16 Mayıs 2015 Cumartesi

"Ayakkabısı bile erkek arkadaşımdan daha yakışıklıydı" Peki Çirkin Ölsün mü?




Bu yazı, yazıya konu olan Mehmet'e ve onun özelinde kendisi üzerinden yapılan şakaları duyunca gülümseyerek eşlik edebilen, kompleksi olmayan herkese bir de  yazı içinde geçen (konuşmalarını harmanladığım tek kişiye indirgediğim) ancak kimliğini deşifre etmek istemediğim 2 dünya tatlısı kız arkadaşıma atfen yazılmıştır :)  Kızlar iyi ki varsınız. Sayenizde son zamanlarda epeyce gülüyorum :)


Bir de Esçisem blogun güzel ve de iyi kalpli sahibesi Çisem'ime armağanım olsun :) 



Ah unutmadan bir de bu yazıya ilham olan İtalya Milli Takımının asil ve yedek oyuncularına atfen yazılmıştır :) 

Bu çirkin yazıyı ikis hariç bolca güzel fotoğrafla süsledim azıcık gözlerimiz bayram etsin kızlar!!! :D


Futbol sever misiniz? Ben BAYILIRIM! Hele İtalya Ligi Serie-A favorimdir. Geçenlerde Juventus Kalecisi Buffon'un hesabından bir fotoğraf düştü ana sayfama.. Görür görmez sadece "Allahım neden beni İtalyan yaratmadın rabbim?" diyebildim :(( Yani bir takımın ilk 11 hayır onu da geçtim yedekleri bile bu kadar insanüstü olabilir mi? 



Fotoğrafı Facebook hesabımda paylaştım ve bizim kızlarla koalisyonu kurduk hemen " O güzel adamlar atlara binip İtalya'ya gittiler" temalı sohbetin ortasında bir arkadaşımdan gelen soru,


Duygu "Dilek Mehmet kim?"

Dilek "Ay bilmem Mehmet kim?"


Duygu "Ya şu senin arkadaşın fotoğraflarını beğenip duruyorsun ya! (bir buçuk yılda iki fotoğrafını beğendim)"



Dilek "Ay bilemedim"



Duygu: "Ya yakışıklı bir çocuk var ya hani Sinan Akçıl'a benzeyen?!"


Dilek :"Anlamadım iltifat mıydı bu dalga mı geçiyorsun? Sinan Akçıl? Kim o yahu gidip sileyim!"

Duygu:"Ya Mehmet işte azıcık da Justin Bieber'a benziyor hani ya. Mehmet ....... ......... var ya be onu diyorum. Kızım kim o?"

Dilek: "Haa aman ya  bir arkadaşım o. Sen hayırdır? ;)"

Duygu: "Ne kadar itsin Dilek. Akraban olsa dakikasında tanırdın değil mi?  Kim o diye 40 dereden su getiriyorsun. Korkma başım bağlı zaten bir bakıp çıkacağım çok kalmayacağım yani..." 




Dilek: "Kız yok hiç alakası yok hem de. Ayrıca da seviyorsan git konuş yani :) Niye sordun ki sahi onu söyle." 



Duygu: "Ya Dilek çocuğa baktım. Sonra tekrar baktım. Allah aşkına o nasıl çocuk öyle? Çocuğun gömleği bile yakışıklı.. Ayakkabısı İsmail'den yakışıklı  ?! (İsmail erkek arkadaşı buarada. Ben hala gülüyorum Duygu'nun bu dediğine. Aklıma geldikçe de güleceğim eminim:) 



Dilek:" Ne işin var madem çirkinle?"











Bu da beni düşünmeye sevk etti, Oğuz bir pabuç suratlı bile değilse.. Hakikaten dış görünüş önemli miydi? Yoksa ruh güzelliğini bize o kadar dayattılar da içinden çıkamadık mı?

Duygu'ya 


"Canım fotoğrafını Mehmet'in ayakkabılarına gösterdik ama seni beğenmediler. Üzgünüm :( "

Duygu: "Hahah kızım o ayakkabılar beni beğenmedilerse kesin gaydir! Beni beğenmeyecek karşı cins mi var be!"

Bu da güzel bir saptama değil mi ama? Hakikaten bir erilin bir dişiyi beğenmemesi halinde akla gelen ilk olasılık gay olduğudur. Yani tipi, tarzı hiç sorun değil :D "Kesin gay Duygu'cum kesin :)"



Duygu: "Eee Mehmet nasılmış?" 



Dilek: "Mehmet dişçiye gitmiş. Sana da selamı var". 



Tabi o esnada ne alakaysa Mehmet'in dişçisini Duygu'ya gösterdim.


Duygu'dan gelen tepki "Allahım adamın öte berisini geçtim dişçisi bile yakışıklı! Kızım bu nasıl kader? Biz bu çirkinleri elimizle koymuş gibi nasıl bulduk Dilek! Neden ya neden yani şu dişçi.."

Dilek: "Bilmem ki kuzum yani, Vin Diesel'le Paul Walker'a bak. Leonardo Di Caprio ile Tobey Maguire'e bak ya da en olmadı Tekila ve Bonetti'ye bak.(Tamam Tekila bir köpek ama  yakışıklı bir köpek bence) Erkek camiasında bilmediğimiz bir kural herhalde yakışıklı adamın kankası da yakışıklı olur.. Dişçi de hoşmuş evet.. Hmm.."



Duygu'yla yaptığım bu konuşmanın akabinde adeta bir aydınlanma yaşadım.. Hepi topu 4 adet olan eski erkek arkadaşımı düşündüm. 

Annemin "Kendi güzele doyulur da huyu güzele doyulmaz repliğinden mi? Yoksa önemli olan ruh güzelliği mottsundan mı? Ya da eşeği altın semerle ilişkilendirdiklerinden mi bilinmez (eşeğin bu benzetmelerle alakası yok biliyorum) hayatımdaki tüm adamlar "resmen" for English: "officially" hatta daha da vurgulayayım çirkinlik derecelerini şöyle ki "Türk Patent Enstitüsünce" çirkindi.. Buarada cidden tipin benim için hiç önemi yoktu. Hala da yok.. Peki neden?

Kadınların çirkin adam seçmelerinin sebeplerini irdeledim. Sırf amme hizmeti kendim için yaptıysam namerdim belki aranızda ben gibi Stokholm Sendrom'lular vardır ya da çirkin erkek seven kadınların beyin loblarını anlama çabasında olan erkekler vardır dedim. Minik bir yardım kabul edin malum 3 aylar sevaptır. İyilik et denize at :) 



1) Çirkin aldatmaz: Çirkinlerin doğaları gereği kanaatkar olması beklenir. "Hayır o pabuç suratla bir kız bulmuşsun bir de aldatıp ay dur ya nereye aldatıp? Sen kimsin ki ikinci kızı da bulup alengirli 70ler sineması çeviresin? Sen adam mısın? Hitler görse "tanrı soykırımı korusun!" deyip yakanı bırakmazdı. Kanaat et, evinin erkeği ol kır dizini otur.. " Çirkin de insandır fakat adı üstünde, çirkin bir insandır. O nedenle mottosu "kanaat candır" olmalıdır. Beklenendir, aksi hüsrandır.. Bu türün "ay aman biri göz koyar mı?" tarzı sıkıntıları da olmaz hem. 

2) Seneler geçtikçe çökmesi hayal kırıklığı yaratmayacaktır: Adamım zaten bu tiple bunca yıl gelmiş. Buna şükür bir bu kadar yıl da az daha çirkin yaşasa ne olur ki? Zaten alışığız yani bir mucize beklemiyoruz. Ya yakışıklılar? Çöken göz kapakları, küçülen yeşil gözler, kırışan ama karizma katılmana o surat :( Yaşlılıkta torunların dedenin gençlik fotoğraflarına bakıp "ay ne hoş adammış" temalı hayal kırıklıkları filan. Çirkinde bunların esamesi okunmaz.. Ay yemin ederim çirkinlik avantaj yahu en azından tasası yok.. Şahtım şahbaz oldum demez yani adam. Hali hazırda adam zaten her dem başvezir ötesini isteyenin kellesi gitsin..

3) Kendisiyle dalga geçebilir: Şimdi çirkin adamlar konusunda doktoram olduğu için arada sadece bir adet sarışın, mavi gözlü adam gördüğüm için mukayese melekem devreye giriyor.. Çirkin adam her dem kendisiyle dalga geçebilirken. Yakışıklı adam karizmasına halel gelmesin peşinde her dem kazık yutmuş gibi dolanır.

Kendine "gözünün üstünde kaş var aslanım" dedirtmez. Benim gibi "ay aman az dalga geçeyim, açığını yakaladım espriye vurayım" diyen bir tipseniz o yakışıklı sizi bir yudum suda boğar ve bu da ilişkinizin sonu olur. Ama çirkin öyle mi? Canım çirkin! Canımın içi çirkin! Sen de affet rabbim de affetsin 6 yıl hayatımın en pis esprilerine malzeme oldun. Töbeler olsun daha da seni üzmeyeceğim çirkin...



4) Çirkin erkek bakımına kafa yormaz"metroseksülliğe" mesai harcamaz: Abi çirkin diyorum daha ne diyeyim? Adamın "seksüel" diye adlandırabileceğiniz bir yanı yok ki...Der ki "malzeme bu. Bu surata süreceğim hangi krem beni ihya eder?"

 Çirkin adam aynı zamanda "kendimi ele vermeyeyim" çabasında değildir. Bakımla saklayacağı bir şeyi yoktur. Hamur belli yani.. O nedenle boşverir, haklıdır, baş üstünde yeri vardır.. Yormaz.

5) Çirkin erkek esprilidir: Yakışıklı adamların komik olduğu hikayeler o kadar azdır ki. Bakıldığında tüm erkekler çirkindir aslında. Yakışıklı adam zaten "kızım ben yakışıklıyım daha da sana şebeklik mi yapacağım. Çay var içersen yol var gidersen" duruşunu sergilerken. Çirkin adam hep komik olmalıdır. Hayır neyiyle rest çekecek ki en fazla "çay var içersen, şeker var eklersen" deyip sempati kazanabilir. Elden geldiğince şebeklikler yapacak ki hayatında bulup bulacağı eril olmayan üstüne üstlük nefes alan diğer organizmayı da kaybetmesin...

6) Çirkin erkek tatlı dillidir: Başka alternatifi var mı? Çirkin doğarak her kaprisi çekmeye mecbur kalması tanrısal bir yazgıdır. Bu allahın ona verdiği bir beladır.  Vaktiyle ana babasına edilen bir bedduanın aileye bir şekilde uğramasıdır..Yazık ne yapsın tatlı dilli, güler yüzlü ey ceylan gözlü kategorisinde yarışmak zorundadır. Aksi takdirde af yoktur. "Hem çirkinsin hem kaprisini mi çekeyim?" olacaktır şimdi durup dururken bir arızaya, düzen bozmaya ne gerek vardır?


7) Çirkin erkek güzel yemek yapar: (Kendi tanıdığım çirkin erkekler özelinde konuşuyorum) O kadar yani hunharca çirkindiler ki, anneleri evden erkenden uçmalarına izin vermişti. Hayır kadın da belli bir noktadan sonra (allah affetsin) dayanamadı tabi o çirkin oğlanı evde göre göre. (Sorry Oğuz) Neyse hep bekar ve "yalnız" yaşadığı için, bir sürü değişik ve lezzetli yemek bilmektedir. Ama bu da makus talihine bir son verememektedir.

8) "Aman da benim paşa oğlum" diye büyütülmemiştir: Öyle olsa sorarlar zaten o anaya "Ayol ne paşası. İyi misin ahretliğim? Senin oğlan bildiğin çirkin farkında mısın?" diye... Hadi tamam böyle olmasa bile ana yüreği "ay zaten çirkin kendine güveni olmasın azıcık ezikleyeyim de ileride bir yuva neyin kurabilsin. El kızını üzüp, kaçırıp iyice başıma kalmasın" diyerekten kendi gerçeğini kabullenmiştir.


9) Birlikte olduğu kadını olduğundan daha güzel gösterir: Sizce açıklamama gerek var mı? Bir güzel ve bir çirkin yanyana yürüyor hayal edin.. Ay en güzel çantadan ve dahi ayakkabıdan bile güzel bir aksesuar:D

10) Korumacıdır: Korumasın da kapsınlar mı? El mecbur!

11) Şefkatlidir: Empati kuruyor tabi. Çirkin olduğu için hayat boyu şefkat kotası dolu gezmiş adam..
:( Bittabi şefkat gösterecek aksinin ne üzücü olduğunu biliyor çünkü.

12) Şaşırmaz: "Hayatım bak ne kadar yakıştı bu saç rengi bana" dediğinizde "Canım aksini hiç düşünmedim zaten o kadar güzelsin ki" der. Kendiniz bile o saç rengini bu kadar iyi taşıdığınıza şaşırırken üstelik..

13) En küçük jestten mutlu olur: Adam çirkin diyorum. O güzelliğinizle atacağınız "günaydın" mesajı bile ciddi ciddi gününü ayacaktır emin olun :) 

14) Kapıdan kovsanız bacadan girer: O kadar ısrarcıdır ki. O çirkinliğinden ısrar eder (zira bulacağı tek kadın cinsini de kaçırmak istemez.) siz erişilmez güzelliktesiniz sanırsınız :D 

15: Duygularını göstermekten çekinmez: Cömertçe hislerini açık eder "vay efendim şımarmasın haspa aman da burnu kalkmasın" demez yani. Hayır dese de bunları yaka mikrofonuna der size asla duyurmaz. Yani mecbur yapacağı başka bir şey yok. Başından beri dediğim gibi "adam çirkin" ne yapsın..


16: Çünkü siz o kadar güzelsiniz ki: Bu tür size bakıp bakıp "ulan bu halimle bu kız benim yanımda bari sağlam kazığa bağlayayım" zihniyetiyle arka arkaya güzelliğinizi vurgulayan iltifatlara boğar sizi "ver o güzel ellerini üşümesinler", "o güzel saçların ıslak ıslak gezersen olacağı buydu" , "o güzelim ses tonunla bağırsan da ninni gibi gelir" vay efendim"dişlerin ne kadar güzel hep gülümse lütfen" ve muadili o kadar çok cümle kurar ki, ondan daha  güzeline meyledesiniz gelir ama aynı tınıyı duyamayınca bumerang gibi dönersiniz çirkine. "Çirkin ama hakkıyla seviyor adam" diyerekten.. Tek tek basaraktan bade süzerekten..

17: Çirkin adam devrimcidir: Ay yazık ya o kadar çirkin ki, hayatınızı varlığıyla güzelleştirebilmek( töbe yarabbim ironiye bak!) için her daim kendini yeniler. Toplu bir devrime tabidir.. Hey kurban olduğumun adaleti :(



18: Çirkin bahtıdır: Gerçektir ve aslına bakarsanız pek de açıklaması yoktur

19: Şirinlik muskası?: Çirkin eril fikri tüm açıklamalarıma rağmen hala akıl dışı geliyorsa bu ihtimali de düşünün ne bileyim yani büyülemişse belki sizi :D

Çirkin sevgiliniz oldu mu hiç? Bir de sizce bir kadın ya da erkek neden çirkine meyleder? O ufuk açıcı yorumlarınızı bekliyorum ahali :)

Buarada bugün bir Zeki Müren animasyonu izledim o andan beridir de üstadın şarkılarını dinliyorum art arda. Sizinle de bu yazıya uygun çok sevdiğim birini paylaşmak istedim, AŞKIN SIRRI BİLİNMEZ! İnsan çirkine de meyleder ya hayırlısı bakalım :D



*** Görseller internetten alınmıştır.


48 yorum:

  1. Gayet yerinde tespitler, çözmüşsün bu işi. Hatta bir ara sosyal sorumluluk projesi olarak "çirkin erkekleri yaşatma" kampanyası başlatacaksın sandım. :)

    Bir iki tespitle de ben katkıda bulunayım o vakit
    Çirkin bahtı açıklanabilir, şans diye birşey yoktur, bunu kendi yaratır insan.Çirkin adamın kadınlara ulaşabilmesinin tek imkanı beynini geliştirip,çok çalışıp vs statü atlamaktır. Statü atlayınca parası olur parası olunca statüsü yükselir dolayısıyla kendine güveni olur. Bütün dişiler de önce bunlara bakar.
    Aynı adama sırayla pahalı bir takım elbise, bir de mavi yakalıların üniformalarından giydirip vitrine koymuşlar, kadınlara sormuşlar "hangisi daha çekici" diye, tamamına yakını takım elbiseliyi seçti. Gerçek hayatta da bu böyle. Akılcı.

    Kendisiyle dalga geçmeyen, geçse bile başkalarının dalga geçmesine tepki veren kompleksli insanlar sadece sıkıntı verir bir konuşursun, iki konuşursun üçüncüde vurursun tekmeyi. Ayrıca bu insanlar kendi içine bakmazlar suçu daima karşı cinste ya da başkalarında aralar. İşte senin de değindiğin gibi çirkinlerde empati yeteneği gelişmiştir. Bir kadını kaybetse bile "beni neden sevmedi" demez" "zaten ona layık değildim ki" der. Böylelikle diğer seferde daha azimli olur günün birinde duvarı deler.:)

    Ayrıca şu göz koyma olayı çok farklı, başka kadınların erkeğe göz koyması çoğunlukla o erkeğin yanındaki kadınla boy ölçüşmekten ileri gelir. Rekabet yani "Ben daha güzelim beni seçti" diyebilmek...

    İşin özü neymiş:kadınlar "işlevsel olana" meyleder(bilimsel olarak kanıtlanmıştır), görüntü erkeklerin meyledeceği(bilimsel olarak kanıtlanmıştır.) aptalca(valla öyle, çirkinim diye demiyom bak :) )bir zımbırtıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunla renk kattın çok mutlu oldum. KOCAMAN TEŞEKKÜRLER! Ah o statü meselesi o kadar doğru ki.. Ay ama benim çirkinlerde o da yoktu :( :D

      Kompleksliler beni de inanılmaz yoruyor tekme konusunda o zaman aralığım bile kısaldı..

      Of evet ya aslında o kadının kadına ettiğini akrep etmez değil mi? Sırf kendini kanıtlama çabasında diğer kadının erine göz koyanlar da var çok haklısın.. Dişiliğimden hicap duyduğum andır :D

      İşlevsel candır demek ki :D

      Buarada çirkini yaşatma kampanyası şahane fikir hemen Change.org'da başlatayım bunu :D Ama önce "Çirkinler çaldıkları yıllarımı geri versin" diye bir kampanya yapsam? :D

      Çok tatlısın. Çok sevgiler :)

      Sil
  2. Keyifle okudum vallahi :) Şimdiye kadar olan erkek arkadaşlarım arasında çokta yakışıklı olduklarını düşünmüyorum. Ama Allah için saygı ve güveni bana verebilmişlerdi ki bir şeyler yaşamıştık. Ama insan bari şimdi gelecek olan azıcık iyi olsa da gözüm gönlüm biraz açılsın diyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Burçak :) Ay evet insan artık bir milat olsun da "güzel adam" göreyim istiyor çok haklısın. O zaman tez vakitte güzel adamlarla yollarımızın kesişmesini diliyorum :D

      Sil
  3. Ortanca sevgilim demişsin ya oradan itibaren koptum kız bunlar kardeş mi ne ortancası :D Bu arada orta halliler candır hem etinden hem suyundan hesabı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Yok aman hem çirkin hem kardeş olsalar düşünsene curcunayı. Bihter Yöreoğlu olmayayım şimdi :D Orta halli tam memuriyet gibi ne az ne çok :D

      Sil
  4. Bu kadar saptamayı nasıl yaptın Dilek ya helal olsun :)
    Hadi kızlar en ufacık güzel söze kanar,çirkiniyle de yetinmesini bilir diye belki çirkin erkek güzel kızı bir derece anlıyorsun da, peki bu dışarda sürüsüyle gördüğümüz şişko ve hiçbir alımı olmayan kızların yanındaki bir içim su erkeklere ne demeli? Bence bilimde yeni bir teori konusu olabilir bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktora yaptım diyorum yahu :D

      O kızlar "şükürcüdür" yormaz kuzum.. Yanlarında gördüğün yakışıklı ay parçaları da güzel kız kaprisinden yorulmuş ve kafa dinlemek ister. Al bu çirkin adam denklemini çirkin kıza da uygula da bak ay büyük rahatlık.

      Tavsiye ederim "çirkin is the best!" :D

      Sil
  5. Ay Dilek yaaa kahkahalara boguldum hele o Duygu'nun tepkileri koptum resmen :D Okurken kendi kendime guluyormusum gibi gorunsemde sonuna kadar okuyup bol bol guldum sayende cok tesekkurler :) ibretlik tespitler gercektennn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Canım Berika çok teşekkür ederim :D Kod adı: Duygu komiktir evet :D Çok sevindim güldürdüğüne :D Zaten bu benim çirkin bahtım annem dışında herkesi güldürüyor.

      Anne söz yakında evleneceğim bak söz diyorum :P

      Sil
  6. Yine bir pilot hikayesi :D
    Hadi ama gel üzme beni gidelim çiçeğimizle isteyelim şu oğlanı ne dersin ? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine derken Mehmet sadece arkadaşım hatta arkadaşlarımın dişçisine dahi göz koyduğu bir arkadaşım :D

      Lütfen benim bacım halkı infiale sürüklemeyelim :D

      Sil
  7. Oncelikle yazında adımı görünce 32 diş sırıttım cok tesekkür ederim,sen yaz hep valla mutlu oluyorum :) Şimdi geleyim senin tezini çürütmeye gerçi istisnalar kaideyi bozmaz derler neyse :)benim cirkin ve cirkin biten bir iliskimi yazıcam :) 1.çirkin aldatmaz diyorsun aldatıyor hemde o cirkinlikle aldattıgı icin daha cok uzuluyor insan sen cirkinsin nasil aldatirsin beni de diyemiyorsun :)

    2.kendisiyle asla dalga geçtirmezdi ama devamlı kendisinin cirkin oldugunu vurgulardı ve buna ragmen oldukca bakımlıydı ben dışarı cıkmak icin 20 dakkika harcıyorsam o 1 saat saçıyla ugraşır ne giyicegiyle ugrasmaktan beni bekletip beni deli ederdi.dedigin gibi komikti asıl bomba annesiydi benim icin o tipe bakıp yakışıklı oglum bi tanecik oğlum annesinin aslanı oglum diye benim yanımda severdi e bende severdim o zmam bisi diyemezdim :D benim icin huy onemli idi o zman...benim hatam yok mu tabiki var her insan begenildigini hissetmek ister bende gittim ovdum yukseklere çıkardımm sırf annesinden gordum hosuna gidiyor diye karizmasın yakışıklısın falan diye :D korumacı kıskanc ve empati yoksunuydu :) burnundan kıl aldırmaz ve ve ne hissettigini asla anlamazdım tam bir poker face'ti kendisi :) Allah icin cok sanslıydı 4 ayak ustune dusmesini cok iyi bilirdi iste sonunda aldatıldım ve bitti gitti :) ayrıca bosuna italyan erkekleri sevilmiyor bi italyaya tur falan mı düzenlesek biz ne yapsak :) bana simdi sorabilirsin bu huyda birini nasıl sevdin diye valla bende cok dusunmustum cevabı hic bulamadım seytan tuyu vardı galiba :) cirkinler egoları icin herseyi yaparlar benim gozumde cirkin erkege asla guvenmem bir daha :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Çisem'im sen güzel kalbinle hep yeri ayrı blogger arkadaşlarımdan olacaksın emin ol :) Tüm yazılarımı üstüne al lütfen bundan sonra da :)

      Yani haklısın istisnalar da var ama seninki tam bir yüzsüzmüş! Bu kadar güzel ve üstelik de iyi kalpli bir kızı aldatmak? Annesi yaşı itibariyle kördür diyorum da kendisinin yaptığı bu komediye hiç bir savunma getiremiyorum..

      Sanırım ne oldum delisi oluyor çirkin erkek bir müddet sonra.. "Nasılsa bu kadar güzel bir kız benimle ilgilendi ya başka güzel bir kızı da kandırabilirim" diye düşünüyor ama çekirge en fazla 3 kez sıçrar..

      Ah İtalya ben doyamıyorum ya onlara bakmaya ay gidelim vallahi! Dünden hazırım ama ben de gitmeye :))))

      Sil
  8. Kendimi en yakın hissettigim kisi olarak sende hep benim icin farklı olcaksın :*** :) Benle gelecek 3 kisi var ekibi kabul edersen super vakit gecirebiliriz ve bu dedigimde ciddiyim :) iyi olmak bazılarına yaramıyor malesef istiyorlarki hep kullanılsınlar neyse fazla anmıyım ne olur ne olmaz :D her zaman derim eden bulur içim rahat... bu arada instagramın var mı twitter adınla aradım taradım bulamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Ne büyük bir mutluluk benim için bu! :)

      Evet haklısın çok enteresan insanlar var maalesef insan ilişkilerinde geçerli bu kadın erkek farketmiyor ne yazık ki :((

      Programı maillesene bana ya uyarsa elbette çok isterim canım benim :)

      Bugün 2. kez soruluyor ama yok benim Instagram hesabım :( Bir blogger olarak edinmem gerekiyor artık sanırım :)

      Sil
  9. Keyifle okudum hele de çirkin adam seneler gecsede çökmesi hayal kırıklığı yaratmaz kısmı süper :)

    YanıtlaSil
  10. Duyduğuma göre pilotlar 40 bin lira maaş alıyormuş. Mehmet'ten hoşlanıyorum sanırım. Ona haftada 21 saat çalışan eli yüzü düzgün bir öğretmen hanım kızla tanışmak isteyip istemediğini sorar mısın lütfen? Yabancıya giderse üzülürüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vay arkadaş doğruluk payı ne onun? Hee Mehmet dün internet bankacılığı neyin diyordu zaten.. 40Bin? Ben o paranın 5'iyle dernek kurar ayda iki okulu ihya ederim..

      Ya Pabucumun Leydisi çok özür dilerim ben ona uzun zamandır açılamıyordum gidip aşkımı itiraf edeyim sana da 40bin kazanan bir başka kankasını ayarlamaya çalışırım :D

      Sormam yani sorry.. Sahi aslı var mı kız o 40binin? :P

      Sil
  11. Merhaba :) Resim Defterimde yorumunu gördüm ve şöyle bir bloğunu göz atayım dedim ;) İnanırmısın bilmem ama yazılarını çok beğendim...
    Bu arada benim bloğada beklerim gelirsen çok mutlu olurum karşılıklı takipleşiriz birbirimizi ne dersin ? Galiba çenem düştü yine ... Görüşmek üzere bu süper yazıları okumaya devam :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Çok teşekkür ederim. Ne kadar sevindim yorumuna :) Tabi ki hemen zevkle takibe alıyorum seni :)

      Sık sık beklerim o vakit bundan sonra :D Çok sevgiler.

      Sil
  12. Çirkin erkeklere güzel bakma nedenleri sıralaması harikaydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sen beğendin ya daha bir sevindim şimdi :D

      Sil
  13. bazı çirkin erkekler çok da yakışıklı ve çekicidir ..:-))

    YanıtlaSil
  14. harika bir derleme olmuş bayıldım. İnsanın şansı güzel olsun gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Kesinlikle allah çirkin bahtı versin.

      Sil
    2. Hepsi doğru -zaman zaman- ama 8. saptamana pek katılmıyorum. annesi pohpohlamıştır, yakışıklı oğlum demiştir, o da inanıp güvenmiştir annesine, onu beğenmeyen kızların zevksiz -ya da lezbiyen :)- olduğunu düşünüyordur
      da olabilir :))
      bu konular ne zaman ankaraya gelecek merak ediyorum :P

      Sil
    3. :D Ay evet bak o da çok makulmüş :D

      Ankara için ilham vaktini bekliyorum henüz hikayenin trajedisini üstümden atamadım ki komedisine geçeyim :D

      En kısa zamanda sizin oradayım ;) Buarada ondan önce denk getirsek de görüşebilsek keşke :)

      Sil
  15. 21 mayıs dolayısıyla mı geliyorsun? görüşelim tabii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah 21 Mayıs... Sizin oradayım derken blogda sizin oradayım demek istemiştim ama Ankara'daymışım gibi olmuş :D Yaza başkent planım var ona da epey var ağustos gibi. Benden önce sen bu tarafa gelirsen kesin haberdar et..

      Sil
    2. Agustos gibi Ankara mı???? Dileeek eylül yap ya o seyahati sen :) seni görmezsem,arşılıklı bir kahve içmeden gider ve tanışamazsak çook üzülürüm ama ben :( ben yazın hep yazlıktayım... Ya da balıkesir /ayvalıga yolun düşer belki oylede olabilir yaniiii :))) acık açık davet ediyorum bak seni ben olsam gelirdim ;)

      Sil
    3. Canım Çisem ne tatlısın sen! Eylülde de gelirim ki Ankara'da çok tatlı bloggerlar var zaten hepinizi görmeyi ben de çok isterim :)

      Buarada 8 haziranda ben de Balıkesir merkezdeyim sen de oradaysan kesinlikle görüşmeliyiz!!!!

      Ben de seni açık açık Sakarya'ya davet ediyorum her zaman başımın üstünde yerin var canım benim :)

      Sil
    4. 7 haziranda seçimden dolayı Ankaradayız ama eger akşam çıkarsak 8i Balıkesirde olabilirim :) bakalım gorusebilecek miyiz . Çok heyecanlandım :) bu arada çok tesekkur ederim insallah bir gün yeniden gelebilirim Sakarya'ya :*

      Sil
    5. Her zaman beklerim seni. Ben de seçim sonrası geleceğim nasipse 10 gün filan oradayım inşallah görüşebiliriz ben de çok heyecanlandım bak şimdi :D

      Sil
  16. yaaa ahaha çıkarımlar olay olmuş bu post kesinlikle korunmaya alınmalı hemen sağ tık engeli koy ve bunun patentini al bence :)) şöyle bir düşündüm de maddeleri okurken erkek arkadaşımla beni birbirimize benzetiyorlar. Laaan dedim soluklandım hemen. Gidip ağzını burnunu kırasım geldi. Yakışıklı değil ama bana benziyorsa falan kendimle ironi yapıyorum şu an. Allah seni napmasın beynim uyuştu hemşiire :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Beğendiğine sevindim. Yok ya sen güzel kızsın birbirinize benziyorsanız kesin o da yakışıklıdır :D

      Sağ tık engeli ne ola ki? Ya bilsem nasıl kısıtlanır yazılarım zira en tırstığım şey bir yerde görmek bunları çok üzülürüm :(

      Sil
    2. widget olarak eklenıyor galıba bende bır zamanlar bloghocam gıbı bır sayfadan bulmuştum googlea blogta sag tık engelı yazınca bırkac sıte cıkıyor reklam yapmıyım dedım :D

      Sil
    3. Azıcık karıştırdım sen dedikten sonra da ekledim hemen :D

      Sil
  17. Çok alem bi yazı olmuş. Bazı yerlerine çok güldüm. Ancak senin tezi çürüteyim mi Dilekcim. Çirkin erkek aldatabiliyor. Hülya güzel Kaya çirkinken onu bile aldattı. Makul erkek çirkin ve fakir olmalı ;)))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah olmaz mı öyle istisnalar da var dediğiniz gibi makul olan fakiri tabi :D Buarad bana güleceksiniz ama Kaya Çilingiroğlu ve Harun Tan'ı pek beğenirim :D Tamam kabul zevksizim :D

      Sil
  18. Çok iyi tespitler .Keyifle okudum yazınızı :)

    YanıtlaSil
  19. Saglam tespitler yapmissiniz yine dilek hanim aynen devam aaristo descartes derken bu arkadaslarin yanina modern zamanlardanda isimler lazim adayliginizi destekleriz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim fakat o derece iddialı değilim benimkisi sadece yaşanmışlıkların mini bir analizi :)

      Sil
  20. Ayıp be dış görünüş bu kadar mı önemli sizin için emin olun herkes çok yakışıklı veya güzel olmak ister fakat doğduğunuzda neyseniz değiştiremiyorsunuz.Hiç bir çirkinde sizin köleniz yada köpeğiniz değil kendi egonuzu tatmin etmek için çirkinlerle birlikte oluyorusunuz köpek gibi dalga geçiyorsunuz bide.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen çeşitli kompleksleriniz var ve çok yalnızsınız zira saat 04:01de yazıya yorum yazmışsınız ama maalesef burada "çirkin" kavramını kullandığımız adamları aslında yücelttiğimizi anlayacak kadar da Türkçeye vakıf değilsiniz üstelik biz çirkin dedik diye kızmışsınız ama adamlara "köpek" diyen de yine sizsiniz... Şimdi ben anlamadım niye köpek yerine koydunuz? Köpek benim adıma çok kıymetli bir hayvan ben hakaret saymam bana dense ama siz hakaret babında söylemişsiniz. Traji komik yorumunuza gülüyorum ve size de kısa zamanda sevgili bulmanız için dua ediyorum. Bir de aslında kim olduğuna dair bir fikrim var ama keşke anonim değil de adınla sanınla yazsaydın da görseydik kimsin nesin kaç okkasın? Hadi Allah akıl fikir versin size.

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)