o nedenle hiç takılma bu yazıma derim :D Eksik kaldı da 10 maddeye sığdırayım derken bu olabildi ancak :)

      Sil
  7. ahahha çok mu şey istiyoruz di mi amaa :D

    YanıtlaSil
  8. Başka bir dil konuşma konusunda evet bende öyle isterim :) ama kriterim bu kadar çok değil seni evlilik programına göndersek fenomen olur çıkarsın :)şaka bi yana İnşallah zeki, kültürlü, istediğin özelliklere sahip bir aday çıkar karışına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlilik programları pek tarzım değil be canım :) Bakalım belki de çıkmıştır ;)

      Sil
  9. birkaç özelliği bir arada bulabilirsen hiiiç kaçırma şeker :)))

    YanıtlaSil
  10. Mükemmel erkek var mı ki diye gireyim :))
    Erkek dediğin zeki, karizmatik, ukala olmalı bence yaaa, öyle aradım buldum ben :)
    Sevme kısmına ikna olmasan devam etmez zaten ama ince ruh olayı çok vasat ya bu konuda favorim Kore jönleri :)) bilirsin zateeen!!!
    Ses çok etkileyici faktör hele ki lisanı varsa ayrı tabii :)
    Gamzeciiiiiiiii hihihihi
    Moda sıkıntı değil, sen takip etsen de yetiyor aslında :)
    Her dönemin adamı çok zor yaaa, herkese nasip olmamış ki :)
    Jamie’nin yemekleri, yaparken ki halleri, o rahatlığı, aşkı çok sempatik, sıcak ama çok zor bi madde bu, beklenti tavan yani :)
    Ay Cem Yılmaz hiç sevmiyorum yaaa , katlanamıyorum, benimki arada ondan bir şeyler patlatır, zorla gülüyorum o derece, tuhaf halde itici gelir bana bilemedim neden :)
    Dileeeek! Rafa kaldıracağın zatı bulunca bi haber sal, bakalım ne alemde olacaksın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok tabi ki mükemmel kadın da erkek de yok :)

      Sevme kısmına ikna edebilme kısmına girizgah olarak yazdım bu 10 maddeyi :) Espri deyince aklıma direk Cem Yılmaz geldi onu yazıverdim Jamie benim de favori erkek aşçım ama ille onun gibi olmasın sadece mutfağa aşina olsun yeter :D

      Vallahi bulursam yazacağım ilk kişisin söz :)

      Sil
    2. pekiiii bekliyorum ki! hadi hayırlısı bakalım ;)

      Sil
  11. Canım şu maddeler tamda benim aradığım ve istediğim şeyler yaa.Ay benimle ingilizce muhabbet etsin sonra birlikte şini şekre mekere tarlasına boz ala bi başlı pis porsuk dadansın diyelim.Ölürümm :)) En son paylastigin sarkinin tercümesini yapayım canım sana,arapçası açık ve anlasılır olmus ama bi kac dinlemem lazim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ama Berika'm ruh ikizi olur böylesi :) Hakkımızda hayırlısı olsun diliyorum. Cansınnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O şarkıya aşık oldum ne güzel olur hatta ben Arapçasının Türkçe yazılışını bulabilir miyim şarkının?

      Sil
    2. Ben senin icin biraz arastirayim ;) İnsallah hayirlisi olsun cancagzım

      Sil
    3. Berika'm sana zahmet olacak ama çok sevinirim bir şey bulup beni bilgilendirebilirsen :)

      Sil
  12. Zeka, Espri, Geyik, Türkçe... :) dahi anlamında işte! Dahi!!! ayrı yaz ayyrıııı :D takıntım! Yapacak bir şey yok :)
    Diğerleri için kesin bir şey söyleyemedim :)
    Kocam yeter bana diyip tehlikeli sulardan uzaklaşayım ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D Her maddeden azar azar olsun kafi bana da :D :D

      Sil
    2. Haahah tatminkarlığın güldürdü beni :D tabi cnm hepsi olsun ama çok olmasa da olur diyorsun :D :D Aaaaah ah..
      Mükemmel erkek ve kadınla ilgili bir hikaye vardı o geldi aklıma :) Uzun tabi ama bulunur netten herhalde.

      Sil
    3. Tabi tabi kokteyl çerez gibi az az ama hepsinden :D Bakayım hikayeye madem :)

      Sil
  13. ha ha haaa :) Dilekcim sana şimdi madde madde cevap yazardım ama satırlar yetmez. Bir ikisi ile örnek vereyim sadece, Nazım seni sevsin istemezdin, çok çapkınmış, Cem Yılmaz kaç yıllık sevgilisinden aniden ayrılıp başkası ile çocuk sahibi olup evlendi, ondan da boşandı tabi. Sadece şunu söyleyeceğim bir ablan olarak, mükemmel erkek yoktur, var diyenler masallarda okuduklarını gerçek sananlar;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şafak Hanım mükemmel insan yok zaten farkındayım. Nazım çapkınmış demek halbuki nasıl aşık duruyor :) Cem Yılmaz'ı sadece esprileri için koydum listeye ;)

      Sil
  14. Akıllı, medeni, duygulu, sorumluluk sahibi, güvenilir, kötü alışkanlıkları olmayan biri olsun yeter dermişim :) Geriye ne kaldı ki dermişsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dediklerin olsun zaten bir şey kalmıyor geriye dediğin gibi :D

      Sil
  15. yüz gülümseten bir yazı olmuş :D bence gamzeli erkek önemli böyle küssen bike o sana gülünce gamzelerini sevesin gelsin :))

    azucuk da david beckham'a benzesin adam yaşlanmıyor çocuklarını da alın size yakışıklı oğullarım diyor yetmedi mi ya güzel kızım ona ne dersiniz :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Gamzeler, hakikaten onlar yüzünden insan küs de kalamaz :)

      Beckham her çocukta geriye yaş attı sanki :D Oğulları anneye benzemiş sevimli ama soğuklar azıcık yalnız o kız dünya güzeli yahu :D :D

      Sil
  16. Mükemmel, kusursuz şiire ulaşmak sadece Mallarme'nin değil bütün şairlerin hayalidir. Kusurları olan şiirin eksiği ancak ve ancak okurun yüreğinde tamamlanır.

    İnsan da böyledir. Kadın, erkek kimse kusursuz değildir. Ve insanın eksikleri bir puzzle parçası gibi bir başka insanın yüreğindeki fazlalıklarla tamamlanır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiirle insanı benzetmeniz çok hoş olmuş hocam :) Elbette kimse kusursuz değildir ve kesinlikle katılıyorum insanlar tamamlandıkça anlamlanıyor. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  17. Aslında çok şey istemiyoruz yani alt tarafı 10 maddecik. Yalnız Vera'nın gülüşü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi ya :) O gülüş o bakışlar.. Çok manidar..

      Sil
  18. hepsini bir paket program olarak alabılıyor muyuz acep ? ama oliver i en tepeye cıkaralım zira yemek yapmayı hiiç sevmiyorum ehheh :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsinin mevcut olduğu paketimiz yok ne yazık ki, yoksa var mı ya :D Yemek bende de sıkıntı çok severek yapmıyorum ben de :D

      Sil
  19. gamzeler ve yemek becerisini konusunda bire bir katılıyorum. Mükemmel erkek yoktur. Çünkü mükemmel kadın da yoktur. Ne zamanki kadınlar mükemmel olursa bir gün mükemmel bir erkek de yaratabiliriz bence :D Ama olabileceğin ( hak ettiğim kadarıyla) en iyisine sahibim ben yaa :D hamd olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Mutluluğunuz katlanarak kocaman olsun :) Hee bir sürü de kediniz olsun en sevdiğim :D

      Sil
  20. Mutfağa bir Jamie isterdim açıkçası.

    YanıtlaSil
  21. Şimdi şöyle baktımda, her birinin bir özelliği şahane, eee diğer yönleri? Gıpta edilen adamlar da mükemmel değil aslında, her yönü muhteşem değil. Bir yönü öne çıkmış. İşte bu erkekte hepsiciği var diyemiyoruz. Bu durumda bizim hayaller battı canım :)

    Aaa ne diyordum, şey işte tam benim sevgili eşimi tarif etmişsin :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi tatlı temiz kalpli kıza da mükemmel eş yakışırdı bence :) Darısı da bana ve dileyen tüm bekarlara olsun ;)

      Sil
  22. Dilekçim o gamzelere hayran olmamak elde değil :)
    Ayrıca zeka konusunda sana sonuna kadar katılıyorum bir erkeği en çekici kılan şeydir zeka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle! Yakışıklı olmasın ama zeki olsun yeğdir :)

      Sil
  23. :)) süpersin!:) yaa kesinlikle clooney genleri devam etmeli, adam evlilikten korkuyodu falan hadi ilk aşamayı atlattı sıra çocukta:) hayır gençken yakışıklı olanlar yaşlanınca bi evrim geçiriyo misal ben marlon brandoya inanamamıştım! gerçi henüz brandonun çöktüğü yaşa gelmemiş de olabilir clooney, bilemedim:) şarkı güzelmiş bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi bir çocuğu olmalı muhakkak :D Brando değil mi? Kesinlikle inanılmaz çökmüştü.. Clooney daha genç tabi onun yaşlılık hali nasıl olur bilmiyorum ama hiç çökmeyecekmiş gibi geliyor o adam bana ne bileyim sevgimden sanırım :D Şarkıyı beğenmene sevindim. Yeni keşfim kendisi :)

      Sil
  24. Varsa böyle biri ben de istiyorum neyse parası veririm :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdün beni :D Vallahi geçenlerde denk geldim sandım o mükemmel adama ama tripli çıktı o da.. Yokmuş bir kez daha emin oldum :D

      Sil
  25. Sondaki şarkıya bayıldım matmazel. Yeni geldim blogunuza ve 53 kg bi bloggerı reddediyorum...

    öperler ; )

    http://muaccel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ağız dolusu gülümsedim :))) Şarkıyı beğenmenize sevindim.

      Daha trajiğini söyleyeyim , 51-53 arası gidip geliyorum ve bir çaresini bulamadım durumu sabitlemenin :(

      Çok sevgiler :)

      Sil
  26. Duymuyorum ki duymuyorum ki...;)

    YanıtlaSil
  27. Bu aralar bir erkeğe takmış bulunuyorum. Outlender dizisinin başrolünde oynayan Sam Heughan. 1.90 boy, İskoç aksanı, uzun ve bukleli saçlar, mükemmel bir vücut, mavi gözler, bir de bunun üstüne dizide canlandırılan romantik ve aşık bir karakter. Tabii bir de tarihi kıyafetlerle gezmesi var, iskoç etekleri falan :-) Dizinin 8 bölümünü izledim ve adam beni kendine aşık etti ya. şimdi İnstagram'da onun fan sayfalarını takip edip fotoğraflarını beğeniyorum. Uzun zamandır kimseyi bu kadar beğenmemiştim. fotoğraflarına mutlaka bak ama etkisini tam olarak hissedebilmen için dizinin bir sahnesini izlemen ve konuşmasını duyman gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule eski yazılarımda gezinip bir de böyle yorum bırakman çok hoşuma gidiyor gülümsetiyor beni çok teşekkür ederim :)

      Şimdi baktım da hakkın var epey epey havalı bir abimizmiş kendisi ;) Muhakkak izleyeceğim diziyi hani seni bu kadar etkilediyse o karakterde bir şeyler vardır. İzler izlemez de buraya yorumumu bırakacağım :D

      Sil
    2. Ben çok blog takip ettiğim için her yazıyı zamanında okuyamıyorum. Kaydediyorum, uygun bir zamanda okuyorum. Bu da bazen birkaç haftayı buluyor. Ben daha senin "Neden Evlenmedim" yazılarını okuyup yorumlayacağım :-)

      Sil
    3. Mantıklıymış kayıt fikri. Eee o zaman bekliyorum! :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)