5 Ocak 2016 Salı

Adore Mobilya'nın Şahane Kedi Evi Kampanyası!!! Duyuralım Bunu Lütfen :)


Hepinize Merhaba,

Buzzzzzz gibi bu kara kış gününde Adore Mobilya'nın şu güzelim sosyal sorumluluk projesinin haberini, bir veteriner arkadaşım mesajla yollamış bana :) 



Arkadaşımın attığı linki açtım,  baktım hem estetik hem de çok dayanıklı kedi evleri yapmış Adore.. Fiyata baktım sadece 10 lira kargo bedeli diyor.. Tekrar baktım, inanamadım ve belki duymayanlar olmuştur diyerek sizlerle bu güzelliği paylaşmak istedim :)

Sokaktaki hayvanlar için şu güzellikte bir kampanya yapan Adore'yi gani gani kutluyorum. Benim yüzümde bu kadar devasa bir sırıtış oluşturduysa varın siz düşünün bu evlerde kışı geçirecek sokak canlarının mutluluğunu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


KOCAMAN ALKIŞLAR SANA ADORE MOBİLYA!!! :)

Bir de dünya güzeli hastag vermiş Adore," aldığınız kedi evlerini #kedievimadoreden ve #bukışgeçerüşümeden etiketleriyle paylaşırsanız seviniriz" demişler :)

Siteden kedi evi almak ya da bir göz atmak için lütfen buraya tıklayın :) Bu linke tıklayınca çıkan haberi enazından bir kez paylaşalım mı sosyal medya hesaplarımızda? Duyarlılık göstereceklere şimdiden kocaman teşekkür ediyorum :)

34 yorum:

  1. Harika bir şey di mi yaa alsam bizim burda onu alır atarlar diye korkuyom bakalım emin olunca bu girişimde bulunabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne harika! Çok sevindim arkadaşım haber verdiğinde :) Vallahi kartonları atıyorlardı da ahşabın ciddiyetinden çekinirler bence diye düşünüyorum zira pahalı duran bir ev. Biri bu kadar uğraştıysa ben ilişmeyeyim imajı veriyor :D Ben sokaktaki tombişlerim için aldım bile :D

      Sil
    2. Ahahah doğru aslında ya da üzerine şöyle bir şey yazayım "bu eve dokunan ölür" :D

      Sil
    3. Kahkaha attım! :D Hele bir de içinde ikamet eden azman, eli maşalı, topaç bir kedi olursa zaten kimsecikler yanaşamaz :)

      Sil
  2. Çok güzel bir düşünce ancak kapısı fazla büyük yani fazla açık, biraz ufak tutsalardı daha iyi olurdu...alkışlar adore mobilyaya:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook'taki sayfalarında bu bağlantının altına bunu yorum bırakırsan dikkate alacaklarına eminim :) Buarada hazırladıkları stoklar tükenmiş, "en kısa zamanda yeniden üreteceğiz yazmışlar". Çok sevindim bu duruma :)

      Sil
  3. Sen cok duyarlı birisin, masallah nazar değmesin :)
    Duyurduğun icin teşekkürler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanaklarım pembeleşti şu an. Kocaman teşekkür ederim mahcup oldum. Ama duyarlı olan sizlersiniz.. Bu tarz yazılarım genelde ikinci planda kalıyordu geçen yazı ve bu yazı görüntülenme anlamında beklediğimin üstünde oldu. Sen ve senin gibi iyi insanlar sağolsun diyorum sadece... Ben teşekkür ederim asıl :)

      Sil
  4. Ay harikaa:) baktim şimdi tukendi yazmışlar ama ne güzel bi proje:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçici olarak stok dışı ama en yakın zamanda yeniden satışa sunacaklarmış :)

      Sil
  5. İyi işler yerini bulur. kutluyorum Adore Mobilyayı bu güzel ve iyi niyetli yaklaşımından dolayı... yayılmasını umuyorum. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitaplık alırken hep Adore tercih ettim zira çok kaliteliydi mobilyaları ama firma komple kaliteliymiş an itibariyle onu gördüm :) Kocaman sevgiler benden de :)

      Sil
  6. Üretilen 2480 adet kedi evi tükenmiş. Yeniden üretilecekmiş. Adore Mobilya gönlümüzü kazandı.

    YanıtlaSil
  7. Müthiş bir fikir! Bayıldım. Bir kediyle yaşayan biri olarak sokakta kalan hayvancıkların halleri hep yüreğimi sızlatır. :/ Çok teşekkürler paylaşım için, sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim bahçe kedi dolu. Ne kadar balkona sığınsalar da sıcak olmuyor diye düşünürdüm ama bu evin içine kalın kumaşlar da koyacağım mama kapları da... Değme keyiflerine :) Ben teşekkür ederim benden de sevgiler :)

      Sil
  8. Senin güzel yüreğine kurban. En bi duyarlılığını sevdiğim insan ♥ kedi evi mukemmel fikir. hemen incelemeye alıyorum. bazı belediyeler aslında çok duyarlı bu konuda safranbolu gibi keşke hepsi öyle olsa. Neyse iş başa düşmüş madem bize de katılmak düşer :) http://fokbiyigii.blogspot.com.tr/2016/01/yln-ilk-mimi-eccuk-dedikodu.html mimledim seni bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dünya güzeli kızdan bunları duymak ne güzel :) Şu dünya güzeli kısmında ciddiyim ;) Elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum denk geldiğim güzellikleri. Yerine ulaşıyor olması ne güzel :) Ooo mim?! Geliyorum derhal! :D

      Sil
  9. Hem seni hem adore mobilyayı alkışlıyorum!
    Paylaşalım tabikisi, destek olalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ben alkışlanacak bir şey yapmadım bence Adore'ye tüm alkışlar :)

      Sil
  10. Linke girip paylaşayım dedim ama 2 bin küsür tane kedi evi aynı gün tükenmiş. Tekrar yapacaklarmış. Bravo diyorum. Ben de kedi evi yaptım! Binanın dışında merdivenin altında dolap çekmeceleri duruyordu. Bir gece baktım bir köpek yokladı orayı. Ertesi gün oraya çeki düzen verdim. İçine de minder attım. Artık önce kim kaparsa mekanı onun olacak. Artık kedi mi olur? köpek mi olur? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel haber değil mi? Tükenmiş derhal! Biz paylaşımlarla ilgiyi canlı tutalım da böyle köpeklere de gelsin sıra :) HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! Değme keyiflerine şimdi o evin sakinlerinin :) Kocaman teşekkürler sana da !!! :)

      Sil
  11. aaa süpermiş!:) bakıyorum ve duyuruyorum hemen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. An itibariyle stoklarda tükenmiş ama yakın zamanda yeniden stoklarda olacakmış o yüzden duyurmaya devam :) Kocaman teşekkürler sana ! :)

      Sil
  12. Kediye sahip çıkalım :)

    YanıtlaSil
  13. Gerçekten güzel projeydi, tebrik ediyorum kendilerini. Fikir muhteşem, hareket muhteşem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle! Dilerim örnek olsun bu alandaki tüm firmalara.

      Sil
  14. çok güzel bir kampanyaymış. ama maalesef bitmiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır hayır henüz bitmedi sadece geçici olarak stok dışı ama yeni bir kampanyaları daha olacak yakında. Takipteyim bir tane de yandaki sitenin bahçesine almak için :)

      Sil
  15. çok şirin ama ya :) takipteyim şu an itibariyle sizi de benim bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle cidden :) Hoşgeldiniz ben de takipteyim artık. Sevgiler :)

      Sil
  16. Allah razı olsun sizlerden bende almak istiyorum 15 den fazla sokak kedim var kapida ödeme yapiliyormu kredi karti kullanmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sitede stoklar tükenmiş ne yazık ki. Sürekli böyle oluyor çok talep olduğu için erkenden bitiyor bu nedenle ilk ilan edildiği gün hemen sipariş vermek lazım. Adore'nin sitesinde tüm sorularınızın cevapları mevcut benim bilgim olmadığı için oraya bakarsanız daha sağlıklı olur. Kedilere baktığınız için de teşekkür ederim duyarlılığınız adına. Çok sevgiler :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)