19 Mayıs 2015 Salı

Kafası Karışık Blogum 1 Yaşında!!!


20 Mayıs 2014'te Çerkes Sürgünü'nün anısına saygı olarak ilk yazımla yayın hayatına başlayan blogum şu an 1 yaşında!!!! :)




Başlarken "100 kişi takip etse nefesim kesilir" diye düşündüğüm ancak "Google Friend Connect" butonunu eklemediğim için tam 6 ay kimsenin takip edemediği ve ilk takipçim sevgili Gülşah'ın Sihirli Değneği sayesinde takip butonunu eklediğim blogumda şu an 196 takipçim var! Ne mutlu bana :)


6 aydır aktif olarak yazılarımı paylaştığım blogum sayesinde ne kadar güzel insanlarla tanıştım anlatamam!


Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle geçen 1 yılın muhasebesini yaparken sizlere yazıyorum. Fakat tam olarak ne diyeceğimi hangi kelimelerin şu an duyduğum heyecanı ve mutluluğu tarif edebileceğini bilmiyorum. Tek bildiğim , sayısı artan takipçilerimle, yazıya dair motivasyonumun da sürekli artması.

Konu olarak seçtiğim şeyleri bu kadar açık seçik yazabileceğimi aklımdan bile geçiremezdim açıkçası.. Kafası karışık başlayıp "evlenememe hikayemi" yazdığım blogum annem dışında hepinizi gülümsetti sanıyorum :) Blogumun yeni yaşında bir gün sizlere sürpriz bir şekilde "ahali neden evlendim" yazısıyla hitap etmek dileğiyle hepinize teşekkürlerimi gönderiyorum ve diliyorum ki nice uzun yıllar güçlenen bağlarla birbirimizin hayatlarına dokunmaya devam edebiliriz...

İyi ki varsınız :)

Dilek 



 

80 yorum:

  1. sende iyi ki varsınnn=))) arka planını değiştirip o butonu yan tarafa koyarsan daha az göz yorucu olur canım tAvsiye sadece genişliklerin de ayarlanmaya ihtiyacı var =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Blogu kasten dağınık bırakıyorum az biraz özgün olsun adı üstünde "kafası karışık" :)

      Sil
  2. Ne güzel bir heyecan yaaa... Darısı Kahve Yanı'na diyelim :) İyi ki kurmuşsun bloğunu, iyi ki gelmişsin. Nice nice yıllar olsun dilerim ki... Doğum günün kutlu olsun Kafası Karışık Blog :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin!!!! Evet çok keyifli bir karar oldu blog açmak ve hiç tahmin etmediğim şeylere vesile oldu bu blog! Sen ve senin gibi çok kocaman yürekli şahane kadın bloggerlerla tanışmak inanılmaz bir şans oldu benim için! Sebebini çok iyi biliyorsun ;)

      Denk geldiğimiz güne şükür!!! Blog vasıtasıyla tanıştığım sen ve senin gibi insanlar bana hala umut var dedirtti. Dilerim canlı canlı tanışmak ve sohbet etmek fırsatımız da olsun :)

      Sil
  3. Blogunun doğum günü kutlu olsun. Umarım daha uzun yıllar aynı istekle yazar, bizlere de o güzel yazılarını okuma mutluluğu verirsin. Kalemine kuvvet :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Ne mutlu yazılarımı sizin gibi bir kesim okuyor :) Dilerim uzunca müddet yazarım ama yazılarım şekil değiştirip "neden evlendim" olur :P

      Sil
  4. Tamamen seni yansıtan bir blog ''kafası karışık'' :)) O izleyiciler butonu ekli olsaydı şimdi kaç yüz izleyicin vardı kimbilir :) Yeni yaşı kutlu olsun blogunun canım daha nice yaşlara hep birlikte ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Değil mi ya? Yok sanmıyorum yüzlerce izleyicim olacağını o kafamın karışıklığına dalalet aslında :D Hayır insan eklemez mi butonu? Ama bihaberdim :D Kaldı ki 196 kişinin de beni kaale alıp takip etmesi hala şaşırtıcı bir durum benim için :)

      Çok teşekkür ederim. Hep birlikte bloglarımızın yeni yaşlar aldığını görelim inşallah!!! :)

      Sil
  5. Kendine haksızlık etme sen gerçekten izlenesi bir bloggersın :) Ve evet inşallah hepimiz görürüz o günleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Çok onur verici yorumlar bunlar. Göreceğiz o günleri sen yeni keşfin kozmetiklerle güzellik kaynağımız olacaksın ben de mutlu bekarlığın sırrını yazacağım (gerçi bu süreç kısa sürsün umarım :) İyi ki varsınız hepiniz!

      Sil
    2. Mutlu bekarlık mı?! benden fazla ihtisas yapmış olamazsın :)Benim hiç umudum olmamakla birlikte kısa sürmesini diliyorum yinede :)) Bu güzel sözlerin için bende sana teşekkür ederim, sende iyi ki varsın ve yazıyorsun...

      Sil
    3. :)) Neden evlenmediğimi yazarım ben de madem :D Ama bu doğum günü dileğim kabul olsun ve artık tersine çevireyim yazılarımı :) Severek takip ediyorum seni rica ederim teşekküre gerek yok :)

      Sil
  6. Evet tersine dönsün artık :)) Bir gün olacak ama hangi gün kimbiiilirr :) O yazıyı bana yazdırmasın Allah diye dua edeyim bari bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu nasıl güzel bir dilek böyle :)) bende koskocaman bir AMİNNN diyorum, en kısa zamanda İNŞALLAHH :)

      Sil
    2. :))))))))))))) Yazdırsın bence! Sevgiden yazdırsın neden evlendim yazılarını ve kelimeler yetersiz kalsın inşallah! İkimize de tarifsiz aşklar diliyorum güzel kız yazalım o yazıları ;)

      Sil
    3. Bu dilek en kısa zamanda kabul olsun inşallah! :)

      Sil
  7. Nice mutlu yıllara. :) Blogunla birlikte, mutlu bir ömür dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bunu sarı bir kedinin ağzından duymak ne hoş! :D

      Sil
  8. Dilek'cim blogunun yaşı kutlu olsuuunn daha nice 196 izleyiciler diliyim önce:) iyiki açmışsın blogunu da bizlere yazıyorsun.blogunun yeni yaşı için şunu diliyorum bu sene içinde blogunda evlilik yazıları görelim sen bize evliliği öv ve heveslenelim :) güzel yazılarını hep okumak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çisem'im çok teşekkür ederim hala inanamıyorum 1 yaşına bu kadar güzel insanlarla girdiğine blogumun :)

      Sil
  9. Nice postlara, bizden nice yorumlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim evet yorumlarınız beni inanılmaz mutlu ediyor. Yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler! :)

      Sil
  10. Hayırlı, uğurlu olsun. Nice güzel senelere nice güzel yazılarla girersin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Sizlerle uzun seneler geçirelim diliyorum blogda. Yalnız bırakmayan herkes iyi ki var! :)

      Sil
  11. nice mutlu yıllaraaa o zaman bloglar eskisin hatunlar hep genç kalsın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler!!! Evet evet her şey eskisin biz hep genç kalalım e mi? :D

      Sil
  12. Dilekçe,
    Dilekçe,
    Dilekçe.
    Bi sene mi yuh abi ya:)
    Çok iyi olmuş ama gülümsemen de daim olsun hatun.
    Yani mutlu ol ki mutlu olalım diiiymi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkürler! Evet 1 yıl geçmiş yapamam diyordum ama bir dolu harika insanla tam 1 yıl! Çok teşekkür ederim. Hep gülelim birlikte gülersek daha mutlu oluruz! :))

      Sil
  13. İçten yazılmış her yazı karşılığını okuyucusuyla bulur bence :) Blogunuzun yaş günü kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok teşekkür ederim! Ne mutlu bana çok harika blogger arkadaşlarım var! İyi ki varsınız nice yıllarımız olsun birlikte :)

      Sil
  14. Doğum günü çocuğu doğum günün kutlu olsun emi. Daha nice senelere blog yazılarını göreceğiz inşallah. Alıştın mı bir kere illet gibi bir hastalık misali tutulup kalıyorsun ve sürekli bir şeyler yazıyorsun. Yazdıkça yazasın geliyor ve bir bakmışsın o da ne? Kocaman bir sene geçmiş. Maşallah sana :D

    Dur ya. Ben en iyisi bir pasta yapıp yollayacağım. Hazır adresi bulmuşken kendimi bile postalarım ya ben neyse hahahaha :D
    hepi börtdey bacim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumun en güzel kazanımlarından birisin İnci! Birlikte nice yıllara :D
      Evet evet sen gel adresi biliyorsun artık :D

      Sil
  15. Tatlımm benim bloğunu ve yazılarını severek okuyup takip ediyorum, nice senelere, daha çookkk yazını okuruz inşallah ;)) Muahh...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oluyorum bunları duydukça çok teşekkür ederim :)

      Sil
  16. İyiki doğdun Kafası Karışık diyeyim o zaman:)
    Daha nice bol yazılı yaşlara inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep birlikte nice yaşlara diliyorum! Çok teşekkürler :)

      Sil
  17. İlk yazını okumuştum eklediğimde... Senden bi de çerkez kültürünü, adetlerini alaycı yorumunla anlattığın bir yazı bekliyorum haberin olsun.
    Nice yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çerkes Kültürünü alaycı yorumumla anlatamam ki ama çok seviyorum ben kültürümüzü. Bazı adetlerimiz fazlaca zorlayıcı farkındayım ama bizim ana vatanla tek bağımız onlar sayesinde tam 151 yıldır bir parça özlem dindiriyoruz.. Fakat senin için bir şeyler yazmaya çalışacağım bir yengem var azıcık onu taşlayabilirim bak :D

      Sil
    2. İnsan sevdiğiyle de dalga geçer... geçmez mi? küçültmek, acı acı taşlamak değil amaç.
      E zaten kültür o ilginç karakterlerde can buluyor. kendi çevrenden yaşadıklarını falan merak ettim.tanıdıklardan falan biliyorum biraz aslında ama her yorum her bakış farklıdır. kitabi bilgiler istemedim korkma :)

      Sil
    3. İnsan vatanından zorla koparılıp farklı bir kültürde yaşamaya mecbur edilen dedelerini, babasını görünce o en sevdiğine karşı daha hassas daha korumacı oluyor. Ne istediğini biliyorum. Yapabilirsem yazarım fakat diaspora insanı bu konuda hassastır o nedenle blog vasıtasıyla hiçbir akrabamı da yakınımı da üzmek istemem. Bizim gülümsediğimiz şeyleri farklı algılayan insanlar çıkacaktır içlerinde yaşadığım için biliyorum hassasiyetim de biraz ondan..

      Ben farklı şeyleri yazmaya devam edeyim en güzeli :)

      Sil
  18. Şu onay sistemli bloglara da hiç ayağım çekmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok komik bir hikayesi var bir gün yazarım hak vereceksin bence :)

      Sil
  19. nice yazılara, bol takipçilere , daim olsun dileğiyle , blogunuzun yeni yaşı kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! Nice yıllar yazabilmek ve sizlerle birlikte olabilmek ümidiyle :)

      Sil
  20. Mutlu yıllar Dilekçe'meee!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En sevdiğim takipçim mi gelmiş? Hep beraber nicelerine cannn!!! :)

      Sil
  21. Blog aleminde nice nice güzel senelere erişelim inşallah Dilekcim, kutluyorum seni de bloğunun yeni yaşını da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin diyorum ve teşekkür ediyorum :) Hep birlikte nice yıllarımız olsun :)

      Sil
  22. Favori bloggerlarımdansın canım.Nice yıllara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allahım ne mutluluk bu! Çok teşekkür ederim. Ben de senin blogunu severek takip ediyorum emin olabilirsin karşılıklı hisler :)

      Sil
  23. Canım nice yıllara inşallah, yazıların daim olsun :)

    YanıtlaSil
  24. Nice Yıllaraa :)) İnş benim blogum da bu günleri görür :=)

    YanıtlaSil
  25. Çooook teşekkürler! İnşallah hep birlikte nice yıllara diyorum :)

    YanıtlaSil
  26. nice nice yaşlarınız olsuuuun!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederimmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Hep birlikte olsun :)))

      Sil
  27. Nice yaşlarınıza blogum daha çok yeni acaba benim blogum görecek mi bu günleri :) :)
    Madamoje

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Emek verilen her şey karşılığını buluyor eminim ki blogunuzun nice yılları olacaktır ben de takipteyim sizi artık çok sevgiler ve başarılar diliyorum :)

      Sil
  28. Ay ne güzel aynı heves ve heyecanla nice yıllar yazman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nil! Hep birlikte nice yıllar yazabilmeyi dilerim :)

      Sil
  29. Nice yıllar boyunca yaz inşallah. Bu arada darısı benim blogumun başına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım benim hep beraber yıllarca yazalım dilerim :)

      Sil
  30. Sıradan olmayan blogunuzu severek takip ediyorum nice yaşlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ne hoş bir iltifat bu gurur duydum :)

      Sil
  31. Blogunun hiç de kafası karışık değil :) Aslında çok sistemli ve dengeli paylaşıyorsun herşeyi. Baksana ben kitap ve makyajı bir arada yürütemedim :D :D Halbuki tema ortada ama birbiriyle zıt içerikler oldu sanırım... :/
    Senin bloğundaysa herşey birbirine tam uyuyor. Ne konudan bahsedersen bahset güzel duruyor, bütünü bozmuyor...
    Hep böyle, harikasın...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim aslında senin de öyleydi. Enazından benim için. Baktığımda hiç de farklılık arz eden parçalar görmüyordum. Seni çok sevdiğimden zaten öyle de olsa tölere ederdim ben :)

      Çok mutlu ediyor yorumların çok uzun zaman birlikte yazalım inşallah :)

      Sil
    2. O senin hoş bakan yaklaşımından canımcığım, aslında olmamıştı o iş, içime de sinmiyodu. Bir kitap paylaştıktan sonra lay lay lom deyip toniğimi, kremimi paylaşmaya çekiniyordum. Yayın yapamaz hale gelmiştim artık :)) Ama sen her halimle kabul eden arkadaşlarımdan olduğun için sorun etmiyordun tabi, çok sağol canım...
      Daha yıllarca birlikte yazalım bloglarımızı :)

      Sil
    3. Dediğin gibi her halinle kabulümsün :) Evet evet nice yıllara bloglarda buluşalım! :)

      Sil
    4. Selam,
      Bligunuzu yeni yeni keşfediyorum, ilk hafif bakışım olsun, başlıklara da göz atmam olsun beğendim. Çok güzel blogunuz :) 1 yaşını doldurmuş daha güzel 1 yaşlara doğru emin adımlarını atıyor.. Darısı benimkine ve ben gibi başka blog yazarlarına :) Tekrar kutlarım :)

      Sil
    5. Merhaba Sevgili Oğuz,

      Yorumundan sonra baktım henüz gencecik bir arkadaşmışsın. Çok sevindim blog yazıyor olmana :) Uzun uzun senelerin olsun blogger olarak :) Buarada yorumunda bir sıkıntı görmedim ben 2. yorumunu bunu yayınladıktan sonra gördüm ama dediğim gibi gayet normal bir yorumdu hiç sıkma canını. Bloguma HOŞGELDİN! Hep gel olur mu? Çok sevgiler :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)