5 Kasım 2015 Perşembe

EKİM AYI OKUMA LİSTEM VE KİTAP ALIŞVERİŞLERİM

Merhaba! 


Ekim ayı listemde bu kez ne yazık ki 4 kitap var... Bu performans düşüklüğümü hemen legalleştireyim :) Bildiğiniz gibi 1 ekimde bir operasyon geçirip 18 günü yatakta tükettiğim için pek de verimli bir ay olmadı... 



Bahanemi de sunduktan sonra bakalım neler okumuşum ve neler almışım :)





Hayatımızdaki Psikopatlar/ Kerry Daynes/Jessica Felowes: Bu kitabı hasta yatağımda okudum :D O kadar ilgimi çekti yani. Kitap bölüm bölüm hazırlanmış. Çocuğunuz, arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, patronunuz davranışlara göre kategorize edilip "psikopatlık derecesi"ni ölçmenizi sağlamış. Açıkçası zaten psikopat olduğuna emin olduğum şahısları tescillememi sağladı bu kitap. Sonundaki testi de yaptım ve çok şükür "çok normal" çıktım :D Ntv yayınlarından çıkan kitap 264 sayfa. Bu tarz yayınlara ilgisi olanlara tavsiyemdir.


Palto/ Nikolay Gogol: Dostoyevski'nin "Hepimiz Gogol'un Palto'sundan çıkmışız" lafıyla sunulan kitap elbetteki 1-0 önde başladı benim için :) İncecik bu roman inanılmaz incecik de mesajlar içeriyor kesinlikle okumanızı tavsiye ederim... Rusyada zor maddi şartlar altında çalışan bir memurun kendine yeni bir kışlık palto diktirmek için giriştiği serüveni anlatan kitap Bordo Siyah yayınlarından çıkmış ve 54 sayfa.


Devlet/ Platon: 2 aydır elimde olan ve bir sağa dönüp bir sola dönüp afakanlar basarak bitirebildiğim kitap.... O kadar ağır geldi ki bana.. Yani terimler vs uzun zamandır belki de bu tarz okumalar yapmadığım için ağırlaşmışım ama neyse sonunda bitti :D Kitap Platon'un ideal devlet düzenini anlatıyor ve muhakkak okunmalı her ne kadar ağır da olsa tavsiyemdir. Akvaryum Yayınlarından çıkan kitap 367 sayfa.

Puslu Kıtalar Atlası/ İhsan Oktar Anar: Öncelikle Anar'ın önünde saygıyla eğiliyorum! Bu kitabı yıllardır nasıl okumadığım için de kendime inanılmaz kızıyorum... Uzun İhsan Efendi ve oğlu Bünyamin'in öğrenmek adına başladıkları uçsuz bucaksız bir hikaye... Gerçek nerede hayal nerede bir anda karışıyor.. Bünyamin'in orduya katılmasından ve başına gelenlerden sonra da hikaye iyice alacalanıyor.. Ama benim kitapta en çok sevdiğim karakter Uzun İhsan Efendi'nin 8 yaşındaki evlatlık oğlu Alibaz!! Can Alibaz, fıstık Alibaz, bal şeker Alibaz! Bu çocuğa sevgimi nasıl anlatayım bilemiyorum ciğerim Alibaz :))) 8 yaşındaki oğlan çocuklarının en sevilesi Alibaz! 8 yaşında bir çocuk düşünün evde beslenen maymunla bir olup ortalığı birbirine katsın sırf enerjisi tükensin diye okula verilsin ve öğretmeninin ona verdiği hikaye kitabını okuyup baş kahraman Efrasiyab'a özenip bir çete kursun ve suç işlediği her mahale "el izini" bıraksın. Şimdi soruyorum, bu çocuk yenmez mi? 8 yaşındaki bu ufaklık Yeniçerilere, eşkiyalara, ahaliye ve asesbaşlarına illallah dedirtti bana da "kitaba girip annesi olsam ya" dedirtti :) Nerede pis, huysuz bir çocuk varsa gözümün nurudur zaten :) Yalnız kitapta Alibaz'ın çocukluğuna yenilmesi de beni bir o kadar göz yaşlarına boğdu.. İhsan Oktay Anar'dan ricamdır ne olur Alibaz'ın ana kahraman olduğu bir kitap yazın hocam lütfen! :)






Bu ayki alışverişlerimde sıra. Yukarıda gördüğünüz kitapların Işınlanma Kazası Hariç hepsini D&R'ın 9.90'lık kampanyasından aldım ve kampanya hala devam ediyor inanılmaz çeşitlilikte kitaplar mevcut.. Buarada Işınlanma Kazası'nın fiyatı da 15.00 liraydı merak edenler için çok değişik ve güzel yorumlar okudum ona da bir şans vermek istedim. 


Babil.com'da harika bir kampanya başlatmıştı çok satan 20 kitaba 9-10 lira arası fiyatlar koymuştu ve tahmin edersiniz ki kaçıramazdım! Mekkeye Giden Yol'u da almak istiyordum ancak indirimi bitmişti. Buna da şükür ama değil mi? :) Bu kampanya Babil'de devam etmiyor artık ama dilerim farklı kitaplarla yeni kampanyalar yapsınlar misal Khaled Hosseini'nin kitaplarını ekleyebilirler :) Buarada benim gibi bir "uzun yol müptelası"nın kolisine ekledikleri bu şahane defter ve kalem beni mest etti kocaman teşekkürler Babil'e :) 




Veeee favori sitem Kitapyurdu.com alışverişim :) Favori sitem çünkü kitap fiyatları cidden diğerlerine kıyasla çok ama çok ucuz ama daha önemlisi 10 liradan sonra 1 lira 20 liradan sonra ücretsiz kargo hizmetiyle en alınabilir site bence Kitapyurdu. Şu ana dek sıfır sorunla elime ulaşan kitaplar da cabası :) Kendilerini zaman zaman maillerimle intihara sürüklesem de bu siteyi seviyorum :D 


Domingo Yayınları'nın 5'li setini şaka gibi bir fiyata aldım sadece 29.90 lira... Ruhi Mücerret ve Cehennem Çiçeği'ni de yine set olarak 19.90'a aldım. Gogol'un Palto'su 2 küsür Jön Türk'te 1 küsür liraydı diye anımsıyorum ama tabi fiyatları kontrol etmekte fayda var alırken. 



Son olarak da Kitapyurdu puanlarımla Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar'ını aldım şaka gibi değil mi? :) Söğütlükte Rüzgar'ı ise İstanbul'da gezerken tesadüfen gördüğüm bir İşbankası Yayınları şubesinden aldım. Ölmeden önce okunması gereken 30 kitap listesinde kendisi duyurmuş olayım :) 


Evet kitap alırken aşırıya kaçtığımı biliyorum ama şu ana dek okuduğum kitaplar yeterli gelmediği gibi de hep bir şeyler eksik ve daha çok okumam gerekli gibi kanılara varıyorum.. Fena bir huy olmasa gerek enazından katlanılabilirim ama ya :) Tamam pes çok fena bir huy ileride bir gün kayınvalide adayım çeyiz sorsa kütüphanemi göstereceğim hatta hamile kalsam kitap aşereceğim biliyorum.. Yavaş ve sistemli bir bırakma planım var ama o da boş galiba sigara tiryakileri ya da her pazartesi rejime başlayacak kilo mağdurları gibiyim.. Neyse sağlık olsun :) 










46 yorum:

  1. Alper Kamu'nun 1. kitabı "Oğullar ve Rencide Ruhlar". Önce onu okumanı tavsiye ederim. Bu kitap serinin 2.si.. Ve inanaılmaz güzel. Keşke ikincisini yazsa dedim okuduğumda ve raflarda buldum :) Halbuki yıllar sonra yazmış ama olay örgüsü hiç kopmamış. Ben gaza gelip Alper Canıgüz'ün tüm kitaplarını alıp okudum. Hepsi güzel ama bunun gibi değil. Canavar çocukları seviyorsan 5 yaşındaki alper kamu senin için :)
    Çakma anne de güzel bir kitap. ben çok yakın ve "psikopat" bir anne arkadaşıma hediye ettim bu kitabı (kitap sana hiç uygun değil, gıcıklık olsun diye aldım notuyla). o esnada okudum da. çok da istediğim gibi çıkmadı doğrusu, ben daha çatlak bir anne olmalıyım ki :)
    Bir psikiyatrın gizli defteri de çok güzel bir kitap, iyi bir tercih. şu sineklerin tanrısı bana fenalık geçirttiği için bıraktığım bir kitap ama müsait bir anımda geri döneceğim sonrası çok sürükleyiciymiş diyorlar..
    Bir Deli'nin Hatıra Defteri'ni de öneririm minicik güzel bir kitap.. bu arada idefix.com da doğan kitapa 9,90 kampanyası başlatmış..
    Bu arada geçmiş ama yine de geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fena çocukları seviyorum o nedenle aslında Alper Kamu çok güzel denk düştü :D Harika bir tavsiye oldu hemen ilk kitabı edineyim akabinde de bunu okurum :)

      :) Çakma Anne de setle sahip olduğum kitaplardan ama merak ettim şimdi. 55. baskıyı yapmış Bir Psikiyatrın Gizli Defteri eee muhakkak okunmalı diyorum Bir Delinin Hatıra Defteri'ni de not aldım şimdi :)

      Geçti sayılır nekahatte 2 ayım kaldı ama çok teşekkür ederim bu arada sen de hoşgeldin bloguma uzun zamandır yoktun sık sık uğra lütfen :)

      Ankara'dan duyulası nadir seslerdensin şu an benim için. Taymin'i öperim :)

      Sil
  2. 4 mü? Shame on you! :P

    Puslu Kıtalar Atlası'nı okuma dedin diye pdf'ini indirmiştim. Biraz okuyunca kitabını alıp okumaya karar verdim :) Sonunda okuduğum kitaplar almışsın da gelecek ya üstüne 3-5 yorum yaparım :) Kısa artizlik yapacağın bir kitap olarak Hermann Hesse - Siddhartha'yı öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Omg! Sana artizlendiğim günleri unutmuşum ya ben :D Sende ters psikoloji işe yarıyor demek ki :D Pdf değil kesinlikle al oku ve sakla adam 54 baskı yapmış boşa değil yani... Hangilerini okudun de bana önümüzdeki listede birini okumuş olam bari :) Sidarta'yı daha orta 2'de okudumdu ben yaaaaaaaaaaa :D

      Sil
  3. Selam,
    bu aralar klasiklere sardım ve Victor Hugo'nun "İdam mahkûmun son günü"nü okuyorum ama biraz yavaş ilerliyorum. Okuması zor değil ama bende bir yorgunluk var ki bir türlü atamıyorum. Kızım akşam yattıktan sonra kalan mutfak işleri vs bitince anca saat 11 e doğru okuma rahatlığına varıyorum. Sonra bir bakıyorum gözler ağırlaşıp uyuklamaya başlamışım, eh bu şekilde kitaptan fazla birşey anlamak mümkün değil :))
    Okuduğun kitaplar arasında ilgimi çekenler oldu özet için teşekkürler. Bu hız ile devam edersem anca 2025 yılında sıra gelir onlara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin kızın mı var? Öp yerime en kocamanından! Kıyamam ona demek okutmuyor seni :) Haklısın gün sonunda bünye yorgun olunca insanın takati kalmıyor okumaya :( Ben teşekkür ederim asıl. Sevindim işe yaramasına :) Kızın biraz daha büyüsün bence sıra gelir onlara da :)

      Sil
    2. O da okumaya meraklı ama henüz 3 yaşında :) Herrmann Hesse hayranı olarak bütün romanlarını okudum ve ayrıyetten Bozkırkurdu ve Demian'ı tavsiye ederim. Özellikle Bozkırkurdu benim favorilerimden biridir ( ben almanya'da okudum ve liseli yıllarımda pek popülerdi :))

      Sil
    3. Çok şanslısın anne-kız okursunuz biraz daha zaman geçince :) Bozkırkurdu'nu çok duydum unutmadan ekleyeyim listeme onu da.

      Sil
  4. Maşallah ne çok kitap almışsın. Bende okunmayı bekleyen 140'dan fazla kitap olduğu için önce onları eritmek istiyorum. Bu da 1-2 sene sürer. Sonra rahatça kitap alışverişi yaparım.

    Benim de en sevdiğim kitap sitesi Kitapyurdu. ne güzel bir ortak noktamız daha varmış :-) Tutunamayanlar'ı puanlarınla alabildiğine göre siteden iyi alışveriş yapmışsın. ruhi Mücerret bende de var. Kahve Yanı da almış. Hepimiz beraber mi okusak ne yapsak :-)

    Bu arada keşke bu kitaplardan önce okumak istediklerini yazsaydın. Bazıları bende var. Seninle beraber okurdum.

    Canım Çi'yi almışsın ama onun ilk kitabı Fi biliyorsun değil mi? Sakın okumaya Çi'den başlama.

    Listende en çok Kurucunun Kızı'nı merak ediyorum. Zaten çok kolay okunan bir kitapmış. Önce onu okuyup yorumlasan olur mu :-) Hem devam kitabı Devrimin Kızı da çıkmış. Sonradan devamını da okuyabilirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cidden Tutunamayanlar'ı alabildiğime göre sağlam alışveriş yapmışım sadece o değil Puslu Kıtalar Atlası'nı da puanlarımla aldım :) Halihazırda 1000 küsür puanım var az daha ekleyip bir başka kitap daha alayım diyorum :D

      Fi ve Pi bende var hatta Fi'yi Kitapyurdu'ndan kazandım Pi'yi de 5 lira kampanyasından aldım ancak Çi yoktu :)

      Evet devamı da gelmiş Kurucunun Kızı'nın bakalım eğer zamanım kalırsa muhakkak okurum ama bu ay yetiştiremezsem önümüzdeki aya söz. Ruhi Mücerret bitmek üzere onu önümüzdeki ayın listesinde yorumlayacağım inşallah :) Sende olanları yaz birini birlikte okuyalım ne dersin?

      Sil
  5. Alper Kamu ile ilgili bir paylaşımım olacak ilerleyen saatlerde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç görmemiş gibi yapıp "aaa merakla bekliyorum" diyeyim madem :D Epey geciktirdim yorum onayını da bugün :D

      Sil
  6. Bu ayki listenden Palto'yu yıllar önce okudum, unutulmaz bir kitap. Aklımda hala okurken canlandırdığım sahneler vardır... Devlet'e başladım, okuyamadım. Atlaya atlaya okumayı denediğimi hatırlıyorum. Ama yarım kaldı. Puslu Kıtalar Atlası'nı öyle güzel anlatmışsın ki insanın hemen edinip okuyası geliyor... Yazını yayınladığın gün okudum. Peşinden, içimden evdeki bütün dergileri bulundukları kuytulardan çıkarıp halının üzerine yayıp bakmak geldi. Beyoğlu'nda Mask isminde bir mekan açılmış ve dergi çıkarmışlar. Sayfalarını çevirip bakarken gözüme Alper Kamu ismi çarptı. Okuma listene yapılan yorumlarda görmüştüm bu ismi. Bir kaç yıldır bende duran bu dergideki Alper Kamu yazısından bihaberdim. Görünce nasıl bir heyecan yaptım anlatamam. Artık rastlantı mı, yoksa bilinçaltı mı bana bu yazıyı buldurdu bilmiyorum. Garip geldi sanırım birazda bu yüzden yazıyı paylaştım.:)
    Aldığın bazı kitapların fiyatları şaka gibi. İkinci el dergileri bile o fiyattan satmıyorlar, en azından benim aldığım ikinci eller diyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Palto'yu çok severek okudum cidden akla kazınıyor... Zülal Puslu Kıtalar Atlası'nı muhakkak okumalısın!!!!

      Ben de Facebook hesabımı açar açmaz karşımda o minik yaramazı görünce çok mutlu oldum keyifli bir tesadüftü :) Bilinçaltında kalmış olabilir belki ya da çok denk düşen bir rastlantıydı ama kalbin temizmiş bence :)

      Kitapyurdu'nun fiyatları cidden çok ucuz ve dediğin gibi gerek 2. el gerekse korsanlarda dahi bu fiyatları bulamıyorsun şaka gibiydi o yüzden setleri sık sık takip ediyorum oradan :)

      Sil
  7. kitap alma alışkanlığından kolay kolay vazgeçilmez ki ama yaa!:) ya dün gördüm D&r daki 9.90 lık standı! ben de direkt saldırdım tabi:) bebeler olmasa daha da çok alabilirdim ama neyse:) babildeki kampanyadan ben de bişiler almıştım:) dediğin gibi kitapyurdunun 20 liraya kargo bedava kampanyası çok güzel!:) puslu kıtaları da daha fazla ertelemeyeyim bi kampanya da da onu atayım sepete o zaman:)
    ya farkettin mi bu arada siteler her ay kampanya yapmaya başladılar?! önceden güz, kış, bahar, yaz olurdu yaw?! şimdi ekim kampanyası, kasım gelir de %40'a varan kampanya gelmez mi falan filan kampanyaları çıktı! biz ve bizim gibilerdeki potansiyeli gördü bunlar yeminle!:)
    keyifle oku canım benim, hepsi de çok güzel kitapların!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle bağımlılık gibi bir şey... Hele azönce bir yayınevini arayıp bir kitabı yeniden basmalarını bile söyledim.. Ben bağımlıyım bence! :D

      Neler aldın D&R'dan ya merak ettim :) Puslu Kıtalar Atlası'nı en öne al okuma listende öyle böyle değil o inan.. "Allahım daha ne olabilir ki?" dediğin anda dahası geliyor...Buarada çizim olanı da çıkmış bir bak muhakkak.

      Sorma artık kampanyasız kitap alamaz oldum. Alsam düşer mi acep diyorum :)

      Bebeleri ve seni kocaman öpüyorum güzel anne :) Çok teşekkür ederim keyifle okuyorum herbirinde senden yadigar ayraçlarım var çünkü :)

      Sil
    2. :)) talepleri bildirmekte fayda var tabi;)

      hmmm D&R'dan 3 kitabımız ortak:) ünlü yönetmenlerin hayatları, freudun kızkardeşi, orkestra şefi:)

      babilden de 3 kitabımız ortak, sineklerin tanrısı, kafamda bir tuhaflık var ve zamanın kısa tarihi:)

      valla ben de kampanyasız almıyorum:) sapık gibi hemen indirim yüzdelerine bakıyorum:) çok acilse veya fazla indirime girmeyen bir yayıneviyse %25e razı oluyorum ama en düşük %30'dan alıyorum. genelde %40 veya %50'den stokluyorum ama:)
      D&R kampanyasından doğan kitap yayınlarından almadım mesela, bunlar 5 liralık kampanyaya girer nasılsa diye:) Direkt taktik geliştirdim anlaşıldığı üzere:)

      yaaa canım benim...:) ben de seni çok öpüyorum:)

      Sil
    3. Okuma zevklerimiz aynı seninle bu durumu çok seviyorum bir kitap bloggerı olarak rol modellerimdensin zaten :) Aynen aynısını yapıyorum ben de ve şu an kahkaha attım stokladım kısmını okuyunca ne yapıyoruz biz diyorum ama sonra kendime geliyorum ya tekrar basılmazsa? Ya alma fırsatım olmazsa? :D Aaa vallahi akıl yürütmemiz bile aynı D&R'da Doğan'lara ben de dokunmadım nasılsa her yerde aynı diye sadece bir tanesini aldım yeni basım olduğu için :D

      Çok çok sevgiler güzel ailene ve sana :)

      Sil
  8. öncelikle geçmiş olsun, sanırım zor bir dönem geçirmişsiniz anladığım kadarı ile. D&R 9,9'lık kampanyasından haberim olsa ben de alırdım 3-5 kitap. Büyük Yönetmenlerin Gizli Hayatlarını özellikle merak ediyorum. Büyük Sanatçıların Gizli Hayatlarını ilgiyle okumuştum blogumda da anlatmıştım. Puslu Kıtalar Atlası'nı da uzun zamandır merak ediyorum. Keşke fırsat bulabilsem))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok şükür daha iyiceyim şu an :)

      D&R'da kampanya devam ediyor hatta internet sitesinde de vardı geçenlerde ama yorumunuzdan sonra baktım da kaldırmışlar sanki bulamadım. Büyük Yönetmenlerin Gizli Hayatları'nı görünce inanılmaz mutlu oldum hemen aldım merakla okumayı bekliyorum :)

      Puslu Kıtalar Atlası'na gelince ona fırsat yaratın muhakkak özellikle de sizin gibi sanatçı yönü kuvvetli birinin muhakkak okuması lazım hatta çizimli versiyonunu da piyasaya sürdüler muhakkak bir bakın derim :)

      Sil
  9. Sen yine ne güzel 4 kitap okumuşsun. Tatil zamanları dışında kesinlikle kitap okumaya fırsat bulamıyorum ben. Aslında belki bahane değil ama önceliklerim daha farklı oluyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbetteki anlıyorum bunun bahanesi yok ki senin dediğin gibi öncelikler çok önemli ben de okul zamanlarımda ya da iş yoğunken imkansız okuyamıyordum hem yüksek lisans bittiği için hem de iş yüküm azaldığı için daha çok vakit ayırabiliyorum 4 o yüzden az geliyor okumak dışında pek de bir şey yapmadığım için :) Ama öncelikler kısmını kesinlikle çok çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum :)

      Sil
  10. Ne çok kitap okuyorsun cnm, vallahi sana çok özeniyorum ;))

    YanıtlaSil
  11. Öncelikle çok geçmiş olsun. Puslu kıtalar Atlası'nı ben de çok merak ediyorum. Şu an aynı yazarın "Yedinci Gün" isimli romanını okuyorum. Puslu Kıtalar Atlası'nı da alınacak kitaplar listeme ekledim.
    Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Anar'ın tüm kitaplarını okuma niyetimdeyim Puslu Kıtalar Atlası'ndan sonra. Muhakkak edinip okuyun inanılmaz bir kitap.

      Sil
  12. Ayyy harika kitaplar hepsi de. Ama bahanen geçerli ki canım ya... O halde insanın gözü ne kitap görüyor ne başka şey...
    Işınlanma kazası'nı okuyorum şu an. İlginç bir kitap. Du bakalım yarısındayım...
    Puslu Kıtalar Atlası'nı çok beğenmiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin özlüyorum bilesin ara verme böyle :) Vallahi hakikaten gözüm de görmüyordu isli isliydi görüş mesafemde :D

      Işınlanma Kazası'nın yorumunu muhakkak bekliyorum lütfen yaz olmaz mı? Puslu Kıtalar Atlası ne desem bilemedim Alibaz için bile okunurdu sırf :)

      Sil
    2. Düzenli giremiyorum Dilek ya... Gelip gelip toptan bakıyorum yayınlara. Ama bugünleri de arayabilirim yakında değil mi ;)

      Işınlanma Kazası... Kitapyurdunda çok indirimde diye atmıştım sepete. Genelde yeni aldığım kitaplara hemen okuma sırası gelmiyor ama bunun ismi çok ilginç olunca aşırı meraktan başladım. 1930'larda Almanya'da geçen yaşamlarıyla kendine çeken bir roman. Erotik mizah etrafında şekillenmiş. Henüz yarısındayım, ışınlanmayla ilgili teknik bir olaya rast gelemedim :)
      Ama edebiyatı iyi bir kitap, beğendim şimdilik...

      Sil
    3. Vallahi olabilir arayabilirsin de bu günleri :) O zaman ben de maille filan taciz ederim özlediklerime yapıyorum öyle :D

      Ben de D&R'ın kampanyalı yayınlarına bakarken gözüme ilişti arkadaşım inanılmaz övmüştü merakıma yenilip aldım :D Hatta hediye bile aldım o kadar övdü. Bloglarda ve Sabit Fikir'de de denk geldim güzel şeyler vardı hakkında şimdi sen de böyle deyince dur ben öne alayım onu okuma listemde :)

      Sil
    4. ay dayanamadım buraya da maydanoz olayım dedim:P ben de almıştım Işınlanma Kazasını kitap yurdundan acayip indirimdeydi, bi kaç yerde olumlu yorum da okuyunca atıvermiştim sepete:)
      bu kadardı, kaçtım:)

      Sil
    5. Siz böyle deyince işkillendim baktım Kitapyurdu'na da ben 15'e aldım siz oooo arada bir Everest Dağı kadar fark var ama resmen ya :D

      Sil
    6. :/ 3 tl olduğunu söyleyemedim sen 15 tl deyince :/
      Kelepir reyonundaydı kitapyurdunda. Ama Dilek aynı yayınevinin 4-5 kitabı daha aynı kelepir listesinde. Bak onları haber vermekte geç kalmayayım bari... Su geçirmez incil, bir garip turta davası falan var. Onları da almıştım ben, bir bak onlara da istersen. yüzde 84 falan düşmüş çünkü.

      Sil
    7. :)) Sorun değil kitaba verdiğim paraya acımışlığım olmadı hiç ama başka bir şeyden bahsediyor olsak üzülürdüm :) Hemen bakıyorum o zaman :)

      Sil
  13. Puslu Kıtalar Atlası okuma listemde çok merak ettiğim kitaplardan biri. Aldıklarını da keyifle okursun umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak öne al oku derim çok güzel bir kitap inanılmaz bir hayal gücü var Anar'ın.. Çok teşekkür ederim sen de dilerim seversin Puslu Kıtalar Atlası'nı :)

      Sil
  14. ya ben öyle atladım ama fiyat yazdığına dikkat etmemiştim :/ tam olarak ne kadara aldığımı da hatırlamıyodum ama baya bi indirimde olduğu kalmış aklımda. hani aynı kitap bende de var diye heyecandan şeettim:( çok özür dilerim gerçekten:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya ne özrü aşkolsun :) İkiniz de çok tatlısınız kızlar :) Vallahi üzülmedim. Kitap dışı bir şey olsa bir burukluk olurdu tabi arada epey bir fark var ama neticede kitap bu :)

      Sil
  15. blog keşif etkinliği sayesinde buldum bloğunuzu bende beklerim sevgiler...http://balbocuguveannesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. geçmiş olsun olsun , güzel kitaplar :D son kitabı not aldım ben de teşekkürler:D

    YanıtlaSil
  17. Domingo Yayınları'nın epey reklamı oldu bu sayede vallahi payımı isterim :P

    YanıtlaSil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)